Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

tonkovicmk1

citaro_o530g

Pozdrav, zna li se koji Irisbus Iveco Citelisi su najaktivniji trenutno, koji voze? Čini mi se da je 745 aktivan dosta, za ostale nisam siguran.

Glavni arhivator

Zglobni: 745, 754, 791
Solo: 793

Zglobne možeš naći na 107 ili 206, a solo uletava na linije isključivo kao pričuva. Neki dan je bio na 201/202 npr.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Transspotter

Citat: NP-549  u Studeni 16, 2025, 20:32:43Kako biš ti kontrolirao vozača koji ujutro normalan dođe u garažu, preuzme bus, putni radni list i sve ostalo i ode na liniju. Dok je na liniji zbog gužve i kašnjenja ne izađe iz busa niti jednom ma terminalu već samo na okretištu malo protegne noge i ovlaži grlo.
Firma tu ne može ništa. Ako sumnjate da neko cuga slobodno zovite muriju i recite da je vozio ko luđak i čudno se ponašao. Za 15 min max će ga zaustavit

U ovom slučaju ne znaš o čemu je riječ. Ja ga nažalost poznajem osobno i on nikada nije normalan. Da mu daju da puše, napuhao bi preko 1.5 u svako doba dana. Ako napišem kako i zašto on još vozi, vjerujem da bi se našlo i ovdje upletenih u tu priču, dapače prilično sam siguran. Riba uvijek smrdi od glave. Budući da ne radiš u ZETu, bolje da se i ne uplićeš...ja sam odavno prije trebao slati žalbe, ali on prijeti i poznaje određene ljude...
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

tramvajac 92

tonkovicmk1

Gbr 228 na 215, vozač se vozi normalno dok su mu upaljena sva četiri, ne kuži uopće.  ;D

hrvoje21

Citat: The Chariot  u Studeni 16, 2025, 19:50:06Skidam kapu zetovcima koji svakodnevno s velikom pozornošču i profesionalsti obavljaju ovaj težak posao , no ovo je viđeno nekoliko puta taj tjedan,vozač mlađe životne dobi , ujedino moj susjed iz kvarta koji radi probleme svima kao što je već jedan član ovdje naveo te je redovito pod utjecajem alkohola i drugih substanci, meni osobno se privatno pohvalio za ovaj događaj te sam morala ovdje iznjeti ovo saznavši preko dotične osobe za ovaj portal, vozeći upravo taj autobus s tim natpisom taj dan je otišo teturajuči na Tisak te kupio 2 alkoholna pića naočigled nevjerice mnogobrojnih putnika iz tram. lin. 17 ,među kojima sam i ja bila,  unatoč svemu dotični je sakrivši 2 tzv. bombice u džep jakne otišo nazad u vozilo te nastavio u smjeru  Branimirove prema istoku, žalosno da nitko to ne kontrolira! Na primjedbu vozaču tramvaja koji je također to vidio te svjedočio da je vozač vidno alkoholiziran, isti je izjavio kako on tu ne može ništa. Zašto se takvima dopušta obavljanje tako odgovornog posla u alkoholiziranom stanju? Tko uopće provjerava njihovu sposobnost upravljanja vozilom?
A kome ste se obratili, njegovim kolegama? ili zvali policiji, pisali mail nadređenima, snimili?

The Chariot

Citat: hrvoje21  u Studeni 17, 2025, 17:59:27A kome ste se obratili, njegovim kolegama? ili zvali policiji, pisali mail nadređenima, snimili?

Točno kako ste naveli, njegovim kolegama, pisan je e-mail te u više navrata sam se žalila na Ozaljskoj broj 105 gdje su samo rekli da podnesem pisanu prijavu, no od toga nema ništa

The Chariot

Citat: Transspotter  u Studeni 16, 2025, 23:59:12U ovom slučaju ne znaš o čemu je riječ. Ja ga nažalost poznajem osobno i on nikada nije normalan. Da mu daju da puše, napuhao bi preko 1.5 u svako doba dana. Ako napišem kako i zašto on još vozi, vjerujem da bi se našlo i ovdje upletenih u tu priču, dapače prilično sam siguran. Riba uvijek smrdi od glave. Budući da ne radiš u ZETu, bolje da se i ne uplićeš...ja sam odavno prije trebao slati žalbe, ali on prijeti i poznaje određene ljude...

Slažem se s Vama, očito ste i Vi imali s njim loša iskustva,ja sam pisala žalbe no ništa, a on i dalje radi a kao što ste potvrdili, i hvala , on nije nikada normalan

0530facelift

Ja sam također imao loše iskustvo s njim...

The Chariot

Citat: 0530facelift  u Studeni 17, 2025, 21:28:34Ja sam također imao loše iskustvo s njim...

Ako želite možete opisati, bilo bi dobro da još ovaj portal gleda i netko od nadležnih tjela s obzirom da je dečko lječen u psihijatrijskoj ustanovi a vozi gradski autobus, gospodin koji ga osobno poznaje zasigurno zna o čemu je riječ, dečko je bio donedavno na zatvorenom djelu psihijatrijske bolnice Jankomir, i takvog ZET zaposli? Ja ponavljam, ne želim nikome zlo, no smatram da netko konačno mora početi poduzimati nešto ne samo po pitanju dotične osobe već općenito u cijelini, nije on jedini tko je problematičan ali mislim da je jedini psihijatrijski slučaj koji vozi autobus, no kao što je gospodin gore naveo,nije normalan , lječnički pregledi se moraju postrožiti , ali i to je prošao nekako što se i meni hvalio te je rekao da ama baš nitko ne provjerava detalje, jasno da je danas velika potražnja za radnom snagom, no smatram kako bi se nadležne službe trebale više angažirati pri provjeri zaposlenika koji na svojim leđima voze živote, pa eto ja se iskreno nadam da ovo netko čita tko se bavi time, ne želim ovdje javno imenovati dečka, gospodin ako želi može imenovati, ja ću zadržati pravo šutnje, no svakako onaj tko zna o čemu se radi znat će i ime i prezime alkoholičara- vozača, žalosno je da smo država gdje svatko radi što hoće a pošteni ljudi ispaštaju, nikome mi nije bila namjera zasmetati no tema je - razno pa eto, moj djed je vozio tramvaj u jedinici Trešnjevka pa imam sjećanja kao mala curica od zvonjave tramvaja, stričeka zetovaca sa brčičima te mi je strašno teško vidjeti kako danas mladi ljudi upropaštavaju svoje i tuđe živote nepromišljenim ponašanjem

0530facelift

Nije vezano za autobuse i ZET,zato nisam ispričao. Neugodnost koju sam doživio s dotičnim bila je u slučajnom prolazu. Ali da,nije baš svoj...

Glavni arhivator

Množina nije potrebna. Ne upropaštavaju mladi ljudi već jedna problematična persona, na mladima svijet ostaje. Potrebno je djelovati kao što je Šeks nekad izjavio "locirati, identificirati, uhititi, transferirati".
Ako ste stvarno slali mailove u ZET (javnost@zet.hr) onda priložite kopije ovdje (uz cenzuru osobnih podataka) jer za puno manje prijestupe idu sankcije, a kako nebi za ovakve.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

The Chariot

Citat: Glavni arhivator  u Studeni 17, 2025, 22:37:47Množina nije potrebna. Ne upropaštavaju mladi ljudi već jedna problematična persona, na mladima svijet ostaje. Potrebno je djelovati kao što je Šeks nekad izjavio "locirati, identificirati, uhititi, transferirati".
Ako ste stvarno slali mailove u ZET (javnost@zet.hr) onda priložite kopije ovdje (uz cenzuru osobnih podataka) jer za puno manje prijestupe idu sankcije, a kako nebi za ovakve.

Pa da, to sam točno i ja mislila, da će ga netko zaustaviti , a eto umjesto toga on radi i dalje, unatoč tome što je i lječen na psihijatrji i ja ne znam  zašto firma ne prokopa njegove papire i zašto ga ne traže svu medicinsku dokumentaciju jer kada bi se vidjelo da je dečko teški alkoholičar i psihički bolesnik i takav radi taj posao mislim da bi i cijeloj firmi sve bilo jasno. Dakako, drage volje ću priložiti , danas idem u Vukovar s obitelji te ću svakako priložiti ovih dana u što skorijem vremenskom roku, hvala na prilici da se javno o ovome može govoriti jer ovo je ozbiljna tema, žao mi je samo što mu se sve dopušta kao što je rekao gospodin u jednom postu, ne znam kojim metodama on još uvijek ostaje u radnom odnosu , ima problematičnih i drugih vozača što se tiče ponašanja no dotični mladi gospodin je trn u oku ne zbog sebe kao sebe, njemu treba pomoć, ali ne na način da se psihičkom bolesniku dadne upravljač velikog vozila. Svakako ću priložiti navedene priloge, hvala na uputama

The Chariot

S dotičnim sam maloprije imala neugodan razgovor, objasnivši mu kako se mnogo ljudi žali na njega na što je on pijanim glasom, frfljajući rekao da ga boli muški spolni organ za to što pričaju o njemu i da ga boli isti taj spolni organ za cijelu firmu jer " nije ZET jedina firma u Hrvatskoj", na što sam mu na pristojan način dala do znanja da ugrožava sigurnost putnika i sudionika u prometu na što je izjavio da njega nitko neće dirati, da 3 dana zaredom od sutra vozi na trasi prema Velikoj Gorici te da ga nije briga za alkohol i da on najnormalnije puši neke stvari koje ne želim javno iznjeti, no da ga boli muški spolni organ te kad sam ga pitala kao susjeda i kao osobu kako ga nije sram pred kolegama biti takav rekao je da mu puca " ona dolje stvar " za kolege jer da nema pravih kolega u ZET-u i da mu je tako svejedno da li će on doći na liniju pijan ili napušen jer da to više nitko ne kontrolira i da mu se totalno j.... za ZET te da radi ovaj posao samo zato jer nema trenutno igdje voziti zbog svoje psihijatrijske hospitalizacije, pa eto , te je izjavio da ako išta kažem ikome da će se znati, no rekao je da je udaljen s ovog portala pa Vam u cijelosti prenosim događaj vezan za dotičnog vozača autobusa,pa ako ga netko ovdje zna i osobno da znate cijelu situaciju .   Ispričavam se svima ukoliko je nepotrebna tema, no kad nitko neće slušati pritužbe putnika na adresama gdje bi trebali ovo je onda očito jedina prava adresa, te Vam se ovom prilikom zahvaljujem na svakom dobronamjernom savjetu