Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

tramvajac 92

S obzirom u kakvom je stanju većina Citara facelift, nisam siguran mogu li uopće izvesti katapult verziju.  ;D

zag

Kocka 146

Ako sam dobro vidio a jesam, 154 ide na popravak!
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Stilben426

Pa da, bit će sačuvan za muzej.

Kocka 146

Bilo je rasprava da možda ide u rashod, pa mi je zato malo čudno!  buljo
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tramvajac 92

Urbanwayi ponovo voze i vikendom. Do sad ih nisam viđao nedjeljama, ali danas ih ima.

Još ako će zbog tih ostati par MANova 09 u garaži da ih se srede za ponedjeljak...  ;)

Stilben426

Citat: tramvajac 92  u Veljača 25, 2024, 14:46:01Urbanwayi ponovo voze i vikendom. Do sad ih nisam viđao nedjeljama, ali danas ih ima.
Ima već negdje mjesec dana kako opet voze vikendom.

MAN truck bus

Nisu vozili subotama i nedjeljama jer je bilo održavanje punionice vikendom, a zatim nije bilo ljudstva za punionicu.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tonkovicmk1

Gbr 202 na 107 stoji na stanici Slavenskog smjer Jankomir. Vozač i neki mehaničar gledaju nešto oko zadnje osovine.

Mercedes bus

Citat: tonkovicmk1  u Veljača 26, 2024, 13:05:53Gbr 202 na 107 stoji na stanici Slavenskog smjer Jankomir. Vozač i neki mehaničar gledaju nešto oko zadnje osovine.
Da vidio sam ga, bio je stao nešto malo dalje od Zagrebačke u smjeru Žitnjak

zag

zagrebackapekara

Koliko bi mogli još Citari G 2006 biti u prometu?

Tomek

Ako će se nova vozila nabavljati ovim tempom kao zadnje tri godine onda 10 godina.

Dreamwalker

Pošto su temperature u gradu jučer dosegle 18°C, mislim da je ok trenutak da pitam insidere kako napreduje servisiranje klima uređaja i općenito priprema voznog parka za ljeto koje je svakim danom sve bliže? :) Nemojte me upućivati na famoznu mail adresu janvnost@zet.hr jer mi se ne čitaju generički odgovori.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Tomek

238 više nema one odvratne bočne EU naljepnice preko cijelih stakala, sad je dobio nove kakve su i na ovoj zadnjoj nabavci, bočno ispod linije prozora.