Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

mate

Citat: Slavuj  u Srpanj 25, 2009, 20:56:03
Citat: mate  u Srpanj 25, 2009, 20:28:55
Citat: Tomek  u Srpanj 25, 2009, 20:04:54
Citat: driver  u Srpanj 25, 2009, 19:33:57
vi koji imate što protiv čazmatransa nemojte pisati o njemu jer ovi komentari stvarno su suvišni.

Dečki, raspravljajte slobodno i pišite što hoćete, ali nemojte drugima braniti da pišu.. Ako nešto ima što protiv i ako ima valjane razloge neka ih slobodno piše, pa neka ih netko drugi brani..
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a ovdje smo da raspravljamo ;)

Tomek imas pravo, ali i tu treba skinuti kapu ČTRu sto se u jako kratkom vremenu uspio snaci u takvoj izvanrednoj situaciji, sto samo dokazuje da je ČTR medu najboljim prijevoznicima u RH

Čazmatrans kupi 10 novih autobusa i odmah je najbolji u RH. a ovih ostalih 300 koji su krš nikom nista...

Hm ne radi se o brojci od 10 buseva...ali nije bas 300 krseva, a gledajuci vecina firmi u RH ima isto krseva u voznom parku pa voze na linijama...kako budu busevi dolazili ti krsevi odose u rashod, a to je ipak jedan dugotrajniji proces...ipak svatko ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem... ;)

Slavuj

Pa da u tom je stavar. ovi koji imaju krseve ne voze na linijama a ovi imaju pa voze,ali to je sad druga prica,čazmatranse je jedna od prvif firma u RH sa autobusima. a dok oni to sve zamjene vec ce ovi autobusi koje su sada kupili biti krš :D

mate

Citat: Slavuj  u Srpanj 25, 2009, 21:05:26
Pa da u tom je stavar. ovi koji imaju krseve ne voze na linijama a ovi imaju pa voze,ali to je sad druga prica,čazmatranse je jedna od prvif firma u RH sa autobusima. a dok oni to sve zamjene vec ce ovi autobusi koje su sada kupili biti krš :D

a bumo sve vidili ;)
ne vjerujem bas da ce trebat toliko za zamjenu svih starih buseva, iako primjerice TAM gbr.194 je u jako dobrom stanju i gust mi je uvijek se voziti s njim ;)

obelix

probaj ga voziti punoga ljudi da vidiš kakav je to gušt !

cijelo vrijeme samo razmišljaš kaj te bu dopalo lipovica ili lepoglava !

St!pe

Citat: Slavuj  u Srpanj 25, 2009, 20:56:03
Citat: mate  u Srpanj 25, 2009, 20:28:55
Citat: Tomek  u Srpanj 25, 2009, 20:04:54
Citat: driver  u Srpanj 25, 2009, 19:33:57
vi koji imate što protiv čazmatransa nemojte pisati o njemu jer ovi komentari stvarno su suvišni.

Dečki, raspravljajte slobodno i pišite što hoćete, ali nemojte drugima braniti da pišu.. Ako nešto ima što protiv i ako ima valjane razloge neka ih slobodno piše, pa neka ih netko drugi brani..
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a ovdje smo da raspravljamo ;)

Tomek imas pravo, ali i tu treba skinuti kapu ČTRu sto se u jako kratkom vremenu uspio snaci u takvoj izvanrednoj situaciji, sto samo dokazuje da je ČTR medu najboljim prijevoznicima u RH

Čazmatrans kupi 10 novih autobusa i odmah je najbolji u RH. a ovih ostalih 300 koji su krš nikom nista...

U tvom se tonu prepoznaje da favoriziraš Samoborček i to stalno ističeš i nabijaš na nos.Onim 300 krševa su u svoje vrijeme bili klasa.ČTR ima previše linija i premalo novca da bi sve obavljao sa 40 novih Setri.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

mate

Stipe svaka cast na odgovoru i potpuno si u pravu sto si napisao...Čazmatrans ima toliko puno linija, pa je onda normalno da je i na nekim linijama neki krs, ali po primjeru iz PJ Zupanja se i to polako mjenja, umjesto rashodovanih gbr.237,244,246 sada na linijama iz Zupanje za okolna mjesta voze sasvim dobri busevi

Tomek

Još jedna novost koja nam govori da opet imamo rupe u voznom parku

gbr506 -- BMC Probus 750TBX -- ima ZG rege,danas viđen na AKZ

buSHunter795

Citat: Tomek  u Srpanj 07, 2009, 23:31:59
Evo za sve ljubitelje Čazmatransa malo povijesti tj. da vidite koje serije su došle zajedno:

......................................................................

Druga velika isporuka Neoplana za Čazmatrans

BJ514BJ -- Cityliner H gbr358
BJ516BJ -- Cityliner H gbr295
BJ517BJ -- Cityliner H gbr296
BJ518BJ -- Cityliner H gbr297
BJ546BJ -- Cityliner H gbr298
BJ547BJ -- Cityliner H gbr299
BJ548BJ -- Cityliner H gbr300
BJ659CT -- Cityliner H gbr163

Ono što je zanimljivo što je sa drugom isporukom Citylinera H stigao još jedan kojeg je kupio AP Imotski(napravljeni su svi u isto vrijeme) i to je današnji IM554AC.

A gdje se dan danas skriva BJ 510-BJ ?? Jeli je on došao sa njima? Jeli se zna gbr? Jeli je promjenio tablice? Dali je on gb163 ?

Tomek

buSHunter795

Bojim se da sam izgubio sliku iz novina...
Ajd dobro ovaj put je tipo.. >:(

Tomek

Citat: mate  u Kolovoz 18, 2009, 00:48:30
e da i drugi Cityliner sto je otisao u Vukovar ima svoj gbr. - Gbr.501, dakle dva vukovarska Citylinera su 501 i 502... ;)

Jesi li ga vidio ili si to čuo? Naime danas je došao iz Vukovara u ZG novonabavljeni N1116, ali nema naljepljen garažni broj???

mansg313

Citat: Tomek  u Kolovoz 17, 2009, 23:06:09
Još jedna novost koja nam govori da opet imamo rupe u voznom parku

gbr506 -- BMC Probus 750TBX -- ima ZG rege,danas viđen na AKZ

Tomek

Jučper mi mansg313 javio, a i ja sam ga poslije vidio, gbr504 je isto novi Probus TBX, isti kao i 506.

buSHunter795

Danas viđeni:
Setra S 315 UL - BJ 706-EM
BMC Probus TBX - ZG 4235-DU

- ali sam s krive strane išao, pa nisam vidio njihov gbr >:( :-\

Tomek

Danas viđena još jedna novost u voznom parku, štoviše novi tip busa -- sve popularniji BMC Belde, još je full bijel, ali vozio je neku liniju iz smjera Dugog Sela prema ZG. I da, ima ZG rege.