Tramvajske supstitucije

Autor dean25, Travanj 03, 2009, 16:19:34

Stilben426

Mogli su komotno spojiti i četvrti autobus sa 611 da bude onda kompletno do kraja, a odvojeno jedno od drugog.
Srećom pa je samo dva dana jer kad krene gužva na Servisnoj i Čavićevoj, vozit će sva tri jedan iza drugog.

sniff

Dubravski i podsusedski Mercedes na supstituciji

tramvajac 92

Dečki, ako se kome da fotkati bolje od mene, zamjena Kvatrić <> Glavni kolodvor se okreće na rotoru na vrhu Domjanićeve. A voze zglobni. 188 kao prilog.

0530facelift

Blizu mi je pa budem probao,ne obećajem najbolje slike.

Mercedes bus

Facelift Citari na supstituciji :D

tatratram

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 17, 2026, 13:55:30Dečki, ako se kome da fotkati bolje od mene, zamjena Kvatrić <> Glavni kolodvor se okreće na rotoru na vrhu Domjanićeve. A voze zglobni. 188 kao prilog.

Kvaliteta je malo  :( , ali evo.

tramvajac 92

Od ponedjeljka je obustava tramvajskog prometa po Zvonimirovoj, radi radova. Zamjena je 602 TŽF - Borongaj sa 5 buseva (5. se povlači oko 19) radnim danom, 4 subotom i 3 u nedjelju. Traje cijelo ljeto.

biodizel156

582,580,588 su danas na 602

tramvajac 92

Djeluje mi da je upisan u ATRON. Ali se ne vidi na praćenju.  ;D

Transspotter

Danas 472, 546, 582, 588 i 9
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Tuna

Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

tonkovicmk1

Transspotter

Dobro idući put ću minuciozno napisati svaki broj i još naglasiti vrstu busa. Mislio sam da se podrazumijeva.

Uglavnom, čini mi se da će biti slična priča kao i prošle godine na 613. Vrte iste ispravne autobuse dok ne krepaju. Nadam se možda za vikend novoj postavi pa ću sutra i prekosutra opet zaviriti dolje da provjerim.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Stilben426

Razlika u odnosu na 613 je što su tamo metali jedne te iste jer samo ti nisu kuhali do kraja prve smjene, a na 602 se više gleda da se metnu klimatizirani. Od sljedećeg tjedna se ukida 602/5 nakon što je netko skužio da je pet autobusa previše, s tim da je i 602/4 isto višak. 613 koja je imala točno dvostruko dulju trasu vozila je s 4 autobusa svakih 10 minuta s krugom 40', a sada kada je kriza još veća oni se još više zafrkavaju i troše resurse. 602 bi realno trebala izgledati ovako:

RADNI DAN i SUBOTA
3 autobusa, takt 9', krug 27'

NEDJELJA
2 autobusa, takt 12', krug 24'

Time je cijeli tjedan dodatno dobiven autobus, još 3 vozača kojih isto fali i manja gužva na Borongaju.

tramvajac 92

Vozni red prilično čudno izgleda. Veći dio radnog dana voze sa TŽF 02 09 17 24 32 39 47 54, da bi od 20 do ponoći bilo više polazaka (???). Ujutro od 4:41 do 6:15 se praktički vozi svakih 6 minuta, umjesto da se tad vozi rijeđe.

Kaj se točno dešava u ponoć, da su polasci 23:51, 23:57, 00:03, nakon toga noćni (prema rasporedu) u 00:21, 01:09? Otvara se crna rupa koja guta autobuse?  ;D