Linije

Autor lussin, Srpanj 20, 2014, 14:45:54

Nitko

Čekajte, jel ima kakvih novosti oko voznog reda 37me, cili dan čekam neku objavu na Prometovim stranicama. Živo me zanima oćemoli dočekati napokon neko pojaćavanje voznog reda, nakon svih ovih redukcija....
A i s obzirom da su stavili danas 11 buseva na 37mu i bilo je samo malih redukcija na ostalim linijama (2-3 polaska na 11tici) to bi bilo i očito moguće.
Oprilike... Ako se doda još jedan bus, tj. da ih vozi cili dan 12est na 37mi. To bi značilo interval polazaka od svako 15 min u oba smjera 8-8  yahoo . A samim time bi se i smanjio broj putnika u busu, a povećala brzina istog.

MAN SU220

Čisto sumnjam a 10ti i 11ti bus su vjerojatno bili sa linija koje su bile u pauzi.

Probao sam nekoliko kombinacija, ova mi se čini najprihvatljivija, 6 autobusa do Trogira a 3 autobusa do Kaštel starog.

Kako vam se čini?

Nitko

HahHhahahaha, ne.....
Oprosti, ali koja je logika da poasci iz starog kreću u i 10 i u 40. Taman lipo da voze jedan iza drugog.... Iako poznavajući promet, nebi me čudio ovakav vozni red. Oni imaju poseban talent šta se tiče toga da voze busevi jedan iza drugog, pa da nema onda ni jedan pola sata....

MAN SU220

Pa naštimo sam prema polascima iz Trogira.
12:00 i 12:30 iz trogira su u 12:20 i 12:50 u kaštel starom tako da bi iz starog polasci trebali bit u 05 i 35.

Paško

MAN SU220, posljednji ću te put upozoriti da prestaneš s besmislenim voznim redovima koje trpaš po špranci. Dosta je toga. Koliko ti se puta treba reći da se ostaviš ćorava posla?!

Budi korisniji pa snimi nove (ili stare) Libertasove buseve, pola ih nemamo!
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

netko

Sve što si stavio ne stoji.

To su razmaci između polazaka linia od 10ak min i onda ti se desi neka manja gužva i vozu bus iza busa doslovno.

Ono što bi eventualno trebalo je pojačat vozni red 37 na 15min u frekventne sate.

I napravit neku direktnu vezu Trogira i Splita barem svakih sat vremena. Pošto putujem iz Trogira bilo bi idealno zaobići sva Kaštela brzom cestom.

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

MAN SU220

Znam ali je potpuno nepotrebno vući svih 9 ili 12 autobusa do Trogira ako ih par možeš napunit već do i od Kaštel starog.

Baš sam neki dan gledo kod Prometove garaže 10:40 dolazi pun a 11:00 dolazi poluprazan 2-3 minuta nakon ovog.

Zato kažem da bi valjalo napravit neki probni vozni red sa 6 autobusa na 37ici a ostala 3 na 38icu.

qwertz

Tribalo bi ukinit liniju 37 tj. staviti neku liniju koja bi povezivala Trogir sa zračnom lukom i to neka vozi trogirska radna jedinica svakih 30 min polazak a uvest 38 od zračne luke svakih 15 minuta do splita i nazad,na takav način nebi bilo toliko gužve po busevima i prije bi se stizalo a ovima iz Trogira je dovoljno svakih 30 min jer nema puno putnika večina putnika su kroz kaštela

Paško

Nema mira u kotaru Barbira. Vidjet ćemo hoće li opet biti traženja izmjena, možda za koji mjesec. Ako ništa, barem je vozni red na stanici.

tramvajac 92

Vozni red je za plakati.

Paško

Ne znam na što misliš, to da je frekvencija najgora u posljednjih 30-ak godina? Ili to da nam na voznim redovima na stanicama, ako su uopće postavljeni, i dalje stoje vremena polazaka umjesto vremena dolaska na stanicu? A ta vremena postoje i službeno se koriste, bez obzira na to koliko imaju smisla ili koliko se (ne) poštuju.

tramvajac 92

Na broj polazaka. Prolazna vremena bi bila odlična, pogotovu na onim linijama koje su kružne.

XDonald

Linija 17 je do promjene trase u ožujku 2021. išla radnim danom svako 20 minuta, a priko lita svako pola sata. Jedina razlika u trasi je bila šta je kružila oko Trstenika, nije imala 2 vozna reda (polasci i s Trstenika i sa Spinuta).

Frekvencija je definitivno najgora u zadnjih 30 godina, a strah me šta će tek bit nakon 9.9. kad počne nastava ...

Linija 18 također nikad rjeđe nije išla, radnim danom svako 25 min.

Milkones

Citat: XDonald  u Kolovoz 04, 2024, 00:23:45Linija 17 je do promjene trase u ožujku 2021. išla radnim danom svako 20 minuta, a priko lita svako pola sata. Jedina razlika u trasi je bila šta je kružila oko Trstenika, nije imala 2 vozna reda (polasci i s Trstenika i sa Spinuta).

Frekvencija je definitivno najgora u zadnjih 30 godina, a strah me šta će tek bit nakon 9.9. kad počne nastava ...

Linija 18 također nikad rjeđe nije išla, radnim danom svako 25 min.
Ja bi stavia i rjedje da ide svako uru i ovako ima budala koje se vozaju bezvez i mularije na njih trosimo gorivo jos se vozikaju bez karata i prave stetu.

tramvajac 92

Gradska linija koja vozi jednom u satu se ne isplati čekati. Ako dođe, super, ako ne, ne. Linija koja ide svakih 20 min je ok, ako je pomoćna.

tramvajac 92