Fotografije iz 2024.

Autor jakov5, Siječanj 02, 2024, 10:26:21

tramvajac 92

Svašta nešto.

akzg22

ZG 8816-GR (g. b. 41), ZG 1631-FL (g. b. 288) i ZG 5548-DV (g. b. 323).

tramvajac 92

I dalje sam u špajzi.

Gabriel Gvozdenović

Transspotter

Nešto za rubriku "izgled vara".

Iznutra i izvana jedan od boljih APD autobusa, no kad stoji motor iritantno cvili a kad vozi, 194 zvuči kao da se guši i slabije kreće. Klima slaba. Kad se samo sjetim kako ti isti autobusi izgledaju i zvuče u inozemstvu, slabo mi bude.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Citaro218ZG

Pozdrav svima, nadam se da uživate u produženom vikendu ko može naravno.
Evo danas sam imao priliku protegnuti se do okretišta Dubrava, i na moje čudo nikad dosad nisam vidio Dubravu tako pustu.
Znači u 18 h ništa ne radi, oni kiosci koji su vrvili životom na okretištu zjape zatvoreni i uništeni, najbliža kava je na vrhu terminala, mislim da se zove Rene, Voljeni Vukovar je priča za sebe i tamo ne zalazim ,
no nisam ovdje da radim recenzije o kafićima.
Imao sam priliku odvoziti se jedan krug na liniji 230 koja povezuje Dubravu preko Miroševca sa Granešinskim Novakima.
Autobus je bio novi MAN garažnog broja 360, vrlo udoban bus što je i za očekivati, iako klima nije bila najjače upaljena što je dobro, barem ne doživiš šok toplo-hladno.
Sam po sebi bus je odličan, iako je već zaljepljen desni retrovizor s izolirtrakom, ali s obzirom kakve su ceste još je to i dobro.
Jedino što sam primjetio je da je pojačan tramvajski promet, linija 7 ide svako malo, kao i ostale linije, možda sam u krivu ali nisam do sad primjećivao toliko tramvaja u prometu subotom.
Kako god bilo, nakon ugodnog druženja išao sam na kavu s vozačem, te smo zaključili da je MAN ovaj konkretno ujedino udoban i lijep kako izvana tako i iznutra te da ga je gušt voziti.
Iskreno , nisam htio fotografirati ali nisam mogao ni odoliti, te Vam prilažem fotografiju s okretišta Dubrava , potrudio sam se lijepo fotografirati pa eto, nadam se da je barem toliko dobra da bude na forumu.
Želim Vam svima ugodan vikend, te lijep pozdrav!
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

MAN truck bus

644 na prikladnoj 274
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

Evo i od mene:
644 na 274/2 - 26.7.2024.  ;D
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tonkovicmk1

1. 116 na 127 -> Strma Cesta

2. 576 na 136 -> Špansko-okretište

tramvajac 92

Malo po plinu

tonkovicmk1

Posvuda sam;

1. 306 na 110 -> Savski Most

2. 573 na 115 -> Tržnica Špansko

3. 574 na 136 -> Nikole Gučetića

akzg22

Autobusi fotografirani na okretištu tramvaja kod Savskog Mosta.

tonkovicmk1

1. 685 na 136 -> Nikole Gučetića

2. 693 na 115 -> Gustava Krkleca

3. 87 na 162 -> St. dom Stjepan Radić

lussin

Prva fotka je jako jako dobra. Općenito radiš top fotke  thumbs

tonkovicmk1

Hvala! Trudim se da budu što bolje  thumbs