Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

tramvajac 92

Kilometarski, jednako dugo kao da je vozio po Hrvatskog sokola. Ovom trasom zahvaća više semafora, što nije nikako dobra stvar. Da nije linija produžena oko jezera, ne vjerujem da bi i vozila ovih par dana.

zagrebackapekara

ja ne znam kaj ne stima sa glavom ovi kaj slazu vozne redove... npr. 234 ima katastrofa vozni red sub i ned, ne to sto je rijedak (svakih 50min), vec sto vozac ne stigne na vrijeme, te nit se stigne spišat ni pojest u miru... mislim da bi bilo najbolje stavit da ide svakih 60min (1h)...

Mercedes bus

Citat: zagrebackapekara  u Svibanj 21, 2023, 23:06:42mislim da bi bilo najbolje stavit da ide svakih 60min (1h)...

Katastrofa bi to bila, treba staviti da ide ovako:
GL. kolodvor                 Lanište

00      30                       00      30

Vozila bi 2 autobusa.

zagrebackapekara

Citat: Mercedes bus  u Svibanj 21, 2023, 23:49:34Katastrofa bi to bila, treba staviti da ide ovako:
GL. kolodvor                 Lanište

00      30                       00      30

Vozila bi 2 autobusa.
da, ali ne znam je li potreba za 2 autobusa?

Putnik79

Pa po toj logici netreba ni Travnom ni Dugavama 2 vr,a isto tandrljaju bezveze sa skoro više polazaka nego radnim danom....(pišem za nedjelju,a subota sa 3 isto velika potreba za tim).....

smogovci.bbb2

VR-i slažu se po potrebama djelatnika ZET-a a ne putnika ili ekonomskoj opravdanosti/računici. Zato su subotom po 3 VR-a na 220/221. Više vozača, manje putnika, veća dnevnica kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Putnik79

Subotom 2 vr, Travno i Dugave,edjeljom 1vr sasvim dosta s obzirom i na neradne nedjelje koje slijede.I naravno normalna vozna vremena.....

zagrebackapekara

Citat: Putnik79  u Svibanj 22, 2023, 15:20:58Subotom 2 vr, Travno i Dugave,edjeljom 1vr sasvim dosta s obzirom i na neradne nedjelje koje slijede.I naravno normalna vozna vremena.....
nema sanse, da 220 i 221 idu svakih 40min nedjeljom... uzas... i ne tandrdaju bezveze, jer obje linije imaju solidan broj putnika nedjeljom... a radnim danom su 4 VR (u špici), i idu svakih 10-12min, i krcati su...

Putnik79

Šta je tu uzas.Sa neradnim nedjeljama i to malo ljudi šta se vozi će nestati.Sta bi se trebalo, dve babe vozit na misu i za to trosit gorivo I vozače? A svi znamo koliko vozi vr radnim danom i kakva im je popunjenost,nisi otkrio Ameriku.

tatratram

Citat:Autobusna linija 150 (Tuškanac garaža - Gornji grad - Trg bana Josipa Jelačića) prometuje skraćeno do Ilirskog trga zbog privremene nemogućnosti okretanja na Trgu bana Josipa Jelačića.

Ovo stoji već drugi dan. Što se događa na Trgu?

smogovci.bbb2

Zbog ovog hi
(Izvor fotografije piše gore desno)

tramvajac 92

Jučer se normalno okrenuo na Trgu.

smogovci.bbb2

tatratram

Citat: smogovci.bbb2  u Svibanj 23, 2023, 13:32:21Zbog ovog

Men'š'čini da tu ima više nego dovoljno mjesta. Jedna od "strategija" je oko stupa ispred Dione, a za to ne bi trebalo biti problema.

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 23, 2023, 14:12:05Jučer se normalno okrenuo na Trgu.

I ja sam prošao popodne pa sam ga vidio. Valjda su skužili da su malo pretjerali.

tramvajac 92

Citat:Autobusna linija 263 (Dubec - Sesvete - Kašina - Planina Gornja) će u subotu, 17. lipnja od 7 sati prometovati izmijenjenom trasom u oba smjera zbog zatvaranja za promet dijela Ceste Ivana Mažuranića u Kašini:

Dubec – Sesvete (terminal) – Varaždinska cesta – Soblinečka ulica – (lijevo) Prepuštovečka ulica – Vurnovečka ulica – Glavna ulica – (lijevo) Soblinečka cesta – (desno) Cesta Ivana Mažuranića  – i u nastavku redovnom trasom do krajnjeg odredišta

Zbog obilaznog prometovanja bit će ukinuta obostrana autobusna stajališta Škola Kašina, Odvojak Reber, Cvjetna cesta, Kralji, Reber-Habeki, Đurđekovec, Markovo polje-raskrižje, Aleja mira, Vugrovečka 70 i 73, Vugrovečka 42, Vugrovečka 21, Kašinska-rasadnik, Bistrička-OŠ u smjeru Sesveta i Bistrička-Zagrebačka na Bistričkoj ulici u smjeru Kašine. Istovremeno će biti uspostavljeno obostrano autobusno stajalište na Soblinečkoj cesti u zoni raskrižja sa Cestom Ivana Mažuranića.

Sa ZETove stranice. Za one koji ne poznaju taj kraj, vozi trasom linije 270 do stanice "Put za Kašinu", no od tamo ne ide ravno, kao 270 nego blago lijevo i onda Soblinečkom do DVDa u Kašini. No, kako je stanica prije križanja, mora se pomaknuti stanica. Bedasto mi je što ne staje na stanici Bistrička - Zagrebačka prema selima kad druge linje tamo normalno staju. Ne kužim u čemu je problem.