ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

tatratram

Citat: tonkovicmk1  u Studeni 28, 2024, 03:45:59Koliko vidim retrovizor je potrebno samo vratiti u pravi položaj, okrenuo se na drugu stranu, ništa strašno.

Komad koji je otpao nisu pokupili, tako da ne znam kako ga misle vratiti. Vjerojatno će retrovizor trebat zamijeniti.
Također, ne znam koliko se vidi s prve slike, ali komad reflektirajuće površine retrovizora visi s njega.

Citat: Citaro218ZG  u Studeni 28, 2024, 09:04:59To mi je polujasno ali opet kaj je išao tak blizu?
Kužim da moraš uć u stanicu ali baš tako blizu, i doslovno na rinzol da gume stružu taj dio ne shvaćam? Prošao sam tom dionicom 1000 puta, koliko god sam se vozio busevima nisam doživio da ijedan bus lupi u stanicu, NIKAD to nisam doživio, ali baš nikad, zato mi je to čudno, shvaćam da ima starijih ljudi itd, ali dovoljno je sve napravljeno da ne moraš silit u milimetar, i onda se desi kaj se desi, a štetu će platit vozač sigurno od plaće, ili?

Nisam detaljno obraćao pozornost dok nije lupilo, ali nije mi se činilo kao da je vozač imao problema s kontrolom nad vozilom, tako da mislim da se ovo može pripisati jedino ljudskom faktoru.

Perokani

Gbr 278 na 105 imao maloprije nesrecu na Nazorovoj i odvaljen mu je retrovizor.

Kocka 146

207 nastradao na noćnoj liniji 34.  ??? 
Imao sudar s autom kod Glavnog, vozač auta je kriv.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

pehar_11

Detalji nesreće na Zrinjevcu: Mladić projurio kroz crveno i zabio se u ZET-ov autobus, teško je ozlijeđen

Citat:U prometnoj nesreći 27-godišnji vozač je teško ozlijeđen, dok je 37-godišnji putnik iz osobnog automobila lakše ozlijeđen.

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se sinoć dogodila na zagrebačkom Zrinjevcu, a ispostavilo se da ju je skrivio 27-godišnjak koji je projurio preko crvenog svijetla na semaforu i zabio se u ZET-ov autobus.

Mladić je jurio Ulicom baruna Trenka u smjeru istoka kada mu se na raskrižju Trga Josipa Juraja Strossmayera i Trga kralja Tomislava upalilo crveno svjetlo. Umjesto da stane, nastavio je voziti te je naletio na prednji dio ZET-ovog autobusa koji se kretao Trgom Josipa Juraja Strossmayera u smjeru juga, a koji je vozio 48-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći 27-godišnji vozač je teško ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb dok je 37-godišnji putnik iz osobnog automobila lakše ozlijeđen, a liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Izvor: Jutarnji (https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/detalji-nesrece-na-zrinjevcu-mladic-projurio-kroz-crveno-i-zabio-se-u-zet-ov-autobus-tesko-je-ozlijeden-15533459?cx_linkref=jl_home_najnovije)

Stilben426

Ima neki video na Večernjaku, auto totalka. 207 nije naprijed prikazan, ali bočna stakla naprijed sva popucala.

Kocka 146

207 slično kao 554 na 617 prije par tjedana.

Stilben426

Citat: Kocka 146  u Prosinac 16, 2024, 14:09:03207 slično kao 554 na 617 prije par tjedana.
554 nije uopće bio razbijen, nego je samo maska pala i sve s njom. Još prošli tjedan se vratio u promet. Na 207 su sva bočna stakla popucala, to još nisam vidio od sudara 196 s autom u Dupcu prije 7 godina.

Kocka 146

Pa kolko sam ja vidio tako je izgledalo naprijed! Kao na 554.

Stilben426

Aha, ček, znači on se bočno zabubao u autobus, a od siline udara je prednja maska pala?

Kocka 146

Ja kolko sam skuzio on je prošao preko crvenog Ulicom baruna Trenka i u tom trenutku nailazi 34 (207) iz smjera Ljubljanice (Remize) I on ko da je na pisti zabije se u njega i od toga padne maska i popucaju stakla, tako kako si i rekao. Zbog toga sam spomenuo i usporedio 554 zbog maske.  bus123

Stilben426

👍
Onda usporedba s 196 ne vrijedi jer je to bio drugi scenarij.

Kocka 146

564 se sudario s dva auta, dosta težak sudar, maska mu je opala i ima materijalne štete. 564 na 221/3, kod Građevinske škole. (10:30) 593 u zamjenu.

sniff

Ništa strašno, sam je krenuo u 11.40 prema garaži.