ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

nidjoo

Slike s mjesta požara. Na stajalištu se autobus zapalio, stražnji dio cijeli u plamenu. U roku 7,8 min su stigli vatrogasci. 

Mercedes bus

Perokani

Znači nikakve više šanse za njega ???

NP-549

Taman prednji kraj za onog što je lančani imao

Mercedes bus

Stilben426

Slična bi sudbina mogla zadesiti 542 i 197. Naime, 547 zadnjih mjeseci vozio je s crnim tragovima, čak i nisu to tragovi, nego kao da je netko s čađom premazao lijevi gornji dio poklopca motora i oko njega. Istu stvar imaju  542 i 197; na 197 je i ona naljepnica otraga skoro do pola sivo-crna. Bio je na 268 danas, probat ću slikat ako ga uhvatim. Meni to nije normalno.

NP-549

Turbina baca ulje na auspuh a četke ne operu dobro

Mercedes bus

Više mi se čini da se 547 previše naprezao uz uzbrdice do Gračanskog dolja

MAN truck bus

Vrijeme je za novu temu na forumu. ;D
Pogađalica - koji će idući gb. izgoriti. rofl
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Stilben426

Pa ja bih da više nijedan, ali to je nažalost neminovno...

@NP-549
Hvala na pojašnjenju.

421

Citat: Stilben426  u Srpanj 06, 2023, 21:27:46Slična bi sudbina mogla zadesiti 542 i 197. Naime, 547 zadnjih mjeseci vozio je s crnim tragovima, čak i nisu to tragovi, nego kao da je netko s čađom premazao lijevi gornji dio poklopca motora i oko njega. Istu stvar imaju  542 i 197; na 197 je i ona naljepnica otraga skoro do pola sivo-crna. Bio je na 268 danas, probat ću slikat ako ga uhvatim. Meni to nije normalno.
Ispušni lonac pušta na spoju s granom ili brtvilo ispušne grane treba mijenjati ili brtvilo na turbini.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Kad turbina pušta ulje onda su piknjice po haubi. Ovo nije to, bit će neka brtva auspuha.

Kod Euro6 je to opasna stvar. Zbog regeneracije temperature su i do 700 stupnjeva. Ako brtva ne dihta to se asfalt topi ispod lonca

Perokani

A APP Citari nemaju nikakve opsanosti od toga?

Mercedes bus

Kad će se znat dali će 547 ići u rashod ili će se čekat obnova,mislim ako se već 461 obnavljala nakon što je izgorio do temelja zašto nebi i 547...

Mercedes bus

Citat: Perokani  u Srpanj 06, 2023, 22:28:02A APP citari nemaju nikakve opsanosti od toga?

Nikad ne znaš šta te može spopasti.