Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Bari

Danas sam na nekoliko autobusa linije 4 vidio display "4 Fiumara". Jel to novitet ili nešto što je već viđeno?
KREPAT MA NE MOLAT !

LuckyLooser

Citat: Bari  u Rujan 26, 2009, 00:28:58
Danas sam na nekoliko autobusa linije 4 vidio display "4 Fiumara". Jel to novitet ili nešto što je već viđeno?
Ništa novo, nego se većini vozača ne da na Fiumari mijenjat šifru na displayu, pa cijelu smjenu odvoze sa 4 Brašćine (ili rjeđe 4 Fiumara)
Šifra 253- 4 Brašćine
Šifra 254- 4 Fiumara

Ovo bi trebalo spadat u temu "noćne linije", ali neka bude ovdje. 8) Tko se žalio zašto noćne linije ne idu preko Towera? ;D ;D ;D

Berlingo

705 i dalje vozi.Svi mu rade osim prednjeg.Vidjen danas na Zametu.

shef

Gospodo, pogledajte bolje! Ne da ne radi, nego ga nema, izvađen je!
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MAKI

A se zna zašto su ga izvadili
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

A valjda zato jer ne radi, radi čega drugog !?  Ili mu ostaju mrtvi pixeli (ne okreće crne na zeleno) iil su mu zaglavili na zelenom pa kad promjeniš natpis ostane pola zelenih od prošlog natpisa

Bari

Danas sam uhvatio 705 
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

674 danas u 9,00 za Ožlak s displayem 29 Križišće. Zabuna ili je vožnja u 9,00 za Ožlak ukinuta?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Ajme meni kakvo pitanje za takvog poznavatelja foruma i pravog starosjedioca!!!!  Već je bilo govora da kad ide za Ožlak uvijek piše ili Križišće ili Tribalj jer nema memorirano u displeju OŽLAK preko T.C. nego su sve šifre sa BAKAR kao prolazna stanica, a skoro nijedna 29-ka ne ide u Bakar. 

kico101

Citat: Shole  u Rujan 30, 2009, 16:43:58
Ajme meni kakvo pitanje za takvog poznavatelja foruma i pravog starosjedioca!!!!  Već je bilo govora da kad ide za Ožlak uvijek piše ili Križišće ili Tribalj jer nema memorirano u displeju OŽLAK preko T.C. nego su sve šifre sa BAKAR kao prolazna stanica, a skoro nijedna 29-ka ne ide u Bakar. 
Napisao sam ovo, jer ne mogu vjerovati da je to takav problem. Meni izgleda smiješno. Pa danas je moguće memorirati što god želite a ne jedno okretište. Sramota! >:( >:( >:(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

iz 687 također izvađen prednji display prije par dana

MAKI

Danas 588 na 7 na Kumičićevoj sa displayem 7 Pehlin  A dolje tabela 7 G.Vežica
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

SaNjIn

U petak je 633 imao na bočnom displeju 39 Rukavac Matulji Opatija..a ispred normalno 34 Opatija

MAKI

Počeli su se zaglavljivat displeji :)
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Bari

Danas GB 707 na liniji 2 imao problema s prednjim dispyejem. Svi ostali su radili normalno.
KREPAT MA NE MOLAT !