Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

421

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 11, 2023, 17:37:22Dobro da su se sjetili nakon 100 godina. Sa kojim tipovima bus123  bus123
Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 11, 2023, 17:39:29Pretpostavljam da je privremeno. 105 Feniksi, a 106 vjerojatno C2.
Uz preuzimanje linija, recipročno se preuzimaju i  bus123  bus123  koji tamo voze.
Kao što je bilo na 234.
Ništa više, ništa manje.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Sve si rekao a ništa nisi rekao klinac
Hoće li na 106 voziti APP autobusi sa vozačima iz APD ili će voziti APD sa svojim i vozačima i autobusima. Na 106 APP disponira C2. Hoće li onda i APD disponirati svoje C2 buljo
Isto se odnosi i na 105
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

zagrebackapekara

Citat: luka1234  u Kolovoz 15, 2023, 02:23:23Vjerovatno ono kaj bi za to vrijeme inače vozilo na 106, 125, 134, 146, ...   rofl
napisao si 106, mislis da ce vozit C2 na 607?

Putnik79

Kad je Podsused uskakao na 234, 220 itd. vozio je sa svojim autobusima, a sad mislim da APP nema ni autobusa ni ljudi tako da će Dubrava sve pokriti sa svojim resursima.

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 15, 2023, 10:44:30Sve si rekao a ništa nisi rekao klinac
Hoće li na 106 voziti APP autobusi sa vozačima iz APD ili će voziti APD sa svojim i vozačima i autobusima. Na 106 APP disponira C2. Hoće li onda i APD disponirati svoje C2 buljo
Isto se odnosi i na 105
Malih govana ima dosta za 105, nema frke  ;)

zag

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 15, 2023, 13:35:39Malih govana ima dosta za 105, nema frke  ;)
Ako zafali, mogu i MAN-ovi iz 2009. pivkan  rofl

421

@Putnik79
Nije. Netko je tad bio na PBO.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zagrebackapekara

a ko bira ko ce u koju garazu? npr. ti dodes na razgovor i ti kazes ja ocu APD ili?

sta najvise ljudi vise biraju APD, APP, APVG?

ps: mislim da treba jedna garaza u NZG doc "APNZG", na velesajmu negdje velicine ko APVG taman za linije sa GK

zag

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 15, 2023, 23:53:38a ko bira ko ce u koju garazu? npr. ti dodes na razgovor i ti kazes ja ocu APD ili?

sta najvise ljudi vise biraju APD, APP, APVG?

ps: mislim da treba jedna garaza u NZG doc "APNZG", na velesajmu negdje velicine ko APVG taman za linije sa GK
A zašto treba još jedna garaža? Da su pametni u ZET-u imali bi 2-3 busa u rezervi koja bi stajala sa strane, pa kad zatreba ti busevi izađu na linije pivkan

MAN truck bus

1. Kriva tema
2. Smještaj se određuje po mjestu stanovanja. Nekad prije ako bi se previše ljudi javilo za jedan pogon onda su bili poslani u drugi pogon dok se nije javio dodatan broj ljudi kojima paše drugi pogon ili preselio s jednog na drugi dio grada, pa bi se napravila zamjena.
3. Još jedna garaža bi trebala da se rasterete obje garaže jer su postale premale za sadašnji prijevozni kapacitet koji bi trebao još rast. Ujedno bi ta garaža mogla biti prilagođena za autobuse na alternativna goriva.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Akropola

Velesajam je idealna lokacija jer je između dvije garaže. Tamo bi trebala biti stacionirana i pričuva.

Putnik79

Citat: 421  u Kolovoz 15, 2023, 13:46:00@Putnik79
Nije. Netko je tad bio na PBO.
Bilo je u više navrata kad je APP uskako ,pa zavisi kako koji put ali vozili su 234 i sa svojim Man-ovima, a sjecam se i plinjare sa kojom sa išao kući u to vrijeme...

421

Citat: zag  u Kolovoz 15, 2023, 23:59:33A zašto treba još jedna garaža? Da su pametni u ZET-u imali bi 2-3 busa u rezervi koja bi stajala sa strane, pa kad zatreba ti busevi izađu na linije
Citat: Akropola  u Kolovoz 16, 2023, 01:45:55Velesajam je idealna lokacija jer je između dvije garaže. Tamo bi trebala biti stacionirana i pričuva.
Raduje me činjenica da ima ljudi koji misle svojom glavom, zato što ZET, tvrtka koja postoji od 1891 godine, s dodanim autobusnim podsustavom od 1931 godine, ne zna da treba imati  bus123  bus123 u pričuvi skupa s vozačima što otkriva forumaš je zapravo kolosalno!
Kako to nitko do sada nije uočio i implementirao!?
Daj pošalji svoje ideje na  ured.uprave@zet.hr, ured.gradonacelnika@zagreb.hr
AP Resnik također je garaža, samo što vi to ne znate. 

Akropola

Citat: 421  u Kolovoz 16, 2023, 11:50:39Raduje me činjenica da ima ljudi koji misle svojom glavom, zato što ZET, tvrtka koja postoji od 1891 godine, s dodanim autobusnim podsustavom od 1931 godine, ne zna da treba imati  bus123  bus123 u pričuvi skupa s vozačima što otkriva forumaš je zapravo kolosalno!
Kako to nitko do sada nije uočio i implementirao!?
Daj pošalji svoje ideje na  ured.uprave@zet.hr, ured.gradonacelnika@zagreb.hr
AP Resnik također je garaža, samo što vi to ne znate. 

Znam da je Resnik garaža kao i AP Leskovac,AP Lučko,....

MAN SU220

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 15, 2023, 00:55:06kaj mislite kaj bu vozilo "ovu 607-icu"? ja mislim da vjerojatno citelisi i ng313 kak su kad se gradio rotor, zacudio bi se da stave MB a tek C2?

I koliko buseva na kraju vozi 6 ili 7 ?

Dajte koju sliku stavite.