Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

Portos

Prošle godine je u ovo doba bio ogroman manjak autobusa. Vjerovatno će ove godine na Mirogoj Citari, a NG MAN-ovi će odmarati.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

ipiljek

Citat: Portos  u Listopad 26, 2009, 20:37:59
Prošle godine je u ovo doba bio ogroman manjak autobusa. Vjerovatno će ove godine na Mirogoj Citari, a NG MAN-ovi će odmarati.
A ne znam za NG MAN-ove....sigurno će večina njih vozit kad će Citari bit na grobljima.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

tramvajac 92

Pa valjda je 47 Citara u APP dosta za to.
Nagađanje o rasporedu vozila
40 Citara G prema grobljima
113 1 Lion's City
114 2 Lion's City
115 ? NG 313 (kolko ih ide subotom i nedeljom po 4?)
116 2 Lion's City (sub., ned 1 City)
134 2 Lion's City
168 2 Lion's City
Imam osjećaj da će poneki školski morati uletiti

Ivan

Citat: tramvajac 92  u Listopad 26, 2009, 21:03:22
Imam osjećaj da će poneki školski morati uletiti
Ne kužim kako si zaključio da će morati, pa upravo si nabrojao gotovo sve linije gdje vikendom voze zglobni, vidiš i sâm ih nema puno. Petkom neće slati puno više od po 20-ak komada na groblja tako da se to uz sadašnje komotne viškove ne bi trebalo osjetiti, a pogotovo ne vikendom kada i Dubrava i Podsused imaju po stotinjak slobodnih redovnih autobusa.

tramvajac 92

To je samo nagađanje koje možda i neće (a možda i hoće) biti točno..

brunok

hehe vidjet čete kada se mercedesi natovare putnicima i kada po onim brdima neče moč, kada če manovi morat uskočit :)

Portos

Citat: tramvajac 92  u Listopad 26, 2009, 21:03:22
Pa valjda je 47 Citara u APP dosta za to.
Misliš 48 zapravo? Brojno stanje je 53 ali 5 ih je u APD.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tramvajac 92

Ivan

Citat: brunok  u Listopad 27, 2009, 16:14:06
hehe vidjet čete kada se mercedesi natovare putnicima i kada po onim brdima neče moč, kada če manovi morat uskočit :)
Pa, ono, preživljavaju oni i na redovnoj 106 koja se isto zna natrpat, i to baš prvi primjerci (jer ih na linije raspoređuju po g.b.-ima) za koje mi se činilo da su im motori skroz krivo naštimani.

Ako su neodržavani NG 272 sa svojim malim 6,9 l motorom u svojim kasnijim godinama gurali za Mirogoj moći će i novi Citari. Nisam oduševljen njihovom snagom, ali nije baš niti da su potpuno bezvezni, uostalom, izgleda da su i prvim primjercima sredili elektroniku ili što već, tako da sada idu sasvim solidno.

conecto

U APD i GB 518 (Mercedes O-405 GN) ofarban u full-plavo (nova shema). Kako ovi busevi nakon 12-14 godina stoje s limarijom vjerojatno će ih još to doživjeti, a kako stoje stvari s plinom vjerojatno će još dugo voziti...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Majstor

Nitko ne piše na koje groblje voze Iveco-i pa i njih ima mnogo
Samo mi sudite pošteno !

Max-d

Citat: Majstor  u Listopad 29, 2009, 21:13:45
Nitko ne piše na koje groblje voze Iveco-i pa i njih ima mnogo

Zglobni "Iveki"Citelisi su jucer i danas(31.10 i 01.11) vozili na Groblje Mirosevec.(spomenuto u temi Tipovi autobusa na linijama).

FitzTN

Neki dan se speedy gonzalesa moglo viditi i kako se mota po krematoriju, nemam pojma čemu to, ali vozili su  ;D

sokre

Danas na liniji 220 g.b. 518.

Obojali su ga kao MAN-ove - ima bijeli krov.

conecto

Ove noći se u garaži Dubrava pojavio bijeli Irisbus Magelys sa češkim tablicama, ali oko podne više ga nije bilo.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...