Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

zagrebackapekara

pita jedan frend ako ga neki vozac ovdje moze savjetovati u koju da garazu ode (cuo je da moze birat)? APD, APP, APVG, ako zivi u Novom Zagrebu, on si je racuno da bi mu najbolje bilo u APVG?

smogovci.bbb2

Rastezljiv je pojam Novi Zagreb, od Ježdovca na zapadu do Hrašća na jugoistoku  ;)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Putnik79

Možda bi bilo najbolje da si odmah izabere kolodvor, liniju i gr.broj autobusa koji će  vozi.

MAN truck bus

268 i gb. 202 su slobodni, pa može popuniti tu rupu. ;D
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

zagrebackapekara

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 01, 2023, 07:57:46Rastezljiv je pojam Novi Zagreb
Da moja greska, zivi u sigetu, i rekao je da ako mora ici po bus u 3 ujutro da sa goricom ima direkt povezano sa nocnom linijom, a da do Dubrave mu treba vise vremena (bez obzira bila noc ili dan), reko je da bi najrade vozio GK linije, ali da mu je problem sto je u dubravi garaza, a VG rekao je da mu je blize, a i da su mu okej linije koje idu po selima..?

MAN SU220

Zar još nisu izbacili jesenski vozni red  ?

smogovci.bbb2

Objavili su. Sve je isto ko i lani :'(

421

Nije.
Promijenjena je godina važenja.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Nije, na 212, 231, 232, 281 je lanjska kava

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

atr-zgb

Citat: zagrebackapekara  u Rujan 01, 2023, 12:00:02Da moja greska, zivi u sigetu, i rekao je da ako mora ici po bus u 3 ujutro da sa goricom ima direkt povezano sa nocnom linijom, a da do Dubrave mu treba vise vremena (bez obzira bila noc ili dan), reko je da bi najrade vozio GK linije, ali da mu je problem sto je u dubravi garaza, a VG rekao je da mu je blize, a i da su mu okej linije koje idu po selima..?
HEHEHEH DOĆI U APVG MOŽE SAMO SANJATI 😆😆

zagrebackapekara

Citat: atr-zgb  u Rujan 01, 2023, 23:43:57HEHEHEH DOĆI U APVG MOŽE SAMO SANJATI 😆😆
zasto?

Putnik79

Čovječe, pa daj se skuliraj.Od kuda tebi uopće informacije da ti mozes birat u koji ces pogon.Kod razgovora za posao eventualno te pitaju gdje bi ti pasalo bolje ali završiš tamo gdje je trenutno potreba veća za vozačima ili gdje njima paše, bilo je tu svakakvih kombinacija.Kasnije kad se uhodas malo tražiš premještaja uz zamjenu koju nađeš.

exactoris

Niti na razgovoru nas nisu pitali gdje bi mi željeli. Rekli su da gledaju prema mjestu stanovanja bliži pogon koliko je moguće, ali prioritet je tamo gdje njima trenutno treba vozača. Tek na potpisu ugovora smo saznali gdje smo raspoređeni u koji pogon. Tako da je kolega koji živi u Dubravi završio u Podsusedu i bio oduševljen naravno

421

Ako ste novopridošli van sustava ZGH/ZET, službeni broj otkriva garažu: 3Xxxx APP, 4Xxxx APD; 5xxx APVG.