ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

šišipa

Citat: ARZ-ovac  u Ožujak 11, 2009, 18:19:51Jos jedna svjeza informacija:
Sad su u ARZ-u trenutno 1 gotovi kabrio, 1 skoro gotov(jos malo usminkavanje i gotovo) - mislim da je rjec o GB3 i jedan se sad pocinje raditi - GB71!!
Ako se sjetim slikat cu koju sliku pa stavit.
gb 71???

Pa zar to nije noviji autobus, čini mi se prenov za tako neki pothvat? :-\

brunok

nemoguče gb 71 je MAN SL 283,pa to je turčin neče valjda autobus rođen za ganjanje uništit tako....
Gb 71 je predobar autobus da bi radili nekakav cabrio

maky

Ljudi moji, čak i ja što nisam iz ZG, ali pratim forum znam da je na njega palo stablo na Sljemenu i da je krov bio poprilično uništen...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Mprigor

Krov je cjeli spigan i unistena je klima.
To ce bit kabrio i nema mu spasa

buSHunter795

Forumaši: danas sam vidio našu legendu gb279 kako stoji rashodovan u blatu preko puta APD  :o zna li netko zašto se on vratio u Dubravu-počinjem se sječati kada je bio 598...  ???

MAN fan

Sta on radi u dubravi??

buSHunter795

Stoji tam prek put tramvaja i onih hitni u onom dvorišću

brunok

u 12:15 ga je dizalica D5 odšlepala iz Podsuseda nije imao prednja svijetla i zadnju šajbu

buSHunter795

da vidio sam da nema prednja svijetla, samo nisam znao jer ih već duže vrijeme nema..
da bar od njega naprave kabrio bus!!

Ivan

Da hoće raditi cabrio završio bi u ARZ-u...

Možda mu hoće počupati osovine, ne bih se kladio da je točno, ali načuo sam da su ove koje ima sa O 305 G...

buSHunter795

Gle stvarno! 278 i 279 jedini imaju ove normalne felge...svi ostali imaju one 'koje plaše'  :o ;D

MAN fan

Meni su odvratne one felge na 278 i 279 dok ove felge "koje plaše ::|" po meni bas odgovaraju busu kao što je SG220.

buSHunter795

Slažem se..ipak ove normalne daju nekako čudan dojam...
evo ove koja plaši:

MAN fan

Jel to 269 kad mu je pukla guma? Mislim da je na križanju Selske i još neke to bilo? Ispravi me molim te ako nisam u pravu ;)

MAN fan

I ne kužim zašto te ta felga plaši. btw. takve felge su već dugo u primjeni. Imali su ih MAN-ovi 750 i 890 UG i najbolje pristaju tim starim busevima ;)