Pogon Velika Gorica

Autor MAN19464, Veljača 26, 2014, 19:16:31

zagrebackapekara

ma ostat ce ZET, to samo politika pravi scenu, a i mislim da gradani VG nisu zadovoljni sto ce ZET možda otic iz VG... jer budimo realni ZET je najbolja firma u cijeloj RH sto se tice prijevoza (bila to drzavna firma ili privatna)...

Paško

Citat: zagrebackapekara  u Svibanj 16, 2023, 18:47:11ZET je najbolja firma u cijeloj RH sto se tice prijevoza (bila to drzavna firma ili privatna)...

Po čemu?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Kocka 146

Citat: zagrebackapekara  u Svibanj 16, 2023, 18:47:11jer budimo realni ZET je najbolja firma u cijeloj RH sto se tice prijevoza (bila to drzavna firma ili privatna)...

Jesi li ikada bio u Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Puli, Samoboru? kava
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

zagrebackapekara

Citat: Paško  u Svibanj 16, 2023, 18:51:06Po čemu?
ja kad bi bilo ocjenjivanje od 1-10 ja bi dao 8, iz razloga, jer ja osobno nikad nemam problema sa nekim pretjeranim kasnjenjem, kad kasni to je vecinu slucajeva zbog vremena i guzvi u "rush hours", busevi kao i tramvaji cisti, jedino ako ne dode neki balavac i ostavi smece u busu (ali to nije do ZETa vec odgoj)... linije voze cesto (one koje trebaju), naravno uvijek se nade gdje se moze popraviti, vozaci pristojni i ugodna voznja uvijek, sad ak se nekom da, nek napise, zasto misli da je ZET los, dobar i slicno? Ja osobno gledam da je meni ugodno i udobno u busu, da nema kasnjenja (prevelikog), da je bus čist, i jeftin je

zagrebackapekara

Citat: Kocka 146  u Svibanj 16, 2023, 18:55:33Jesi li ikada bio u Splitu, Rijeci
jesam npr. linija 37, jedna od najkoristenijih linija i spaja Trogir-Aerodrom-Split, vozi svakih 20min u kasne sate poslije 22, svakih 30-60min... jako lose sto se tice toga, i ne logicno mi je to da 37 nije nocna linija... To ti je ko da 268 prometuje svakih 20min (tokom dana), a da poslije 22 vozi svakih 45min i ne vozi nocne, po meni bi to bio kaos... i jos je Split dosta skup sto se tice karata, a Rijeka je isto jako dobra u svakom slucaju bolja od Splita

415 ul

Ima i boljih firmi u drzavi,bilo privatnih ili gradskih,ne favorizirajuci nikoga

tramvajac 92

ZETovi autobusi su čisti? Koji to?

Kocka 146

Za mene nisu ni jedni osim 137  ;D .
ZETu je samo važan bus za izlaz. Ja kad vidim smeće u busu, bacim van (ne uzimam u ruke, ne brinite se  ;D )

zagrebackapekara

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 16, 2023, 19:48:21ZETovi autobusi su čisti? Koji to?
ja ne znam sto smatras cistim? Ja smatram, da kad sjednem na stolicu nema tekucine neke i smeca i sl..., ali da se dignem u 4 ujutro i udem u bus mislim da bi bio jako cist, jer tokom dana debili ostave smece i proliju nesto, i onda ispada da je prljav... a na to ne mogu utjecati, al kaj je tu je

conecto

Ova otrcana tema o odlasku ZET-a iz VG traje barem 15 godina i sve su ovo spinovi gradskih vlasti.
Odbijanje Čazmatransa zbog dugova državi ne bi trebao biti problem Grada VG nego državnih institucija. A isti taj Čazmatrans primjerice uvozi za MORH koji je upravo pod direktnom upravom države kao što su takvi poslovi također podložni javnoj nabavi tj. natječajima.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Citat: zagrebackapekara  u Svibanj 17, 2023, 00:06:39ja ne znam sto smatras cistim? Ja smatram, da kad sjednem na stolicu nema tekucine neke i smeca i sl..., ali da se dignem u 4 ujutro i udem u bus mislim da bi bio jako cist, jer tokom dana debili ostave smece i proliju nesto, i onda ispada da je prljav... a na to ne mogu utjecati, al kaj je tu je
Digni glavu gore prema stropu, i pogledaj kakvi su. Ne novi, stariji. Eto, ne treba dalje od MANa Lion's Citya ili Citara G iz 2009.

zag

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 18, 2023, 17:59:45Digni glavu gore prema stropu, i pogledaj kakvi su. Ne novi, stariji. Eto, ne treba dalje od MANa Lion's Citya ili Citara G iz 2009.
Prije bi mi pao strop na glavu  kava prije nego što bi našao neku prljavštinu.

Kocka 146

Kocka O405

Kocka je zakon :)

Kocka 146

Onda zamjena za njih 530 i 163.  ;D