Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

buSHunter795

Ja nemogu ni spavati koliko je ovo šok za mene  :o ;D
Fenomenalno! Čazmatrans ima AV120 :D

tomo

Citat: buSHunter795  u Prosinac 06, 2009, 02:43:54
bar je u dobre ruke došao....  :)

mate

Citat: tomo  u Prosinac 06, 2009, 02:52:35

to da dobro tomo kazes u dobre je ruke dosao, i nadam se da ce uz dobro odrzavanje ovaj AV120 jos dugo voziti...a mozda vec kad je Tomek napisao da su 3 Eurobusa nestala iz AP VŽ, mozda su sva tri sad u ČTR :)

tomekk

Citat: mate  u Prosinac 06, 2009, 08:55:04
Citat: tomo  u Prosinac 06, 2009, 02:52:35

to da dobro tomo kazes u dobre je ruke dosao, i nadam se da ce uz dobro odrzavanje ovaj AV120 jos dugo voziti...a mozda vec kad je Tomek napisao da su 3 Eurobusa nestala iz AP VŽ, mozda su sva tri sad u ČTR :)

Znači sumnje su bile opravdane...opet su u Koprivnici izgleda, ali u Čazmatransu :o Da mi je samo vidjet 486 i 489  :'( ...Oni su bili na obnovi limarije negdje u kolovozu kad su odvedeni iz Ap-a dok je ovaj 487 obnovljen još u Varaždinu nakon nesreće u Zelini...
Jel to znači da se Zovko povlači iz autobusnog posla??
Jel ima ovdje itko živ, a da je iz Koprivnice i ko bi ih mogao uslikat??
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

buSHunter795

Citat: tomekk  u Prosinac 06, 2009, 11:47:13
Jel ima ovdje itko živ, a da je iz Koprivnice i ko bi ih mogao uslikat??

Ah, da ima već bi popunili sve u voznom parku od 52 do 87 i od 280 do 293... :-\

mate

tomo

gbr.241 jutros na liniji Osijek-Račinovci

gbr.306 Povremeni prijevoz parkiran kod hotela Mursa

gbr. 186 na liniji Ilok-Zagreb u 16:00h

gbr.184 na liniji Osijek-Zagreb u 16:00h proletio je kroz žuto pa sorry na lošijoj fotki

gbr.243 na liniji Vinkovci-Županja u 15:10h

a u 16:30h na lini Osijek-Županja je bio gbr.316 za koji nemam fotku jer sam žurio

tomo

Citat: Berlingo link=topic=5860.msg60014#msg60014 date=1260nik,,227010
Prije 12 sati na Velesajmu. Ljepotica, GB 511.

z

Da li se zna uopće koga je dovezla ili barem odakle? Pitam jer je gbr. 501 identična ovom vozilu i bezobrazno ju šalju na liniju Vukovar-Varaždin via Borovo Naselje, Trpinja,  Vera-Bobota, Klisa, Osijek, Višnjevac, Josipovac, Petrijevci, Šag, Valpovo, Belišće, Kitišanci, Tiborjanci, Veliškovci, Črnkovci, Podgajci Podravski, Đurađ, Donji Miholjac, Donje Viljevo, Podravska Moslavina, Orešik, Grezinci, Čađavički Lug, Đurinci, Čađavica, Šaševo, Starin, Vraneševci, Senkovac,  Medinci,Slatina, Sladojevci, Meljani, Bistrica, Cabuna, Jugovo Polje, Pčelić, Suhopolje, Čemernica, Taborište, Virovitica, Konja, Špišić Bukovica, Lozan, Rogovac, Stari Gradac, Pitomača, Kladare,  Kloštar Podravski, Bundačevica, Kalinovac, Đurđevac, Virje, Novigrad Podravski, Plavšinec, Vlaislav, Hregi Glogovac, Štaglinec, Koprivnica, Močile, Kunovac Breg, Subotica Koprivnička, Rasinja, Cvetkovec, Bolfan, Čukovec, Globočec, Ludbreg, Poljanec, Križevljan, Martijanec,  Sudovčina, Vrbanovec, Zamlaka, Šemovec, Štefanovec, Bartolovec, Trnovec..... Bus je super, ali nije za ovakve linije zato pak i navodim sve ove stanice u tih 280 kilometara..... :(

Berlingo

Kao sta sama slika govori, oznake nema, a nije bilo ni vozaca.

1142007

Koji je ovo bus ?

Slikan je u Orahovici

Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14

buSHunter795

:o
svaka čast majstore na slici!
A jeli ovo piše gb107 na braniku?

To je Graf&Stift GSLH200 M12, meni najdraži austrijanac :D

PROFA

Jeli ovaj SKILINER normalna izvedba ili L program meni se cini da je normalnaa!

tomo

Danas ova ljepotica gbr.314 na direktnoj liniji Osijek-Zagreb

buSHunter795

Ove glupe stupove su napravili samo zato da nama koji slikamo slike autobusa pokvare  slike >:(
I meni smetaju u Zagrebu :-\

driver

išao sam iz zagrba za osijek u petak u 16:00 sati išao je direktno nije ulazio u sl.brod autobus je fantastićan star je nije atraktivan ali udobnost za deset. i još sve pohvale za brzu liniju za đakovo i osijek koja ide petkom u 16:00 i povratkom iz osijeka nedjeljom u 17:30 sati. upravo se vozim u busu za zagreb opet ova setra da vozi bar svaki vikend.čazmatrans je i dalje najbolji pa neka prića ko šta hoće.