Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

421

Citat: MAN SU220  u Rujan 10, 2023, 22:07:08Gdje je Ivan da me podrži 
Citat: Ivan        14 Rujan 2017.
Citat: MAN SU220   10 Rujan 2023.
Štošta se promijenilo u ovih 6 godina, pitanje je da li bi Ivan sad imao isto mišljenje o 109.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: ikar  u Rujan 10, 2023, 22:45:01Onda ju je najbolje skratit na relaciju Črnomerec-Savski Most, jer je ikakav prelazak u NZG dupliranje postojeće mreže...
Onda ju je najbolje vratiti na "tvorničke postavke" LJUBLJANICA-DUGAVE ;)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

"Vrime je" (?): "Gasi svjetlo, motaj kablove!" na ovom forumu
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Mercedes bus

Možda je hitno reći da prestanete sa "planovima" o 109, linija kakva je je, povezuje zapad sa istokom, time je svi koriste, možda bude bolja situacija kad se vrate tramvaji preko rotora, ako bog da više.

zagrebackapekara

Citat: Mercedes bus  u Rujan 11, 2023, 22:44:03možda bude bolja situacija kad se vrate tramvaji preko rotora, ako bog da više.
e da fakat, zna iko kad bi to trebalo otprilike?

smogovci.bbb2

Trenutno, na mostu se ne izvode nikakvi radovi, niti su započeti, tako da nije poznato kad će ::|

Akropola

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 12, 2023, 06:31:00Trenutno, na mostu se ne izvode nikakvi radovi, niti su započeti, tako da nije poznato kad će ::|

Izvode se ispod, a gore je stalo. Na nabavi za privremenu cestu nitko se nije javio. Koliko sam vidio iz busa nasuli su šoder prego pruge za proći. Možda krenu uskoro u protivnom most može propasti.

Mercedes bus

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/linije-268-310-311-313-i-330-mijenjaju-trase-zbog-radova/8195
Zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Avenije Većeslava Holjevca, na dijelu od Nežićeve ulice do ulaza u naselje Podbrežje, autobusne linije 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor – Petrovina), 311 (Glavni kolodvor – Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor – Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) će od četvrtka, 21. rujna u 8.30 sati do očekivanog završetka radova 21. listopada , prometovati djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera:
Glavni kolodvor – redovnim trasama do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice – (lijevo) Islandska ulica – (desno) Ulica Savezne Republike Njemačke – u nastavku redovnim trasama prema svojim odredištima
Autobusna linija 268 privremeno neće koristiti stajalište Građevinska škola u smjeru juga i obostrana stajališta Podbrežje, Otok – Nežićeva, Otok i Oreškovićeva. Na izmijenjenom dijelu trase linija 268 neće koristiti usputna stajališta osim autobusnog stajališta Građevinska škola na Islandskoj ulici u smjeru istoka, i obostranog autobusnog stajališta Oreškovićeva u Ulici Savezne Republike Njemačke.

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

421

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 11, 2023, 19:06:18Odlaziš u mirovinu ???
Ne da žena. Veli, još možeš. Još nisam uveo optički kabel na Miroševcu. ;D
Referiram se na bisere i u što se pretvorio forum:  buljo  tipova i pisanje gbrojeva, te diplomski radovi na temu pojedinih linija i noćnih polazaka.
Kvalitetne argumentirane rasprave 0, a i ti/vi si/te zahrđao u Statler_Waldorf komunikaciji.

smogovci.bbb2

Budemo susjedi, ja ću na 326 polje ::|

421

Koji vozni red ima ih 91, ja 219_1.

smogovci.bbb2

Stvarno si za pe"m"ziju. 326 je broj polja na Miroševcu. Niki VR good_boy

421

Groblje: MIROŠEVAC
Odjel: RKT
Polje: 219            326
Razred: I
Broj:    1     (VR)  1-91
Vrime ti je! :)evil

sergjack

Citat: Mercedes bus  u Rujan 19, 2023, 17:01:14https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/linije-268-310-311-313-i-330-mijenjaju-trase-zbog-radova/8195
Zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Avenije Većeslava Holjevca, na dijelu od Nežićeve ulice do ulaza u naselje Podbrežje, autobusne linije 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor – Petrovina), 311 (Glavni kolodvor – Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor – Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) će od četvrtka, 21. rujna u 8.30 sati do očekivanog završetka radova 21. listopada , prometovati djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera:
Glavni kolodvor – redovnim trasama do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice – (lijevo) Islandska ulica – (desno) Ulica Savezne Republike Njemačke – u nastavku redovnim trasama prema svojim odredištima
Autobusna linija 268 privremeno neće koristiti stajalište Građevinska škola u smjeru juga i obostrana stajališta Podbrežje, Otok – Nežićeva, Otok i Oreškovićeva. Na izmijenjenom dijelu trase linija 268 neće koristiti usputna stajališta osim autobusnog stajališta Građevinska škola na Islandskoj ulici u smjeru istoka, i obostranog autobusnog stajališta Oreškovićeva u Ulici Savezne Republike Njemačke.

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

Biti će zanimljivo ići sa 268/330 na faks, baš me zanima hoće li 268 stajati na usputnim stanicama (neće) i hoće li ići brže nego na "uobičajenoj" trasi (hoće).