MAN

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:13

Shole

Imaš u ponudi 310, 350 i 410 KS.  Ovaj zadnji je troosovinski.  Lijepo idu al su prilično neudobni jer je nagurano previše siceva unutra

PROFA

Citat: Shole  u Prosinac 16, 2009, 21:06:47
Imaš u ponudi 310, 350 i 410 KS.  Ovaj zadnji je troosovinski.  Lijepo idu al su prilično neudobni jer je nagurano previše siceva unutra

Da u pravu si i ja sam vidio!
Ali to je bus za relaciju kratku do 60 km-pri gradska,za skole i radnike vozit ne sad na dalje!
Ja sam se vozio u tom 310 jedan ga vozi poznanik ali ne zna KS i nezna koji je motor 5 ili!

Shole

Euro 3 su svi Autotransovi.  Bio bi on za dalje relacije da je izvadit po jedan red sjedala na obje strane i da umjesto 53 ima 49

PROFA

Citat: Shole  u Prosinac 16, 2009, 21:15:14
Euro 3 su svi Autotransovi.  Bio bi on za dalje relacije da je izvadit po jedan red sjedala na obje strane i da umjesto 53 ima 49

Ovdije u Austriji voze do 60 km i moraju imat nazad 2 vrata po zakonu!
Samo ji ima drzava nema ji niko privatno!

Shole

To ti je klasa busa ko MB Intouro ili Setra UL.  Možda su im ovi jeftiniji pa njih uzimaju

PROFA

Imaju svega ali sa svima valjda hoce da su u dobrim odnosima!
A ovi veliki privatnici su na setri svi,samo svi placu koji imaju katne setre veliki su promasaj na pravljen!
Evo jedna tvrtka je kupila 55 novi samo su na grabi,a one su dobre jeftine i isplatljive!
A ovaj MB mi se tak cini ne ukusan nema nikakvu sminku !

Piramida

Citat: PROFA  u Prosinac 16, 2009, 21:55:25
Citat: Shole  u Prosinac 16, 2009, 21:42:32
To ti je klasa busa ko MB Intouro ili Setra UL.  Možda su im ovi jeftiniji pa njih uzimaju

Imaju svega ali sa svima valjda hoce da su u dobrim odnosima!
A ovi veliki privatnici su na setri svi,samo svi placu koji imaju katne setre veliki su promasaj na pravljen!
Evo jedna tvrtka je kupila 55 novi samo su na grabi,a one su dobre jeftine i isplatljive!
A ovaj MB mi se tak cini ne ukusan nema nikakvu sminku !

Čega 55? Setri ? Kakvih Setri ?

aaaaa

Citat: Shole  u Prosinac 16, 2009, 16:07:14
Daj ne filozofiraj stalno.  Promjenjena su vrata (ili samo pofarbana) jer nemaju slova i fali lajsna ispod stakla.  Strašna stvar.

hajde što filozofira i nije problem nego ga 70% stvari ne razumijes...

PROFA

Čega 55? Setri ? Kakvih Setri ?
[/quote]

Ima dosta buseva ali za  medju gradske linije koje su preko 60 km,koristi :

S 431 DT jer one su naj jeftinije i naj vise se isplate sad ji ima 55 ali se nisu pokazale non stop su na servisima!
A imao je i MEGALINERA 5 nema vise ali to je naj jeftiniji bus i naj vise NOVACA donese tvrtki!!

Piramida

Koliko taj ima putnika kad si može priuštit 55komada Setrinih katnica  ::|
Može link dotičnog poduzeća ?

PROFA

Citat: Piramida  u Prosinac 17, 2009, 11:29:56
Koliko taj ima putnika kad si može priuštit 55komada Setrinih katnica  ::|
Može link dotičnog poduzeća ?

Na pisat cu ti pod SETRA tam link!

medo

evo danas sam naletio na jedno (barem meni) neobičnog mana, slike nisu baš neke jer su slikane iz vožnje, zanima me zna li itko što je ovo i ima li tko kakvih pojedinosti o ovom tipu mana.

Tlimfocit

Ovo ti je autobus portugalskog karoserista Irmaos Mota na šasiji MAN-a. Više o njima imaš u njihovoj temi.

elvis

Koliko vidim o ovom modelu nije bas mnogo pisano,zna li neko njegove detalje?

Sliku sam nasao na facebooku

erobuss

Ovo je nasljednik MAN Lion's Star-a. Sad se zove Lion's Coach Supreme. Prvog Lion's Star-a (prethodnika Supremea) na području ex Yu je kupio Dinamo Zagreb, a kasnije je dva kompada kupio Balkanik Valjevo. Autoherc ih ima nekoliko ;)

Da budemo načisto, oni svako par godina mijenjaju imena tih modela, tako da se i sam pogubim u svemu tome...  :-X