Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

trebor_ttt

danas u 17:30 kreče pula frankfurt... vozi autotrans danas.
1425, a 1306 u <3

5AR

Liniju Rijeka - Pag - Split opet vozi Autotrans od čini mi se 1.06.

St!pe

Da.Slikao sam njihovu Setru S315 GT-HD na toj liniji.A čini se (kako sam i istaknuo u temi ATP ŠI) da će je voziti u kooperaciji sa Autotransportom.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Shole

A što je onda sa "Perlom" ili kako se već zove onaj šta je vozio do sad NOVALJA-SPLIT ?

man750

Autotrans od 27.06. otvara liniju Vela Luka- Beograd preko BIH. Polazak subotom popodne i dolazak u Beograd u nedjelju ujutro. Linija je u kooperaciji sa Lastom.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Shole

Dal znaš možda točnu relaciju,  oće ić u Dubrovnik ili direktno za Mostar?  I naravno, klasično moje pitanje: što s putnicima u BiH ?  Znaju se pravila koncecija na linije i to je jasno, ali ta BiH mi je oduvijek mutna pa zato i pitam

5AR

APP 54 na ispomoći na Korčuli

Tomek

Večeras krenula linija Bol-Split-Zagreb, prvi bus na toj liniji ove godine je bio S315GTHD gbr 1051.
Iz Poreča pak je stigao Lion's Coach 1060.

shef

Jednostavno sam morao skenirati ovaj člančić iz "Novog Lista". Mali članak, "milijun" grešaka:

Prijevoznik iz Zrenjanina se ne zove Autotrans, već Autobanat, pulski se oduvijek zove Brioni, a ne Brijuni, a uz koju pomoć ATP Vojvodine će se sve odvijati, samo Bog i autorica članka znaju, budući da je novosadski prijevoznik likvidiran, a sva vozila rasprodana
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Jel uopće koja istina onda u tom članku?  Neki dan je bio članak o CNG busevima za Autotrolej i bilo je specijalno naglašeno kako će ti busevi bit naročito pogodni za brdovitu Rijeku jer su autobusi sa plinskim pogonom puno jači i startniji u odnosu na klasični dizelski motor  >:( >:( >:(.

ikar

Danas na liniji Pula-Subotica došao neki Srpski VDL u Rijeku, ispred njega je došao 1117 na liniji Pula-Sarajevo.

Tomek

Večeras sa Brača stigao ponovo 1051, no ono što je zanimljivo je da iako bus vozi noćnu liniju koja iz ZGB-a kreće u 23.30 za Bol, njemu već dva dana tj. otkad je linija krenula ne radi stražnje lijevo svjetlo.
Osim njega sa Lošinja večeras stigao 1264, iz Pule 983, otišao za Istru 1174.

shef

Veli Lošinj - Ljubljana, viđen prvi put ove sezone. Nadam se da će uskoro ovu liniju početi voziti osobnim autom, jutros Setra 1321 sa Lošinja u Rijeku s 1 putnikom.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Jučer vozio kratki O404 1260 i bilo ih je jedno desetak (smjer:  Ljubljana-Lošinj)

Tomek

Ovo je koliko znam prva godina da ta linija počinje voziti tek 1.7., prije je kretala od 15.6.
Druga stvar u ovo doba i treba biti više putnika u smjeru Ljubljana - Lošinj nego obrnuto.
Treće, termin u pola 5 ujutro kad kreće sa Lošinja nije baš atraktivan, a u isto vrijeme obično kreće i jedan bus na liniji Lošinj-Rijeka, ali preko Porozine(tako je bilo do ove godine, nisam siguran 100% dal je još uvijek)
Inače, jel netko vidio u zadnje vrijeme 1247 Regio, u Zagrebu ga nikako ne mogu uloviti, a ni kad sam bio na Lošinju ga nisam vidio?