Mercedes-Benz

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:59

gaspa

Hoćemo li ustvrditi da je mercedes i u autobusima bio statusni simbol, ili da tko je držao do sebe, kupovao je mečku... u svakom slučaju, i tamo onih dana bili su hit. Tristodvice i pokoja setra...

gaspa

Vidim da fali slika O340 - pa, evo onda

buSHunter795

MB O 321 HL

---

MB O 322 - Stuttgart

Ivan1983

MB 404DD sa BiH tablicama slikan u Španjolskoj 2001 godine  ;)

hochdecker

Citat: S319UL  u Listopad 08, 2009, 22:26:55
Mercedes Tourismo RH. Spoj Integra i Tourisma nešto kao Setra S 415 UL. Ima članak u broju časopisa Lastauto Omnibus, kao i prvi dio povijesti Mercedesovih autobusa. Drugi dio dolazi u slijedećem broju dvomjesečnika.

http://motorzeitung.de/typo3temp/pics/4875303cf1.jpg

Danas u "Automotivu" NoveTV predstavljen Mercedes Tourismo RH, cijelu emisiji možete pregledat kad ju stave na svoje stranice...

anel

Ja smatram da će bus 0303 visokopodni uvijek biti na mjestu broj 1 za sve vozače buseva
BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!

PROFA

MERCEDES je opet osvojio medalju AUTOBUS 2010 god.
Svabe se bas ne dajhu samo zasto su dopustili da se proizvodi jedan dio autobusa u Turskoj ne kuzim!
Svecano je TRAVEGO bio bolji ovaj put i od NEOPLANA i od VOLVA i od onog mislim Belgiskog ! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

PROFA

A evo i kandidata MERCEDESOVI mada je NEOPLAN imao i pojacan motor nije se dopao komisiji!

tomekk

Citat: PROFA  u Prosinac 07, 2009, 19:43:02
Svabe se bas ne dajhu samo zasto su dopustili da se proizvodi jedan dio autobusa u Turskoj ne kuzim!
Svecano je TRAVEGO bio bolji ovaj put i od NEOPLANA i od VOLVA i od onog mislim Belgiskog ! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Na ovom euro testu bili su: Barbi Maestro, Mercedes-Benz Travego M, Neoplan Cityliner C, Plaxton Elite i Van Hool TD 920 Altano.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

PROFA

Citat: tomekk  u Prosinac 07, 2009, 20:24:31
Citat: PROFA  u Prosinac 07, 2009, 19:43:02

Na ovom euro testu bili su: Barbi Maestro, Mercedes-Benz Travego M, Neoplan Cityliner C, Plaxton Elite i Van Hool TD 920 Altano.

Znam ali evo TRAVEGO je proglasen dobio je nagradu!
Vec se moze uzet i probat!
Ako imas volju i C-kategoriju mozes ga uzet na probu u Becu!

The_Dubster

centrotrans bih ima par ovih 303-ki kao i jednu sivu skraćenu i ne zna se koja je u goroj formi...

evo slike jedne koja je u garaži u Ilijašu. slika govori sve... inače unutra su sjedišta pokomadana, ima ih razni varijanti od neoplanovih sjedišta pa dalje, a i dim izbija unutra u putnički prostor :S >:( >:(

sramota šta su uradili takvoj gromadi od busa

PROFA

Ima ovakva jedna kod njih isto bijela bez vrata vozaca i EPS mijenjac jel ta jos ziva?

The_Dubster

Citat: PROFA  u Prosinac 07, 2009, 21:32:04
Ima ovakva jedna kod njih isto bijela bez vrata vozaca i EPS mijenjac jel ta jos ziva?

ne znam boga mi, znam da u garaži ilijaš ta nije, a gdje si tu vidio?

PROFA

Citat: The_Dubster  u Prosinac 07, 2009, 22:08:48

Vozila je Njemacku 1996 ali jako dobra!

The_Dubster

Citat: PROFA  u Prosinac 07, 2009, 22:14:07
Citat: The_Dubster  u Prosinac 07, 2009, 22:08:48

Vozila je Njemacku 1996 ali jako dobra!

ih bog te pito gdje je ona sad :S ???