Samoborček – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:17:37

Slavuj

Bio sam jucer na plitvicama i bilo je predivno. Ljudi otidite tamo necete pozaliti sigurno. Isli smo sa zmajem. cijelog sam ga poslikao:  :D

Slavuj

Citat: manoplan  u Svibanj 03, 2009, 14:55:38
Citat: Slavuj  u Svibanj 03, 2009, 12:51:39
Bio sam jucer na plitvicama i bilo je predivno. Ljudi otidite tamo necete pozaliti sigurno. Isli smo sa zmajem. cijelog sam ga poslikao:  :D
Na Plitvicama je zaista prekrasno, samo ovih dana vlada ogromna gužva, pa posjet prirodnim ljepotama pomalo gubi smisao.  :(
U moru stranih autobusera, prekjučer je ovaj Trendliner ''branio'' nacionalne boje

da,i jucer je bila guzva,ali smo frendica i ja svejedno uzivali uz prirodu. stvarno uz tu prirodu zaboravis na takve sitnice. a za zmajem su se svi ljudi okretali,pogotovo stranci  :D

Ivan1983

Danas u Samoborčekovoj garaži

Slavuj

Evo škanjca,njihova stara-nova S 319 UL ;)

mansg313

:-\nije me impresionirao lijepše mi stoji ovo bojanje na GB 190 :-\

hochdecker

Možda je ovo "S" moglo biti veće kao na trendlinerima, ali stražnji dio je puno upečatljiviji i ljepši nego na 190

Slavuj

Prekjučer me vozio doma ovaj Graf. To je predobar autobus. sjedala su bas fino udobna. jedino malo sporo ide  :D 

a ovo jucer na lisinskom:

erobuss

OFF: Što ovaj s BMW-OM pokušava?  ;D

FitzTN

Meni se čini da je već pokušao :)

Slavuj

Evo sta se dogodilo:  (malo offtopic ali kaj sad)

baba s matizom preko crvenog...

Tomek

Kako to da je kupljen stariji prije redizajna model? Inače vidio sam ga danas na autocesti kod Rakitja oko 15.00

Slavuj

To je vjerojatno zamjenjen onaj bijeli koji je prije bio. rekli su da je stalno nesto odlazilo i da mu nisu mogli nikako diferencijal sloziti.

mansg313

mate

Tomek

Novi Samoborčekov Probus koji parkira u Zaprešiću

I gbr184 danas u Kumrovcu