ex Contus Zadar

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 14:05:58

kuba

Citat: Zadarsko dite  u Listopad 15, 2009, 15:44:57
Cazmatrans je tvrtka u drzavnom vlasnistvu i gubitas, tvrtka Cazmatrans - Nova je tvrtka u vlasnistvu gubitasa Cazmatrans i sama na problematicnim nogama. Losa odluka, pogotovo za vozace Contus-a koji ce vrlo skoro traziti novi posao........

Nije istina, odkako su izašli iz stečaja oni su jako dobra firma i kupuju nove autobuse. I bolje da su oni dobili nego onaj Olvin koji nema autobuse nego se bavi ko zna čime.  8)

steyr1985

Čazmatrans je velika firma pa samo u poslovnici Zadar imaju više vozila nego pojedini prijevoznici koji su se prijavili na ovaj  natječaj.

mate

ČTR je iskusna i velika firma koja ce znati kako pridobiti putnike na linijama, a vozni park im je svakim danom sve bolji i bolji, tako da ce vrlo dobri busevi voziti te linije, ne vjerujem da ce samo busevi iz PJ Zadar te linije voziti, pogotovo liniju ZD - Zrenjanin...samo neka se to dobro uhoda i sve ce biti super i za radnike ali i za putnike koji budu putovali

pospanac

Aha, baš su sve to...
Pogotovo vozni park u mojoj blizini...  :P

Samo me zanima gdje je u cijeloj toj priči nestao Samoborček koji je ponudio najnižu cijenu prijevoza, a o njihovom voznom parku se ne treba ni govoriti?

??? ??? ???
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

kuba

Samoborček je skup ko vrag!!!  >:(

goranxxx

Citat: kuba  u Listopad 15, 2009, 22:08:40
Samoborček je skup ko vrag!!!  >:(
a kaj pričaš gluposti, ko je skup??????????????? argumentiraj
SETRA 417 HDH

pospanac

Samoborček nije skup, tj bar nije bio u ovom slučaju. :-\

Samo za informaciju podatak da je na natječaju Samoborček ponudio najnižu cijenu vožnje prema Zadru.  ;) :'( :'(

Zato sam pitao gdje je nestao Samoborček u toj cijeloj priči i otkud sad Čazma?   ??? :(
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

mate

Usput jel tko zna sto je s ostacima voznog parka Contusa, jel sto od tog ostalo i ako je da li i to pripada ČTRu ili ne ???

haki

Evo obavijesti ministarstva   http://www.mmpi.hr/default.aspx?id=6235

Čazmatrans Novi bivše Contusove linije
ZAGREB, 15. listopada 2009.

Povjerenstvo za provođenje postupka javnog poziva pri Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture donijelo je odluku da je najpovoljnija ponuda Čazmatrans Nove d.d. Čazma pristigla na javni poziv na podnošenje ponuda za obavljanje javnog linijskog prijevoza putnika na međužupanijskim autobusnim linijama Zadar-Zagreb i Zadar-Split, te međunarodnoj autobusnoj liniji Zadar-Zrenjanin.

Ponuda ponuditelja ČAZMATRANS-NOVA d.o.o., Čazma u cijelosti je zadovoljila obvezne kriterije i najkvalitetnije ispunila osnovne kriterije (preuzimanje zaposlenika prethodnog prijevoznika Contus d.d. Zadar, starost autobusa i cijena karte) u skladu s javnim pozivom, a prema voznim redovima objavljenim uz javni poziv.

Podsjećamo, na javni poziv od 21. rujna 2009. pristiglo je ukupno 11 ponuda, od kojih je 10 dostavljeno pravodobno i na propisani način, a ponuda  Puntamika-line d.o.o. Zadar je dostavljena nepotpuna, bez pisane izjave ponuditelja o preuzimanju u stalni radni odnos zaposlenika prethodnog prijevoznika na predmetnim linijama.

Ponude su podnijeli: Slavijatrans d.d. Petrinja, Brioni d.d. Pula, Samoborček d.o.o. Samobor, Presečki grupa d.o.o. Krapina, Olvin d.o.o. Zadar, Zadarbus Zadar, APP d.d. Požega, Čazmatrans nova d.o.o. Čazma, Autotrans d.o.o. Rijeka, Panoramabus d.o.o. Zagreb i Puntamika-line d.o.o. Zadar.

Odabranom najpovoljnijem ponuditelju izdat će se dozvola za obavljanje javnog linijskog prijevoza putnika na predmetnim linijama s rokom važenja do 31. svibnja 2011.

Protiv ove odluke može se uložiti prigovor Povjerenstvu za provođenje postupka javnog poziva ovog Ministarstva u roku od 3 dana od dana primitka odluke.

pospanac

Citat: mate  u Listopad 16, 2009, 14:52:33
Usput jel tko zna sto je s ostacima voznog parka Contusa, jel sto od tog ostalo i ako je da li i to pripada ČTRu ili ne ???

Naravno da ne pripada Čazmi.
Ako je šta ostalo to je privatno vlasništvo Jage Kozine...

mate

Citat: pospanac  u Listopad 17, 2009, 22:42:05

A i ako je privatno vlasnistvo sto je i logicno, to je sad trenutno u dvoristu policije iza zice po onome sto sam ja cuo i s cim raspolazem, tj.cuo sam da je porezna zapljenila ta vozila, pa sam zato i pitao ;)

JPMorgan

Očekuje se ponisštenje javnog poziva zbog neplaćenog poreza od tvrtke Čazmatrans Nova d.o.o. koja je izabrana kao najpovoljniji ponuđač.

zlikowszky

Citat: Tomek  u Studeni 21, 2007, 14:05:58
Setra S217HDH -- prodana Smiljiću iz Banja Luke

Vidio ga prije nekoliko dana na Industrijskoj cesti u Zaboku. I dalje ima Contus shemu bojanja, ali je promijenio vlasnika u BiH. Sad na njemu piše KOVAČ BUS.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

mate

Citat: zlikowszky  u Listopad 20, 2009, 00:44:50
Citat: Tomek  u Studeni 21, 2007, 14:05:58
Setra S217HDH -- prodana Smiljiću iz Banja Luke

Vidio ga prije nekoliko dana na Industrijskoj cesti u Zaboku. I dalje ima Contus shemu bojanja, ali je promijenio vlasnika u BiH. Sad na njemu piše KOVAČ BUS.

evo slike te Setre kod Kovac Busa...autor manoplan

S217 HDH Kovac bus

Zadarsko dite

Citat: pospanac  u Listopad 17, 2009, 22:42:05

Nije. To je vlasnistvo tvrtke Contus d. o. o. u stecaju. Tereza i Jago Kozina su (p)ostali tek vlasnicima krivicne prijave.

Sto se radnika tice - najbolja je opcija Olvin jer ce onda sigurno imati svoja radna mjesta.
Neki od njih vec imaju iskustva s Cizmatransom jos iz vremena njihova (Cazmatransova) ullaska u vlasnicku strukturu Croatia-Zadar linea te poslovanja i nacina rada. Ukoliko se prihvati Cazmatransovo preuzimanje linija - od svih radnika Contusa na poslu nece ostati niti jedan u roku od pola godine. Zadrani su vec dobili lekcije kako se postupa s njima, jos od vremena Zagrebackih transporta. Dodjes u Zagreb, prometnik te posalje u Osijek, iz Osijeka odes malo do Virovitice pa do Bjelovara, vrate te u Zagreb i iz Zagreba trknes do Knina a iz Knina do Splita i nazad za Zadar. Vozi ili daj otkaz!
Cazmatrans s nadimkom Nova nije nista drugo doli jos jedan tigar od papira. Brzo ce se vidjeti i njihova "snaga", brze no sto ocekujete.