Linije – razno 2025.

Autor BestOne, Siječanj 19, 2025, 12:37:39

sniff

da znaš tko te vozi, nikad ne bi ni sjedao u bus

Mercedes bus

luka1234

U zadnjih godinu i pol redovno gledam na Borongajsku svakodnevno ujutro i popodne na putovanju do/od Kampusa, i gužve popodne nerijetko dođu od City Centra do između Getaldićeve i Kolarove. Srećom 236 ide uvijek po voznom redu  yahoo

Stilben426

Točno se vidi tko se vozi, ili je dobro upoznat s linijom 215:
Citat: sniff  u Siječanj 26, 2025, 19:03:16U vrijeme špice, naročito popodnevne, nenormalne su gužve. Često od raskrižja za City centar do Čavićeve

A tko ne...
Citat: Citaro218ZG  u Siječanj 26, 2025, 21:30:20gužve su bile ali nikako u toj mjeri :) ... kao što svi kažu 215 normalno vozi

Citaro218ZG

Citat: sniff  u Siječanj 26, 2025, 22:21:30da znaš tko te vozi, nikad ne bi ni sjedao u bus

pa ni nemoj, nebi ni ja    rofl  rofl
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

lovac27

Jesu li sva tri vozna reda linije 133 iz APVG? Vidio sam da jedan vozni red vozi bus 409,ali nije mi jasan drugi jer na Zetku prikazuje gbr. 311,a to je APP?

hrvoje21

tonkovicmk1

Ovo nisam nikad vidio, Citaro na 107 umijesto da je skrenuo desno na RT Jankomir, on je produžio dalje Ljubljanskom avenijom prema KingCrossu kao 116/120/168.  >hammer< >hammer<

Stilben426

Događa se. Zamislio se valjda, ili je prvi put vozio. Gdje je završio poslije?
Meni se to dvaput dogodilo, jednom na 271 kad je zaboravio skrenuti pa je produžio prema Moravču i drugi put na 216 kad je kod policije produžio Radničkom. Oba puta su se okrenuli prvo gdje su mogli i vratili na predviđenu trasu, al ovdje to nije moguće.

MAN truck bus

Kako ne?
Do King Crossa polukružno, pa nazad prema Žitnjaku i onda desno na onu cestu po kojoj se inače spusti od prve stanice. Po toj cesti onda dođe do kružnog kod Forda i polukružno se okrene i opet je tamo gdje je i trebao bit.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

Čovjek se vjerojatno zamislio, tako se jednom dogodilo u 319 na 110, vozač oko 19:10 piči ravno prema Blatu pa se blizu crkve sjeti da se malo zabunio, pa se vratio nazad. Svi smo ljudi i delamo greške.  >hammer<
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Stilben426

Citat: MAN truck bus  u Siječanj 27, 2025, 16:10:04Kako ne?
Do King Crossa polukružno, pa nazad prema Žitnjaku i onda desno na onu cestu po kojoj se inače spusti od prve stanice. Po toj cesti onda dođe do kružnog kod Forda i polukružno se okrene i opet je tamo gdje je i trebao bit.
Je je je, nije mi na prvu palo napamet, mislio sam možda tamo kod Peveca okolo. I baš nešto razmišljam sad, hipotetski, bi li imalo smisla kad bi se 107 malo produžila u Jankomiru, prema slici. Bila bi 4,5 km duža, ali bi povezala King Cross i ostala skladišta u blizini Škorpikova/Kovinska/Golika, drugim riječima zapravo bi ulazila u Jankomir. Premda se tako ne čini na Mapsu, autobus normalno može proći Golikovom i Lončarovom, 146 je kratko vrijeme vozila tamo preusmjereno. Stajalište koje bi se napravilo kod bolnice bilo bi početno-krajnje, tako da se nalazi pored 115 i 146 kad već nosi ime Jankomir kao i one i kad je na stranici naznačeno kao da su sve tri na jednom mjestu. Riječ je o sve skupa max 5 min duljoj vožnji, ali naravno da bi trebala izmjena voznog reda, ionako je i sad potrebna. Ako je krš, onda krš, samo eto, palo mi je sad napamet.

Portos

Kreše Golika je užasna, uska i puna rupa, dok ju ne naprave kak spada to bi bilo užasno za autobuse.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tramvajac 92

Ja tuda ne bih pustio ni tenk, a kamoli bus. A može se okrenuti i na rotoru kod king crossa i natrag istim putem.

tonkovicmk1

Čudo je to što i nije išao Ljubljanskom avenijom nazad, izašao je iz ulice Gustava Krkleca i priključio se za Žitnjak tek na stanici Slavenskog. Zaobišao je RT Jankomir, Savsku Opatovinu i Špansko stanicu nekako..