Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

t4

Pozdrav. Kad bus preskoči jedan vozni red (svaki dan isto već danima i danima), to nema autobusa ili vozača?

MAN truck bus

Ako nam kažeš koja je linija u pitanju lakše ćemo odgonetnuti u čemu je stvar. Ako je u pitanju frekventna linija poput 215 onda su vjerojatno vozač i autobus poslati nekud gdje su potrebniji jer vozi samo 1 ili 2 VRa. Ako je u pitanju neka manje frekventna linija poput 210 primjerice onda su obje solucije moguće, npr. jučer je bilo vozača za 210/3, ali ne i autobusa dok prije par tjedana je bio pripremljen autobus no nije ga imao tko voziti.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

t4

Baš 210 je u pitanju. Već danima i danima preskače. Možda je bolja opcija onda reducirati vozni red na dva busa svakih pola sata ako nema autobusa ili vozača.

vrba

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/linija-105-vozi-izmijenjenom-trasom/8120

Citat:Zbog prometno-tehničkih razloga, autobusna linija 105 (Britanski trg - Kaptol)  u utorak, 20. lipnja prometuje djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Kaptola:

Britanski trg - Jurjevska - Vrančićeva - Ulica Medveščak - Degenova - Kaptol
Autobusna stajališta Medvedgradska, Znikina i Kaptol centar nisu u funkciji.

Od Kaptola prema Britanskom trgu autobus vozi uobičajenom trasom.

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

Je li ovo možda povezano s tim što su danas na 105 dva MAN-a?

MAN truck bus

211 trenutno obustavljena, 647 ne hladi, a drugog ispravnog minibusa nema. rofl
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

vrba

https://www.zet.hr/aktualnosti/vijesti/od-ponedjeljka-u-primjeni-ljetni-raspored-polazaka/7007

Citat:Početak školskih praznika, kao i ranijih godina, dovodi do smanjenja prometne potražnje te se sukladno tome, od ponedjeljka, 26. lipnja primjenjuje novi, prilagođeni raspored polazaka u tramvajskom prometu i na autobusnim linijama 107, 110, 119,, 120, 127, 128, 134, 142, 143, 146, 164, 172, 201, 202, 207, 208, 209, 214, 215, 216, 225, 227, 230, 234, 235, 263, 276 i 282.

Od subote, 1. srpnja, prilagođeni vozni red primjenjivat će se i na autobusnim linijama 105, 121, 124, 223, 261, 262, 270, 274 i 279. Na linijama 168, 205 i 226 nedjeljni ljetni vozni red primjenjuje se od nedjelje, 2. srpnja, dok se na liniji 204 ukidaju polasci nedjeljom.
Autobusne linije 114 (Ljubljanica - Prečko) i 145 (Vrapčanska aleja - Oranice) neće prometovati od ponedjeljka, 26. lipnja, kao ni tramvajska linija 1 (Borongaj - Zapadni kolodvor).

Novi vozni red bit će dostupan ovdje.

Ljetni vozni red primjenjuje se do nedjelje, 3. rujna.

Prema ovoj obavijesti ipak ne ide Ljeto 2 odmah, jer npr. linije 136,220 i 221 nisu navedene ovdje, a kod njih se samo tada reducira VR.

zagrebackapekara

Citat: vrba  u Lipanj 23, 2023, 12:52:21ipak ne ide Ljeto 2 odmah, jer npr. linije 136,220 i 221 nisu navedene ovdje,
a kad pocinje ljeto 2?

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

zagrebackapekara

isto mi nije jasno za liniju 164, kao ljetni vozni red, a oni dodaju jos jedan polazak u 19:10??  ???

tramvajac 92

Malo čudno izgleda, ali to je zato što polazak u 19:10 iz Horvata bi trebao voziti do Savskog mosta umjesto do stanice Put za Kerestinec pa u Garažu.

smogovci.bbb2

Mislim da 164 i 282 nemaju veze sa ljetnim VR, već su izvršene korekcije RD ali su u primjeni sa ljetnim VR
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Ne znam zašto pišete o prošlo svršenoj sezoni 2022: Linije - razno 2022.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Mercedes bus

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/linija-221-vozi-obilazno-prema-travnom/8122

Autobusna linija 221 (Glavni
kolodvor – Travno) će od petka, 23. lipnja u 9 sati do nedjelje, 25. lipnja u 18 sati prometovati djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Travnog, zbog radova na vrelovodu u Ulici Božidara Magovca:

Glavni kolodvor - Ulica Savezne Republike Njemačke - Vatikanska ulica - Ulica Sv. Mateja - Ulica Božidara Magovca - i dalje redovitom trasom do odredišta
Stajališta Božidara Magovca i Dječji vrtić u smjeru Travnog, bit će izvan funkcije, a na izmijenjenom dijelu trase, autobus će se zaustavljati na svim usputnim stajalištima.

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.