Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

CroHerc

CroHerc

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kuba

uuuuuu ode moja ljepotica... ali koliko vidim ništa strašno...

FitzTN

Bome mi nije jasno šta se tu dogodilo  ;D

Bus izgleda udaren iza desno i napred lijevo iza prednje osovine  ???

miky

Citat: kuba  u Ožujak 29, 2009, 20:17:54
uuuuuu ode moja ljepotica... ali koliko vidim ništa strašno...

Baš Ti je lijepotica!!!!!!!!!!!!!! ::| ???

K  A  N  T  A  R  A   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miky

Citat: kuba  u Ožujak 30, 2009, 21:33:28
De ne seri miky....   >:(

Očito neki čudan lik je ovaj KUBA. Ja sam osobno bio u ovoj Setri S 315 HD koja je tako derutna tako da je to velika sramota da uopće smije izaći na put, sve loše, jednostavno prepotrošen autobus koji je prešao cca 3 miliona kilometara ...

dado1979

Setra je službeno u vlasništvu Vinceka,al je već duže kod Brkljačića,jest da je starija al je za vrijeme kad je bila kod Vinceka redovito održavana i bila potpuno ispravna,osobno sam je vozil par mjeseci i nikad me nije ostavila a prošo sam pol evrope sa njom.Jedino kaj su prilikom obnove gadno promašili boju,iznutra nije bila uništena,neznam sad kakvo je stanje.

erobuss

Sudar dva autobusa kod Jajca. Akteri Croatia Bus i Autoprevoz Banja Luka  ::|

http://www.bljesak.info/content/view/29716/155/

erobuss

Stariji Cityliner od Croatie i Temsa Opalin od Autoprevoza. Oba busa u lijevoj traci, stoje parkiran jedan uz drugog  ::| ::| ::|

Kako su ono uspjeli izvesti pitaj Boga. Ostao im je samo metar od ruba da ne upadnu u Vrbas

Inače prema informacijama poginuo je sin vozača Autoprevoza  :'(

mb0404

Evo sad sam gledo na vjestima zivo je cudo da Cityliner nije upao u Vrbas.E da u sudaru su ucestovali Croatia bus Cityliner,i Opalin od Autoprevoza.City je razbijen potpuno,a Opalin onako.Nije mi jasno kako je doslo do saobracajke posto su autobusi 1:1,izgleda koda je Opalin izguro Cityija sa ceste na lijevu traku sto je malo nemoguce. ???

Tomek

Dečki, jeste možda vidjeli dal je Cityliner ili Cityliner H? U Zagrebu malo prije viđen 488, znači on je još živ. I koliko je bus razbijen uopće?