Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

mansg313

Citat: Tomek  u Svibanj 07, 2009, 20:36:12
Citat: mansg313  u Svibanj 07, 2009, 14:42:09
ZG-498-MV,linija Tuzla-Pula,ostao na AK Zagreb zbog otkazivanja alternatora... :-[

Opa, to je neki novi bus u Croatia busu jer ga dosad nismo imali, ili je to neki iz tvojih snova??
Cityliner stariji i prilično sam siguran da je 498 ali ako nije onda jbg morat ču staviti nekoliko sličica od ZETa kao ispriku ;D

mate

vjerojatno si mislio na ZG-489-MV...jel koliko i ja znam CB nema bus s ovom registacijom... ;)

shef

Citat: mate  u Svibanj 09, 2009, 21:16:58
vjerojatno si mislio na ZG-489-MV...jel koliko i ja znam CB nema bus s ovom registacijom... ;)
ZG-498-MV je Ford Fiesta...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

manoplan

Bivša garaža Croatie busa u Heinzelovoj ulici sravnjena sa zemljom. (10. 05. 2009)

Tlimfocit

ovo je bager firme Lavčević iz Splita koliko mogu vidit....šta grade tamo?

manoplan

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 10, 2009, 15:36:20
ovo je bager firme Lavčević iz Splita koliko mogu vidit....šta grade tamo?

Bager ima pikamer, tako da je trenutno u fazi rušenja.
Tamo bi, prema nekim informacijama, trebao niknuti poslovno-stambeni kompleks.  :(

bugi

tamlover

Malo prelistaj ove stranice silne pa ćeš otkriti!!!!!!!!!
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

buSHunter795

Nestale su dvije Temse, one dvije u prvome redu...
ja se nemogu sjetit koje su--mislim 0029 i 0026--nisam siguran..a budem vidio za vikend ili prije jesu li ove druge dvije ostale ili ne.

Tomek

Jednu je kupio Herc tours.

erobuss

Citat: Tomek  u Svibanj 27, 2009, 23:22:45
Jednu je kupio Herc tours.

Od ove tri ili misliš na četvrtu?

Tomek

5AR

Karabaja

Croatia Bus navodno u stečaju,ako netko nešto zna neka nas informira!!! :'( :'( :-[ :-[