Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

mivano

jučer zatvorena ulica Fiorello La Guardia,navodno zbog puknuća cijevi, sve gradske linije prometuju kroz centar
iz novog lista:

JUČER OKO 1 SAT U ULICI FIORELLA LA GUARDIJE PUKNULA VODOVODNA CIJEV
Brajda bez vode, promet u kolapsu
Do puknuća došlo najvjerojatnije zbog prometnog opterećenja te zamora materijala cijevi stare više od 50 godina. Zbog istjecanja ogromnih količina vode i velikog pritiska oštećen asfalt, odnosno kolnik u dužini od oko 50 metara

Puknuta vodovodna cijev u Ulici Fiorella la Guardije
RIJEKA – Jučer oko 1 sat u Ulici Fiorella la Guardije kod kućnog broja 8 puknula je vodovodna cijev što je uslijed istjecanja ogromnih količina vode i velikog pritiska uzrokovalo podizanje i oštećenje asfalta, odnosno kolnika u dužini od oko 50 metara te onemogućilo normalno odvijanje prometa. Na teren su odmah po dojavi izašle dežurne ...

lukica

danas: Vozim se 11-icom (kreće iz grada u 17:45)  i dolazimo na Lokvu (vozi do lokve ) i imamo šta vidjet auti parkirani po cijelom okretištu i šta  sad ?, (ali imamo dobre vozaće u troleju pa se snađu ) i šta drugo vozaču preostaje nego pustit nas(putnike) van i okrenut se (ali di? ), i ode on dalje i upali 4 žmigavca i  okrene se na raskrižju(nije jako pametno to radit ali nije imao izbora. Jadni naši vozači, koj zbog pet- šest idiota moraju kršit prometna pravila...

Boki651

"Savjesni " vozač na djelu danas u Ćićarijskoj :-[

shef

Ima li kraja ovome? Danas ponovno osammilijarditi put potpuna blokada prometa u gradu. Zamislite sad da ovuda mora proći hitna, ili da morate nekuda otići...

Ali zato sam ja s balkona potajno fotografirao jednog vozača za volanom Conecta, kako mu vrijeme ide, a on ne stiže nigdje.... ;D

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

thomcro

Eh, baš potajno ;D a da te on nije "snimil".
Pozdrav by thomcro

mivano

na Kozali se izvode radovi oko zaobilaznice i sada umjesto nekadašnjeg zavoja na raskrižju za Ulicu Oktavijana Valića imamo cestovni brežuljak, i rupu na cesti. Prave li oni to čvor Kozala ili što?

ikar

Kopaju tunel! Čvora Kozala neće biti jer nema mjesta za njega.

Shole

Tamo je trebao bit "mini" čvor, ali nisu dozvolili izmjene u projektu.  Nešto slično ko čvor Gornja Vežica.  Neka skretanja bi bila dozvoljena, a neka ne.

Berlingo

Prica mi jedan vas za ul.Br.Monjac.Naravno da ga necu imenovati ovako javno.Znaci ide iz grada prema Bezjakima.Bas se pitam kakav se to idiot sjetio da tamo stavi onu bijelu liniju tako da je autobus svaki puta prelazi.I tamo oko Zamarica jos uredno parkirani auti.Krene ih on obilazati i od  suprotne strane auto i evo bezazlenog malog sudara.Sljedi pokusaj dogovora ali nista od toga.Vozac malog auta je na svojoj strani.Naravnoi dolazak policije i poslje nekog vremena i sudac za prekrsaje.Kad ga je taj vas pitao kako onda obici te aute jer ipak autobus je na liniji i ima vozni red, dobiva odgovor da mu je najbolje upaliti sva cetiri i cekati!Moje je pitanje da li je to ikako izvedivo iako mi se cini van svake pameti?

mannas

Citat: Berlingo  u Svibanj 25, 2009, 22:26:02
Kad ga je taj vas pitao kako onda obici te aute jer ipak autobus je na liniji i ima vozni red, dobiva odgovor da mu je najbolje upaliti sva cetiri i cekati!Moje je pitanje da li je to ikako izvedivo iako mi se cini van svake pameti?

Zamisli kako bi to izgledalo da svaki autobus koji mora preči na drugu stranu trake , stane i upali žmigavce i zove policiju !!!!????   :o
Od gradskih linija stalo bi 80% a prigrad i 90% linija !
Prva linija koja bi stala je linija 4 a potom i sve druge !
Spomenuo sam liniju 4 jer sam i sam bio svjedok kad je naš Dragec52 imao sudar zbog blokirane trake na Kozali samo to će i on sam napisati i podjeliti sa svima svoje iskustvo !

Berlingo

Ma slazem se potpuno.Samo sam htio prenjeti njegovo iskustvo a najgore od svega je odgovor istraznog suca.Stvarno vam nije lako.Ja bi se tu dotakao i linije 2A(tu imam veliko znanje s tom linijom) s ul. I. Zavidica.Parkirani auti naravno.Bio sam svjedok kad je bus krenuo u grad i morao voziti nekoliko metara u rikverc jer je cura bila na svojoj strani.

Berlingo

Buduci da na ovom forumu ima ljudi koji nisu upoznati s prometom u dvije ulice koje sam naveo jucer,ja sam se danas malo potrudio i slikao to.Pa oni koji neznaju neka vide kako je Trolejovim vozacima.
SLIKA 1
2A je krenuo s okretista prema gradu.Ul.I.Zavidica.I tako svaki dan s time da ta traka zna biti popunjena od kafica Time.

Berlingo

SLIKA 2
Ul.Brace Monjac.Linija 17 ide prema policijskoj.Pogledajte bijelu liniju i gdje je zadnja osovina busa.Vec tu vozac nije u pravu.A tek kad neko stane i upali sva cetiri...

Berlingo

Tocno.Neznam ni ja kad su tocno postavljeni.Zna se dogoditi da tjednima tamo ne prodjem.Nije bilo danas parkiranih auta i po razmaku stupica to je neizvedivo.Ali dodje strucnjak,upali sva 4 i ode u onu zeljezariju.Sreca po Trolejovce je i to da je zavoj jer bi po meni bilo isto kao i u I. Zavidica.

shef

Danas prijepodne gužva broj 15559687782 u centru zbog radova na Jadranskom trgu. Pravo je "zadovoljstvo" gledati ljude kako stoje i čekaju, a po 4-5 vozila iste linije jedno za drugim polako u koloni.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic