Ostali prijevoznici i agencije u Dubrovniku

Autor dulib, Studeni 24, 2007, 16:07:12

travego 580

Novi prijevoznik  koliko ja znam jedini novajlija u sezoni 2009

OMBLA prijevoz Dubrovnik
Mercedes Tourismo

arsenal

Dva DU privatnika jutros u Kotoru. Na setri ne pise kome pripada, a na MAN-u nisam vidio jer sam ga slikao iz auta u voznji. Ako moze pomoci, registracijske plocice na setri su DU 657 DD a na MAN-u DU 626 EE.

miky

Nikša Raguž, firma d.o.o. (napisat ću ime) ova setra S 215 HD ex. Gulliver Travel, otkupio je vozač, a Man je vlasništvo firme iz BIH Autoherc...

erobuss

Piše na MAN-u, na vratima i straga na onim 'rebrima'  ;)

arsenal

Dana je taj isti MAN ostao u kvaru u Donjoj Lastvi kod Tivta. Nekoliko sati su shole i ekipa lokalnih mehanicara koji su mu dosli u pomoc lezali ispod busa ispod zadnjeg lijevog tocka i nesto ceprkali.

arsenal

S 315 GT-HD firme "No 5" u Tivtu.

arsenal

S 315 GT-HD firme "Andrea bus" na trajektnom prijelazu u Lepetanima.

arsenal

Setra S 250 spezial (DU 999 DG) danas u Tivtu. Slikao sam je u voznji iz auta, tako da nisam vidio onaj mali natpis na vratima vozaca kome pripada.

travego 580

Pripada firmi Gabriela tours Slano, inače je ovo ex Olivari Setra 250 special i ovaj vozač na slici je gazda firme.

arsenal

Hvala na pojasnjenju, travego.
Ovaj je MAN jutros bio u Kotoru.

Neo

Nisam siguran ciji su busevi, ali jedno znam da imaju DU registarske oznake...

;)
je zakon

erobuss

miky

Drugi je STI-JEL Mato Šabadin iz Kupara, taxist koji ima ovu Setru i Neoplana JetLiner-a, svijetlo plavoga sa nekim rozim linijama. Takvoga je Neoplana istoga i sa istim bojama imao netko iz kontinentalne Hrvatske, ali ga je nedavno opiturao u bijelu boju...

arsenal

Jedan isuzu bez ikakvih natpisa. Registracijske plocice su DU 412 DF.

travego 580

Citat: arsenal  u Svibanj 28, 2009, 14:13:15
Hvala na pojasnjenju, travego.
Ovaj je MAN jutros bio u Kotoru.

Man firma Capio d.o.o mislim da imaju još jednog Iveco Euroclass.Miky bi mogao bolje znat to.
31.5 2009 potvrđeno Capio d.o.o ima bjelog Iveco Euroclass-a
Citat: arsenal  u Svibanj 30, 2009, 19:01:56
Jedan isuzu bez ikakvih natpisa. Registracijske plocice su DU 412 DF.

Isuzu DU 412 DF pripada firmi Ames d.o.o Zaton