RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Shole

pa šta se onda čeka, baba s kolačima?

mivano

možda nema para, otkud ti ovo s babom?

Shole

Tako čuo.  To se počelo nasipavat pred par godina i onda je stalo.  Ajde valjda će se sad nastavit.   Samo mi nije jasno što će bit sa Saršonima i Garićima.  Dal će bit veza na 4 ili jedanaestica svakih sat vremena

mivano

pretpostavljam veza, ja pobornik toga
krug traje 10 minuta do Garića, vožnje svakih pola sata, dakle 10 minuta čeka putnike na Brdu pa vozi, nedjeljom svakih 45 minuta stavit, minibus, naravno
šta se ne može napravit okretište na ravnom terenu na kojem je njiva u 2 tjedna za cca par desetaka tisuća kuna

Shole

Vjerovano mora bit GUP-om ili nečim sličnim predviđeno mjesto za okretište autobusa.   Sigurno ti imaš neke livade tamo pa si mislio nešto zaradit

mivano

nemam, ja ne živim na toj lokaciji

Shole

Nemoraš živit negdje da bi imao posjed tamo, a non-stop spominješ 11-icu i Lokvu pa reko 100% čovo tu negde i živi

mivano

živim ja na Gronjoj Drenovi, ali nemam posjed, samo želim kvalitetan prijevoz do mjesta stanovanja

dragec52

Shole dođi na kavu da se upoznamo i da ti dam 100 kn da skineš tog lika sa avatara jer mi postaje mučno dolaziti na forum. Kojeg? Nediraj mi dragog i voljenog druga Tita.

Shole

kako možeš tako reć za našeg omiljenog predsjednika koji je uvijek spreman sve napravit za svoje članove.  Ko ti je kriv šta si se ispisao pa ti se 720 stalno kvari.  Da si u sindikatu bio bi ti ko urica

mivano

ima aktivnih (594?) i rashodovanih buseva
Ako smeta nek moderatori brišu

Boki651

a da otvorimo facebook grupu, mrzim neinformirane i lajave fejsbukase  ;D

amalok.95

Danas ujutro oko 07:05 snijeg prevladava riječke ulice a jadan 625 nemože nikamo

MAKI

Da valjda je zapeo.Cijeli tjedan se vozim s njim.Dobar je bus kad sjednem iza uopće ne trese
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni