Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

atr-zgb

Ide u 14.10 iz garaže za Zaprude, iz Zapruda ide u 14.45 za Sasi.

MAN truck bus

Od ponedjeljka 105 i 106 vozi AP Dubrava.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

smogovci.bbb2

Dobro da su se sjetili nakon 100 godina. Sa kojim tipovima bus123  bus123
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Pretpostavljam da je privremeno. 105 Feniksi, a 106 vjerojatno C2.
"kartu imamo?"

zag

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 11, 2023, 17:16:58Od ponedjeljka 105 i 106 vozi AP Dubrava.
Počinju od srijede tek, to je valjda zbog 607 kava

Stilben426

Ja se ipak nadam solo na 106. Općenito bi na 106 preko ljeta trebali voziti solo jer je PRAZNA.

tramvajac 92

Pitanje je i jel ima smisla je uopće držati u rasporedu Ljeto II. Razlog je ovo:
Citat:Zbog radova na pothodniku ispod Avenije Marina Držića, u zoni tramvajskog stajališta Folnegovićevo naselje, bit će obustavljen tramvajski promet Avenijom Marina Držića (južno od Ulice grada Vukovara) i Novim Zagrebom od srijede, 16. kolovoza do završetka radova koji se očekuju  u petak, 25. kolovoza.

Na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara putnike će prevoziti  izvanredna autobusna linija 607.

Radovi uvjetuju i izmjene u prometovanju tramvajskih linija 6, 7 i 8.

Linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Žitnjak
Linija 7 neće prometovati u srijedu i četvrtak (16. i 17. kolovoza), a od petka. 18. kolovoza do završetka radova prometovat će trasom:
Dubrava - Kvaternikov trg - Šubićeva - Autobusni kolodvor - Ulica grada Vukovara - Savska cesta - Savski most
Linija 8: Mihaljevac - Draškovićeva - Autobusni kolodvor - Ulica grada Vukovara - Heinzelova .
Uglavnom, 607 se produžuje, i dalje će voziti Podsused full sa 7 autobusa. A APD će eto pomoći sa 2 busa na 106 i 2 kombija na 105. Iako bih više volio da Podsused i Dubrava podjele 607. Iako, tehnički bi trebale biti dvije supstitucije, Savski most - Savski Gaj, Zapruđe - Grada Vukovara/Držićeva.  ;D

zagrebackapekara

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 11, 2023, 19:50:44Savski most - Savski Gaj, Zapruđe - Grada Vukovara/Držićeva.
uff ne.. mislim da bi ljudi bili iznervirani..,

zagrebackapekara

kak ce izgledat ruta nakon ulice grada vukovara, jer pise da ide do heinzlove? ak neko zna?

MAN truck bus

106 u ovom obliku ima efekta oko Svih Svetih, a ovako neusklađena samo troši resurse. Treba izrotirati što više zglobnih MANova u ovom periodu da se ispušu.  ;D

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 12, 2023, 22:34:53kak ce izgledat ruta nakon ulice grada vukovara, jer pise da ide do heinzlove? ak neko zna?

Ne znam u kojem dijelu ove skormne i precizne objave ti vidiš Heinzlovu ulicu.
"kartu imamo?"

zag

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 12, 2023, 23:55:55Ne znam u kojem dijelu ove skormne i precizne objave ti vidiš Heinzlovu ulicu.
Valjda je mislio na ovo:
Citat:Linija 8: Mihaljevac - Draškovićeva - Autobusni kolodvor - Ulica grada Vukovara - Heinzelova
Okrenuti će se na tramvajskom okretištu Heinzelova, koje se "ne koristi" otkako su produljili tramvajsku prugu do Žitnjaka/Savišća

garfield

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 12, 2023, 22:34:53kak ce izgledat ruta nakon ulice grada vukovara, jer pise da ide do heinzlove? ak neko zna?
Busevi na supstituciji će polukružno okrenuti na raskrižju Držićeve i Vukovarske.

tramvajac 92

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 12, 2023, 23:55:55106 u ovom obliku ima efekta oko Svih Svetih, a ovako neusklađena samo troši resurse. Treba izrotirati što više zglobnih MANova u ovom periodu da se ispušu.  ;D
Ima ona smisla i inače za trajanja nastave u školama i fakultetima. Čak bi se moglo nju držati do negdje prvog tjedna srpnja dok traju ispiti na fakultetima sa solo, pa onda opet kraj kolovoza.

zagrebackapekara

ne znam jeste vidjeli novi vozni red za 607... sad me zanima npr. onaj koji krene u 11:00 sa savskog mosta jel on krece sa UGV u 11:21, pa onda sa savskog mosta u 11:51... mislim ocekujem da na savskom mostu ima ipak duzi odmor?

tramvajac 92

7 autobusa je, tako da je, krug je 51 minutu.