Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

Mercedes bus

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/linija-134-mijenja-trasu-zbog-radova/8121

Zbog zamjene magistralnog vodovoda na dijelu Zagrebačke ceste, autobusna linija 134 (Črnomerec - Prečko) će od četvrtka 22. lipnja u 8 sati do očekivanog završetka radova u ponedjeljak, 26. lipnja prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera:

Črnomerec – redovnom trasom do raskrižja Zagrebačke i Rudeške ceste – (lijevo) Rudeška cesta – (desno) Zagrebačka avenija – (lijevo) Petrovaradinska ulica  – i dalje redovnom trasom do krajnjeg odredišta
Obostrana autobusna stajališta Sokolska, Medarska, Zagrebačka 190, Ratarska, kao i stajalište Zagrebačka na Zagrebačkoj cesti u smjeru Črnomerca neće biti u funkciji, dok će istovremeno biti uspostavljeno obostrano stajalište na Rudeškoj cesti, u zoni raskrižja sa Zagrebačkom cestom.
Na izmijenjenom dijelu trase, linija 134 će koristiti isključivo autobusno stajalište Zagrebačka na Zagrebačkoj aveniji, u smjeru Črnomerca.

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

tatratram

Jel to oni istovremeno kopaju i na Selskoj i na Zagrebačkoj?

tramvajac 92

Kopali su.  ;D  A koliko vidim, još nije gotovo nego se vozi suženo i naizmenjice.

vrba

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/radovi-na-selskoj-uvjetuju-izmjenu-trase-linije-109/8129

Citat:Zbog obnove željezničko-cestovnog podvožnjaka, Selska cesta će biti zatvorena na dijelu od Prilaza baruna Filipovića do Zagorske ulice i to od subote, 1. srpnja, do očekivanog završetka radova u četvrtak, 27. srpnja u 18 sati. Zbog smanjene prometne protočnosti, posebice u razdobljima vršnih prometnih opterećenja, moguć su odstupanja od rasporeda polazaka na svim autobusnim linijama terminala Črnomerec, izuzev linija 126, 127, 128 i 135. Za vrijeme radova, autobusna linija 109 (Črnomerec - Dugave) prometovat će izmijenjenom trasom kako slijedi:

Črnomerec - uobičajenom trasom do Zagrebačke ceste – (desno) Zagrebačka cesta – (lijevo) Tomislavova ulica – (ravno) Zagorska ulica – (desno) Selska cesta – dalje uobičajenom trasom prema Dugavama.
Dugave – uobičajenom trasom do raskrižja Selske ceste i Zagorske ulice – (lijevo) Zagorska ulica – Tomislavova ulica – (desno) Zagrebačka cesta – (desno) Prilaz baruna Filipovića – (lijevo) Selska cesta – dalje uobičajenom trasom prema Črnomercu.
Za vrijeme radova, privremeno se neće koristiti sljedeća autobusna stajališta: Prilaz Baruna Filipovića i Selska na Prilazu baruna Filipovića, te stajalište Zagorska na Selskoj cesti u smjeru Črnomerca.
Autobusna linija će koristiti autobusno stajalište Prilaz baruna Filipovića na Zagrebačkoj cesti i autobusno stajalište Zagorska na Zagorskoj cesti.

Na izmijenjenom dijelu trase, autobus se neće zaustavljati na usputnim stajalištima.

Sretno nam bilo  thumbs

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Kocka 146

Pa uvijek je tako, ne znam kaj je tu tak čudno...
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

zagrebackapekara

opet LJETO II. za 220 i 221 nije uskladeno, sve mi je jasno za vozni red linije 221: 00 15 30 45 (cijelo vrijeme), a na 220 od ranih sati polasci: 10 25 40 55 (umjesto da je tako cijelo vrijeme), oni stave da se nekom glupom odlukom od 14h krene isto ko 221: 00 15 30 45... stvarno mi to nema smisla

Kocka 146

Od silnih auta blizu stanice Kampus - restoran bus na liniji 236 jedva može skrenuti.  glavauzid
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Perokani

Neznam jer je ovo prava tema za pitat ali,ako neko možda zna gdje je bilo staro okretiste u Klinča selima,prije onog u Amruševoj?

smogovci.bbb2

Sramota. Danas na 220 sva 3 VR novi Citaro-i (564, 565, 567) >hammer<

tramvajac 92

Citat:Zbog prometne nesreće drugih sudionika u prometu u Soblincu, autobusi linija 264, 271, 272, 273, 274 odstupaju od planiranog reda vožnje i do 30 minuta.
Kaže ZET, ali meni ne izgleda ništa posebno zagušeno tamo. Možda je već riješeno.

zagrebackapekara

Citat: smogovci.bbb2  u Srpanj 10, 2023, 16:43:35Sramota. Danas na 220 sva 3 VR novi Citaro-i (564, 565, 567) >hammer<
zas bi to bila sramota, nek se novi malo trose

smogovci.bbb2

Sramotno je od ZET-a da su tri nova autobusa disponirali na jednu liniju a ne po jedan novi na više linija

MAN truck bus

Još se nije rodio onaj tko bi Smogovcu ugodio.  klinac
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"