Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

zoki.man.fan

mate

Gbr.048

Gbr.313 - s njim sam isao jutros za ZG,slikano na pauzi u Kutini

Gbr.427

Gbr.474

Gbr.502

buSHunter795

BMC gb505 za Sv.Ivan Zelinu:

Euroliner KC 145-DT ex. BJ 973-DI:

Plavi MAN gb227:

I TAMina gb218 se još uvijek drži  :D

buSHunter795

Cityliner za Kneževo:

Cityliner 243AN - gb186 u novoj šhemi:

Comfort gb100:

Stara Dubrava gb82 'novopopravljena' i sa novim regama: BJ461-EL za Križevce:

I za kraj susret generacija na AK - novi Cityliner 1216 i stara Zagrepčanka 6128V (gb480 i 164)

mate

buSHunter svaka cast za slike, ovaj Cityliner za Knezevo sto je isao juce (i danas nazad za ZG) je gbr.296, inace juce sam se vracao kuci s njim, bus radi bez problema, unatoc tome sto je bio skoro pun (nekih 40ak putnika je bilo) ;)

mansg313

Ovaj si je umislio da je orao... ;D

tomo

evo još jedan bez gbr. ili ga ja nisam pronašao, vozio liniju Županja-Osijek-Županja danas u 16:30h
BJ-258-EJ (pa mi mogao i biti gbr.258  ??? )

mate

nisam 100 % siguran ali to bi trebao bit gbr.247, prije je izgledao ovako

http://i287.photobucket.com/albums/ll136/manoplan00/200806210023.jpg

vidao sam ga cesto na liniji ZU - OS, a posto su jednog Isuzua dali na sredivanje onda bi to trebao bit taj, jer PJ Zupanja ima 2 Isuzua, gbr.247 i gbr.278...

buSHunter795

Mene su totalno zbunili ti Čazmini Isuzu Turquoiseovci, a tebe Mate?
Nismo ih ni sve ulovili dok su imali rege ZG 58XX-AM
a sada je još gore zato jer valjda svi imaju BJ 2XX-EJ i još neki imaju novu shemu..
još su i u 'teško dostupnim' P.J.
Ja odustajem od njih...previše mi je  ::|

mate

Ma men je ovaj Isuzu gbr.247 (ja se nadam da je to to sto mislim) ostao u sjecanju jer sam ga jako cesto vidao i znam da je imao ZG-registracije a posebno sam ga zapamtio zbog ove naljepnice oko znaka Isuzu
evo vidi ovdje slici kako je on prije izgledao

http://i287.photobucket.com/albums/ll136/manoplan00/200806210023.jpg

a znam da su u Zupanji jednog Isuzua poslali na sredivanje, a to je ovaj jer je tomo nedavno uhvatio gbr.278 koji je u staroj shemi, a ovaj je izgledao jako lose...a vidis da se na sve vise buseva mijenjaju rege, pa i S415 HD je imala ZG-rege,pa je dobila BJ-260-EJ ;)

tako da ja s 99 % sigurnoscu tvrdim da je ovaj Isuzu gbr.247

tomo

za gbr. ne znam koji je bio, ali znam da sam isto tako često viđao jedan isuzu na liniji za Vinkovce i Vukovar, a i to je najvjerojatnije taj isti samo u novoj shemi... ili su dobili zamjenu za onaj koji je na "manikiranju i pedikiranju"...

mansg313

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tomo

Jučer popodne u Osijeku na AK, vjerojatno su došli iz Njemačke ujutro i to
gbr.480

i gbr.316 , koji mi baš ne djeluje u izvanrednom stanju kao veći dio voznog parka

mate

Za gbr.316 ne znam sto je tocno vozio, ali za gbr.480 znam da je vozio liniju Zagreb - Knezevo(polazak iz 16 h iz ZG u petak, to je bio bis koji je isao samo u Đakovo i Osijek), a ako se ne varam danas je otisao u 15 h za Njemacku...

Inace - spomenuo bi da petkom na polasku u 16 h (linija Zagreb - Knezevo) voze dva busa, redovni ide normalnom trasom ZG - SB - DJ - OS - BM - Knezevo, dok ovaj bis ide samo ZG - DJ - OS, a nedjeljom u 17.30 uz redovni bus na liniji OS - ZG ide jos jedan koji uzima putnike samo za ZG i to u OS I DJ, te autocestom od Đakova ide prema Zagrebu ;)