Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (3)

Autor jakov5, Siječanj 20, 2022, 14:33:55

tonkovicmk1

Citat: zag  u Veljača 04, 2023, 14:32:42Rashod 34 i 108.
Šteta da idu u rashod, ovo su zadnje slike koje imam od njih.. 

Citaro G Facelift gbr.185

Citat: 421  u Veljača 04, 2023, 13:14:35Da, svi.
I sa čim će se zamijenit? Samo to me zanima...

jakov5

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

atr-zgb

Podsused će u Goricu poslat još ovih sa GB 80 nadalje dva ili tri busa.

smogovci.bbb2

Citat: Citaro G Facelift gbr.185  u Veljača 04, 2023, 21:36:06I sa čim će se zamijenit? Samo to me zanima...
Moraš proniknuti u misao 421, što je pjesnik htio reći, jednog dana će svi završiti u rashodu a do tad će voziti ;)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Portos

Citat: MAN truck bus  u Veljača 04, 2023, 10:45:05Imamo neočekivani rashod većini vjerojatno drag. Prva četri plinska koji idu u rashod zbog oštećenja šasije su 756, 760, 762 i 766.
Ovaj rashod ide na dušu isključivo ZET-u, njegovom lošem planiranju izgradnje punionice plina, lošem održavanju autobusa od strane ovlaštenog vanjskog servisa i općenito toleriranju korištenja nepotpuno ispravnih autobusa. S druge strane, s obzirom na dug ZET-a i grada prema ovlaštenom servisu, nije niti čudo da su autobusi u takvom stanju.
Možda bi takva situacija bila i sa MB Citarima iz 2009 da Euroline nije propao a ZET sam preuzeo održavanje Mercedesa.
Sve u svemu, nedovoljno kvalitetni autobusi dodatno su uništeni zbog ljudskog faktora. I nikom ništa.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tramvajac 92

S obzirom da idu u rashod, prilažem ponovo dvije slike 760 i 766. O njima smo rekli sve što smo mogli, i kakvi su, takvi su bili, kako god. Prvi niskopodni zglobni na CNG u Zagrebu, nešto u tom trenutku ZETu nepoznato (CNG), i nešto i dalje egzotično za ZET - ZF mjenač. S jedne strane, šteta jer nam ionako fali vozila, s druge strane, meni nikad nisu bili nešto super. Zvuk (pogotovu na solo) me često podsjeća na usisavač.

tonkovicmk1

Danas oko 10:45 je viđen neki novi Mercedes C2 G kako ide iz garaže Podsused prema Dubravi. Bio je daleko pa nisam vidio gb.. Moguće da su neke preseljavali?  hi

MAN truck bus

564 i 565 su jučer ostali u Podsusedu, manje tehničke poteškoće.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ChRiStIaN

Citat: tonkovicmk1  u Veljača 22, 2023, 13:43:04Danas oko 10:45 je viđen neki novi Mercedes C2 G kako ide iz garaže Podsused prema Dubravi. Bio je daleko pa nisam vidio gb.. Moguće da su neke preseljavali?  hi

Dovezli su ih sve na predstavljanje u Podsused pa ih sad valjda vraćaju polovicu u Dubravu.
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

8/10 ih se odma jučer vratilo nakon predstavljanja. 564 i 565 su ostali u Podsusedu zbog manjih tehničkih poteškoća. kava kava kava
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Ti si dobro upućen, jel istina da će APD-ove zglobne MAN-ove početi disponirati na 268

MAN truck bus

Gdje ima dima ima i vatre, a sam direktor je na presici izjavio kako se otvaraju nove mogućnosti disponiranja vozila na liniju prema Velikoj Gorici.
Navodno će MANovi dobiti power mod, a 268 nova vozna vremena i 9 VRova za uspješan suživot.

tramvajac 92

Postoji puno tračeva.
Svako toliko dođemo na stalne ideje:
* Dio Citelisa ide natrag u Dubravu
* Lion's Cityi G dobivaju POWER mode
* Lion's Cityi G idu u Podsused

Ako će APD slijediti svoju logiku (kao kad su krenuli Cityi G) očekujem ih na 107 prvi tjedan.

smogovci.bbb2

U MO Dugave, vlast ima Možemo. Ako će radi toga nove mečke ići na 220 onda koja je to promjena u odnosu na BM-a koji je tako nove MAN-ove poslao svojim glasačima u Geto i Sesvetski Kraljevec te direktorici na Savicu. Kad ih već ima samo 10, onda neka ih pošalju na 10 linija po jednog kava