Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

kocka151

Citat: Portos  u Travanj 17, 2025, 07:15:54512 ostao u kvaru u stajalištu Podsused u smjeru Črnomerca. U 6:45 ga je dizalica već šlepala u garažu.
Oko 17 viđen u Podsusedu smjer Črnomerec na 176

Kocka 146

198 na 107 pokazao neposlušnost pred Uskrs. 16:40, Špansko smjer Remiza.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

sofer29

bus123 gb597 u radioni bez sajbe...zamjena radi preventive ili?

Transspotter

Kocka 146

202 se pokvario na 268/2. Zatrokirao je na stanici Muzej suvremene umjetnosti. Pisalo je ispad ABS/ASR, smetnje na zaustavnoj kočnici i ispod regulacije za vožnju. Ugašen je.  :-\

tatratram

291 stoji krepan na početku Novačke (valjda 230/2).

Ponovno krenuli divljat s minijima pa oh lovi karma.

Mercedes bus

Upravo sad 344 ostao u kvaru nasred ceste i stvorio veliku gužvu

tonkovicmk1

Pokvario se MAN 12C gbr 364, šlepali ga u garažu. rofl

Kocka 146

Slična situacija sa 368, nije odradio jedan polazak na 223 i sad stoji u Dubravi u kvaru.

sofer29

Citat: Kocka 146  u Lipanj 23, 2025, 19:05:07Slična situacija sa 368, nije odradio jedan polazak na 223 i sad stoji u Dubravi u kvaru.
ima problema s vratima..vrata otvorena,a tule i javljaju gresku,nesto sa cilindrom/ventilom/senzorom ne valja..

Mercedes bus

Prvo 224 pa onda 549 na 268 u kvaru, vjerojatno zakuhali

Portos

Jučer je jedan Citaro na 172 zbog pregrijavanja motora iskrcao putnike u centru Zaprešića. Čekali su sljedeći bus koji je došao za cca 15' ali u tom koji je došao nije radila klima. Moja susjeda, koja je bila u oba autobusa nekako je izdržala do Podsuseda i tamo naručila taxi. Njoj kao onkološkom bolesniku nije bilo izdržljivo u takvom autobusu.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tramvajac 92

Isti problem svake godine. U cijelom voznom parku je jedan autobus koji nema klimu za putnike, ali svejedno.

Autobus1

Citat: Portos  u Lipanj 27, 2025, 09:22:48Jučer je jedan Citaro na 172 zbog pregrijavanja motora iskrcao putnike u centru Zaprešića. Čekali su sljedeći bus koji je došao za cca 15' ali u tom koji je došao nije radila klima. Moja susjeda, koja je bila u oba autobusa nekako je izdržala do Podsuseda i tamo naručila taxi. Njoj kao onkološkom bolesniku nije bilo izdržljivo u takvom autobusu.
Malo offtopic, ali reci susjedi da ima caka s taksijima da za besplatno voze onkoloske bolesnike u zg, mislim da radio taksi, jedna rijetko lijepa stvar. Bas da se ovakve situacije izbjegnu

Mercedes bus

Jučer kak su bile vrućine dosta Citara je prekuhalo i na 613 i 268 predpostavljam i na ostalim linijama di su Citari