Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

mate

Citat: man750  u Prosinac 08, 2009, 18:48:53
Citat: mate  u Prosinac 08, 2009, 16:49:07
Citat: Tomek  u Prosinac 08, 2009, 14:40:38
Evo malo novosti, 1174 je trenutno u Požegi na sređivanju, kad ga srede stiže u PJ Krk kao zamjena za 1246 koji će tada otići u APP Zadar.

Aj nadam se da sam na pravo mjesto postavio pitanje, jel se mozda sto zna da li ce neki busevi iz ATR preci u APP, kao neka zamjena za one sto su otisli iz SB i PZ za Zadar, mislim da je netko nesto pisao u onoj temi, ali ono su ugl. bila nagađanja, ako je OT slobodno obrisite ;)

Mate ,glasine kruze, sto ce stvarno biti ostaje da vidimo. Ne znam koliko Trans trenutno ima viska autobusa, ali kao i obicno mozda bude posudba ,a mozda i trajno prebace koji bus.

Ok, i tnx na odgovoru, pratit cu pozorno situaciju i ako sto dode, javim.. ;)

ist

Gb. 1300 jučer "ležao" na izlazu iz Splita prema Solinu

shef

Citat: man750  u Prosinac 08, 2009, 17:46:36
Deseti je prekosutra. Neka ih neko poslika pa cemo znati na sto su mislili. 1331 ili 1334? i 1332,1333 ili 1335,1336?

Tko je očekivao nešto novo i spektakularno, naravno da će ostati razočaran. Ta tri nova su Tourliner 1331 i Tourini 1332 i 1333.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Evo par slika s današnje "proslave". Sunce mi definitivno nije bilo suradnik.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Nisam ni sumnjao da će Tourini biti podvaljeni kao novi  ;)

Tomek

Kad smo već kod Tourina, zanimljivo je da je najnoviji u Hrvatskoj onaj koji je stigao prvi u Hrvatsku, znači Perhatov, svi ostali su kupljeni rabljeni i stariji su.

Shole

Pa šta je Autotrans spao na to da se naveliko reklamira prezentacija novih midibusa koji imaju 500 000 kilometara  :P :P :P :P

Nisu parade radili kad su svako malo dolazile hrpe novih Setri, a sad s ovim škavacerama rade priredbe. 

PROFA

Ma vazno je da nisu TAZ-Dubrave i ovi sa 500 000 su bolji! :D :D

Berlingo

I prvo ih stave da voze pa tek onda predstavljaju. Ja jednog vidio kako ide iz pravca Slavonije prema Zagrebu. Da nebi tko sta krivo shvatio, nemam nista protiv ATR-a. Uvijek sam ih hvalio.

Shole

Ma vozi Neoplan već sigurno 2 mjeseca, a i Tourini nonstop drljaju.  Danas i u novom listu člančić o novim autobusima.

bagerista

1174 se vratio iz Pozege u @ dizajnu i trenutno vozi DINU, a 1052 pri kraju sa obnovom i on isto u @ dizajnu, a 1163 imao sudar u Opatiji i dosta mu je razbijen prednji lijevi kraj

ikar

Viđa li tko 989 i 1002 u Rijeci? Ja sam čuo da u Rijeci nema više Dubrava, a i ne vidim ih baš...

1062 u @ shemi vozi Dubrovnik-Sarajevo, a 1113 često vidim na DINA-i.

bagerista

1002 je jedini ostao u Rijeci kao rezervni bus cak ni ne vozi samo smeta u garazi,cak i Gaja Man je u garaži radi drustvo onoj kanti od 1317 vec dobrih dva mjeseca a 989 i cak 960 su negdije u istri jer šole od 989 sada duži Setru 1330

ikar

960 je u Labinu već dobrih mjesec-dva.

BTW - šta nije ovaj sa 1330 vozio 960 prije? Taj je bio gore.

ikar

1052 u @ dizajnu je provozio - danas na 14.00 Rijeka - Brod Moravice/Stara Sušica.