Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (3)

Autor jakov5, Siječanj 20, 2022, 14:33:55

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

421

Citat: NP-549  u Listopad 28, 2023, 08:50:08A šta će skidat kad je cijela serija povučena
Citat: Majstor  u Listopad 28, 2023, 13:01:51Nije ništa skidano nema ljudi za odrzavanje ni nikoga pametnoga za planiranje
Zet realnost
Nisam provjeravao, ali kolega je komentirao kako su prednje gume 435 utovarenog na labudicu bile nov(ij)e !?
Upravo sezonski aktualni Webasto/Spheros dodatni grijači, reparirani mjenjači  V. D 864.3 E, motori su još uvijek aktualni OM 457 hLA ...

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Motor više manje,ionako ih vjerovatno ima dovoljno (ne paše na 09 seriju), diferencijal isto ne jer nije portalna, ali mjenjače su trebali poskidat. Vjerovatno je problem ko i kod nas, nema se tko s tim bavit zbog obujma tekućeg posla

sofer29

Citat: sniff  u Listopad 24, 2023, 18:07:37Uobičajen kadar, ali možda ne još dugo..
kad bi znal kak sliku ubacit,videl bi da su sad jos ostala 2 zglobnjaka

tramvajac 92

Odgovori (na mobitelu ti je to pod User actions), i metneš sliku kao privitak. Ne ide iz ovog brzog odgovora ispod.

421

Donor s cca 400-450 tkm za 532 s 1,3mkm.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

430 nije prošao ni 350 tisuća km, a kamoli 400.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

sniff

A 532 je izgleda oživio (ako je stajao negdje u kvaru), izašao danas iz APD u 15 do 12 na 222

sofer29

Citat: tramvajac 92  u Listopad 30, 2023, 09:50:26Odgovori (na mobitelu ti je to pod User actions), i metneš sliku kao privitak. Ne ide iz ovog brzog odgovora ispod.
Danke 🍻

Tomek

Imaju li 75 i 343 nove registracije?

Mercedes bus

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

sofer29

421

Dvokratni kolega ovjekovječio je konačni odlazak sa stilom gbr 510 part one, za koji me veže mnogo lijepih sjećanja. :'(
Hvala Vam, obojici!