Velikogorički novi autobusi i izbor prijevoznika

Autor Ivan, Prosinac 16, 2007, 11:22:02

Tomek

Po prvim rezultatima iznora SDP gubi Veliku Goricu gdje se vraća HDZ što bi moglo značiti da nakon dugo godina ZET odlazi iz Gorice, a Autoturist se širi...
Biti će sve to jako zanimljivo..

Shole

preduhitrio si me, mislio sam čekat malo sigurnije rezultate. Još nam ostaje da pratimo Županiju, jer je očito da su ove igre oko Dugog Sela i ostalih općina/gradova bili SDP-ovi predizborni aduti.

tamlover

Polako dečki, drugi krug u Gorici je izvjestan...vrlo!
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

štefek

pa neče valjda goričani dopustit da im se dogodi autoturist jer bi ubrzo mogli tražit zet nazad kao i dugoselci.
zar nebi mogli učiti na tuđim greškama
nevjerujem da če građani dozvoliti odlazak zet-a

Shole

Baš će se građane nešto pitat.  Uostalom pitalo ih se prekjučer, i pitat će ih se za 13 dana pa nek odluče

štefek

da upravu si a poslje če vidjet što su izabrali

Tomek

Jedno od HDZ-ovih obećanja za Veliku Goricu je bilo da se makne ZET  ;)

421

Mislim da ću napokon imati više slobodnih dana u mjesecu! ;D
Jer APVG vozači će se raspršiti po APD i APP; Autoturist će voziti u VG ;putnici će plakati za  ZETom jer više neće biti švercanja;
a dio vozila (koja smo uzgred platili mi iz ZG kroz porez/prirez) će poslužiti u ZG.
Nek' im je sa srećom!
Jedna teretana manje!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Pa ima u V.Gorici i zračna luka. Možda budu s avionima putovali svaki dan u Zagreb? 330 je za to nula bodova!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

igor 409

U slučaju da se Velikogoričani riješe omraženog ZET-a a za kojim plaču svi koji su ga se prije njih riješili linije koje cijelom trasom prolaze područjem VG idu Autoturistu ali kaj će se dogoditi s linijama koje pokrivaju i područje ZG i VG.
Npr linija 166 počinje i završava u Zg a prolazi kroz VG, linije 307, 308 313 i 315 počinju u Zg, tu imaju par stanica i ulaze u područje VG (kod 307 i 308 bi možda prošla ZET-ova kružna oko Jakuševca). Kakva je situacija s 311 i 322 odnosno tko dobiva Pokupsko?
Da li ZET u slučaju gubitka VG može tražiti da mu ostane 330 i (ili) 268 do Velikog Polja sa svim stanicama pa do autobusnog u VG jer autobusni kolodvor u VG bi valjda uz naknadu trebao biti dostupan svim prijevoznicima?

421

Vrlo lako i brzo može se napraviti okretište na graničnom dijelu dokle dopire grad ZG, pa je i ta solucija moguća (Veliko polje  npr.)
TIGRA radi k'o ČIGRA!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Možeš si mislit kak će ti Autoturist ić s par baba u neko selo 30 km od Gorice!

A normalno da će ZET pokriti dio trase koji se nalazi na području Zagreba...

Kao i 421, ja jedva čekam da se velikogoričani riješe "omraženog" ZET-a, a ako je to zaista obećanje HDZ-a očito su na dobrom putu...

A dok sve ide u drugi krug možda uskoro novi Lions City počne vozit za Leve Štefanke ili Sušu....
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

kojot

Dečki,Picula je za vrijeme ovog mandata potpisao sa zet-om koncesiju na 10 godina.
Inače to je bio preduvjet da bi holding uopće krenuo u posao nabave autobusa za Veliku Goricu,jer ponavljam, autobuse bi kupio holding,a potom bi Gorica holdingu plaćala tu lovu za autobuse.
Ovo kaj pričaju hdz-ovci,ako uopće išta pričaju,su predizborne fore i nemojte "pušit" svakakve gluposti.
Digli su oni protiv Picule i kaznenu prijavu pa se nitko ne brine oko toga.
Bilo to vama drago ili ne,Šukeru je ključan mandat za ulet njegovog favorita u javnom prijevozu promakao.

Portos

Iako nikada nisam bio niti ću biti naklonjen HDZ-u imao sam priliku razgovarati sa jednim visokim VG HDZ dužnosnikom. Budući doista nemam razloga ne vjerovati čovjeku, puno se mutnih poslova radi u VG oko prijevoznika, i niti jedna stranka bila ona na vlasti ili ne nema čiste ruke a kamo li obraz...
A Autoturist, ma kako loše iskustvo imali sa njime VG školsku djecu vozi sa nižom cijenom prijevoza nego je to vozio Čazmatrans a busevi AT i ČT su kao nebo i zemlja ;)

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

igor 409

Na ovim prostorima će mutni poslovi još dugo igrati značajnu ulogu jer je to kod nas nažalost kao "Dobar dan".  Mislim da ovdje nebi trebalo miješati školski prijevoz za koji je lovica unaprijed dogovorena i linijski prijevoz gdje ovisiš o prodanim kartama jer kako kaže Conecto pitanje je da li bi i kako bi Autoturist išao "s par baba u neko selo 30 km od Gorice" gdje linije baš i nisu najrentabilnije bez malo jačih subvencija  kao kaj ZET trenutno ide.