Linije

Autor lussin, Srpanj 20, 2014, 14:45:54

Intouro

Da produže smjenu sa 8 ipo na 10 sati, jeli?

Nitko

Ja sam se kao i obično malo zaigrao i napravio skroz novu mapu linija. Nisam imao mira dok ovo nisam napravio >hammer< .
Molim Vas pogledajte ovo i malo iskomentirajte jer zbog ovog ću vjerojatno pasti u petak kolokvij. >hammer<   russian_roulette  glavauzid

Dole je link u prilogu

qwertz

Napravit glavnu kružnu liniju splitskog prstena koja če iči svako 10min i dodatno osmislit manje prstenove koji če spajat više kvartova i vezat se na glavni prsten i napravit jednu glavnu liniju po sredini prstena koja če iči svako 10 min npr. sirobuja vukovarska spinut zapadna obala

MAN SU220

Takt od 15 minuta nećete više nikad vidit a kamoli nešto češće tako da neznam u kojoj bajci vi živite. 20 minuta je sasvim dovoljno za velebitsku, vukovarsku i matice hrvatske.

Nitko

Ako hoćemo dovesti JGP na ozbiljan nivo, to je itekako potrebno...

COVIK

Citat: Intouro  u Svibanj 02, 2023, 21:57:46Da produže smjenu sa 8 ipo na 10 sati, jeli?

Minimalno smjena od deset sati a može i koji minut više. I ukinit slobodne dane.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

MAN SU220

PROMET.jpg

Meni se ova shema najviše sviđa uz male korekcije, 4 kroz trstenik umjesto 8, 7 do zvončaca, 9 do Hnk. 

qwertz

Prijedlog linija:Zapadna obala-spinut-lora-put supavla-domovinskog rata-hrvatske mormarice-zapadna obala.Presjedanje na glavnu kružnu liniju i tako i druge kvartove spajat na glavnu liniju-splitski prsten

qwertz

Linija:Hercegovačka r.njive-dubrovačka-vukovarska-velebitska-dubrovačka-hercegovačka r.njive

qwertz

Duilovo-žnjan-trstenik-poljička-bruna bušiča-matice hrvatske-velebitska-trstenik-žnjan-duilovo i sve spajat na glavnu kružnu liniju

qwertz

Duilovo-kila-vukovarska-velebitska-žnjan-duilovo i spajat na prsten a svi su spojeni sa plažom žnjan

COVIK

Šestanovac-Omiš-Split-Trogir-Marina

Pazar-T.luka-Bijankinijeva-Pazar-T.luka-Bijankinijeva-Pazar.....

Split33

Jel ikad bila razmatrana linija Omiš - ZNG - Ul. Ivana Pavla II (magistrala) - Z. luka - Trogir? Ili neke dvi linije koje se priklapaju pa prisidanje na Lovrincu ili Ravnim njivama

Triba san prije koju godinu putovat u par navrata javnim prijevozom na relaciji Kaštela - Podstrana i bia je tramak samo takav, a virujen da nisam jedini.

Mislim da bi za vrime lita čak bila profitabilna, pogotovo zbog turista koji idu sa aerodroma put Omiša i obrnuto, ne mora često vozit, pogotovo obzirom na duljinu linije, npr. jedan put u uru je dovoljno.

I još je nazvat šesedma  ;D  ;D 

COVIK

To bi bila linija 97.  (60+37)

netko

Citat: COVIK  u Svibanj 04, 2023, 05:10:49Šestanovac-Omiš-Split-Trogir-Marina

Vječna linija.  ;D

Ja bih pokušao koliko je god moguće "ukinuti" kružne linije.

Da se zna točno polazak s jednog i drugog mjesta.

Inače, što se tiče ljetne sezone nebi bilo loše da Promet razmisli npr. o liniji Trogir - Rogoznica - Primošten.

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.