Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

NP-549

Riva je veliko R jer je to i ime ulice, dok u A smjeru nismo smislili bolji naziv od centra, a to je geografski pojam, a ne ulica ili trg, pa ide malim slovom.

Kad se vratim s bolovanja ćemo sredit kompletan popis svih destinacija na displejima. Ima dosta toga za dodat i pobrisat, a i jednom kad se konačno kompletira je sizifov posao napravit sve verzije displeja

1. Novatronic  solo/zglob
2. Novatronic  Feniksbus
3. Bustec  MAN
4. Bustec  Iveco (bočni je manji)
5. Bustec  Otokar/Kapena
6. Gorba  Citaro / flip dot
7. Gorba  Conecto solo / flip dot (prednji je manji)
8. Gorba  Conecto / led
9. Gorba  Regio,665

lussin

Display koji ulijeva strah u kosti  :)

pehar_11

Vidi se da je to onaj s Trsata. Loše je taj displej sređen, iako mu plavi garažni broj lijepo stoji. Mene samo zanima voze li se idalje polasci za Bakar "po kazni", kako je to bilo i prije?

NP-549

Po čemu je display loše sređen ?

Da, uglavnom se i dalje vozi po kazni. Jedino ako netko želi onda mu daju.

pehar_11

Citat: NP-549  u Prosinac 28, 2022, 21:33:10Po čemu je display loše sređen ?
Ne mislim na displej gdje piše broj i trasa, već na foliju i sve što se nalazi oko njega. Ovako iz visine možeš vidjet apsolutno sve oko displeja, žice, neke naljepnice, Bog zna šta još. Vidi se da jednoststavno cijeli prostor nije originalan, već improvizacija (što ne zači da je loše, naravno, ali se vidi promjena).

NP-549

Jedina razlika je što je folija izvana, a ne iznutra ko na originalu i što nema donje crne trakice, al ta ionako samo smeta. Pogledaj bilo koji drugi bus iz iste pozicije i isto ćeš vidit instalacije.

Inače, pohvale za sliku. Displej koji se jako rijetko viđa i još je savršeno ispao.

Čelični

Imam jedno pitanje.
U novim autobusima gdje još nema najave svih stajališta na unutrašnjim display-ima, već na pokretnom display-u stoji samo početna, centralna (eventualno) i krajnja destinacija, zanima me zašto u tim novim autobusima koji prometuju u smjeru preko Rive ta centralna destinacija na tim pokretnim display-ima nije Riva nego centar u navedenom smjeru, kad je već na vanjskim bočnim display-ima Riva bar na većini novijih autobusa?
Unaprijed hvala na odgovoru.

NP-549

Na unutarnjem se ne ispisuje isto ko na bočnom već varijanta linije iz vozačkog računala.
Pogledaj drugi put na onoj karti praćenja vozila da li je identični ispis

pehar_11

Nova linija 2020 od danas u prometu.

rzri05

Izgleda da taj 822 postaje magnet za kvarove na displejima, bočni mu već dugo vremena ima kvar, a sad mu očito još i prednji ponavlja segment.

NP-549

Nadam se da je to slikano ujutro kad prazan ide gore

pehar_11

7 i 40 u smjeru Rijeke. Valjda je pun bio?

NP-549

Onda OK. Za gore ide ko 11 u 6:30 sa pet putnika. Problem je kad popodne ide za gore plinski. Ide 15 na sat kad je krcat

Vanjac

2 Brnčići :)
Pojelo jedinicu
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

rzri05

Mora da je to novo rješenje nezadovoljnim putnicima kojima se ne da presjedati sa 18A ili vikendom sa 18 na 2.  ;D