Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2025.

Autor zag, Siječanj 01, 2025, 01:13:10

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tramvajac 92

tonkovicmk1

Citaro218ZG

Citat: Stilben426  u Siječanj 24, 2025, 15:04:31Ne zafrkavam sad s ovim, ali je li moguće da u garaži ne znaju za to? Ili bi se vidjelo na tehničkom?

sve se zna u garazi, jer postoji knjiga kvarova, a sad je pitanje jel se to hoce, moze i zeli popraviti....nista nije nemoguce...a sad pitanje volje, zelje, vremena itd je drugi dio
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

421

@Stilben426
Vozačica/vozač zadnja je karika u nizu koja treba reći NE,  bus123 je neispravan.
Međutim, nisu svi jaki na djelu kao na riječima.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

Mislim da je vrijedno spomena..
237 i 234 na 132/1 i 132/2

lovac27

Danas na liniji 109 od 11 voznih redova, na devet voznih redova citari, a samo dva mana biodizel. Jako neobično i zanimljivo za vidjeti. Nadam se da će to biti češća pojava

Kocka 146

176 na 109/4
177 na 109/5
Zapravo ja se nadam da neće biti česta pojava, jer bi nastao kaos, jer onda nema buseva za linije 136, 146, 121, 134, 115 i 116. Uzmimo u obzir prve četiri linije u danu izađe možda 9 voznih redova od 13 i od njih svih 9 su kratki, a na 109 novi mercedesi koji bi pomogli 136 i barem 134. Četvrti radni dan zaredom su svi kratki na 136, da bar onda pošalju tu biodizele jer ako ne, 136 će postati 146 na kojoj voze kratki od 12.3.2024., a vjerujem da se ljudima to neće svidjeti nikako. Jučer na 136 ujutro i popodne ljudi nisu mogli ući u 377. 377, 378 i 239 su vozili jučer, a danas 378, 495 i 497. Unazadili smo se dosta zadnjih 4 godine otkako su ovi na vlasti, u svim skoro segmentima. 😐
I stvarno je jako sramotno vidjeti 745, 754, 779, 780 i 791 u Dubravi, a kod nas 195 jedino vozi.

Perokani

zag

Portos

Citat: Kocka 146  u Siječanj 28, 2025, 07:27:06Unazadili smo se dosta zadnjih 4 godine otkako su ovi na vlasti, u svim skoro segmentima. 😐

Jesmo. Ali ne zato što su "ovi" na vlasti nego zato što su "oni" bili na vlasti. Nema šanse da "ovi" isprave sve ono što su "oni" s_ebali niti da stvore u 3 godine sve one autobuse koje "oni" nisu kupili, sve one radnike koje su umirovili a nove nisu zaposlili i sve one vozače koje su malim plaćama i uvjetima rada otjerali iz ZET-a kao što ne mogu privući one radnike za čije su zapošljavanje uzimali ispod stola, a sada su "ovi" spremni i platiti školovanje samo da bi imali vozače.
Unazadit ćemo se i više, jer se busevi neće pomladiti, naši migranti se neće vratiti iz EU, na tržištu jednostavno nema kvalificirane radne snage. Tako da budi sretan dok još išta vozi i dok ti vozač otvara sva vrata i ne pita za voznu kartu.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Kocka 146

Imali su četiri godine napraviti nešto kak spada, rijetko da su kaj napravili, ako nisu sposobni to popraviti onda ne trebaju biti na toj funkciji, pa nije Bandić živ i dalje da su krivi, kaj je on na vlasti?
Ove buseve (65) je podignut natječaj iz Bandiceva vremena kao i žičara koja je planirana tada. Sada nista nije dobro, nadam se ovom godinom plodnom.
Mene vozač ne treba ni pitati za kartu, ja samo prislonim pokaz.

sniff

tatratram