Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

Berlingo

Citat: ikar  u Prosinac 13, 2009, 12:20:01
Noćas (13.12.) na noćnim linijama:

Linija 101: 599, 588
Linija 102: 496, 497
Linija 103: 659, 587

Ovaj 588 je sigurno bio najuocljiviji. Prepoznatljiv je i po danu. A tek po noci. Ma meni predivan bus. Stvarno ga volim.

Bari

Citat: Berlingo  u Prosinac 14, 2009, 00:07:50
Citat: ikar  u Prosinac 13, 2009, 12:20:01
Noćas (13.12.) na noćnim linijama:

Linija 101: 599, 588
Linija 102: 496, 497
Linija 103: 659, 587

Ovaj 588 je sigurno bio najuocljiviji. Prepoznatljiv je i po danu. A tek po noci. Ma meni predivan bus. Stvarno ga volim.

Zbilja je. Toliko moćan da te može i probuditi u noći...
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Saga o neispravnosti se nastaljva...

I nakon 3 dana 602 još uvijek vozi umjesto 626... A iz prigrada su u goste danas došli - 570 na 5ci, 564 na 1/1a i 535 na 7ci.

Berlingo

A posto sam ja uvijek bio blentav i opicen, sta znaci  da volim ono sta niko ne voli, moje zapazenje od danas govori da je 588 na liniji 3. Moj najdrazi bus poslje 492.

MAKI

Mislim stvarno.Viđen 667 jučer kako ide prema gradu iz smjera kumičičeve sa natpisom 32 Rijeka šta je to bilo
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Citat: MAKI  u Prosinac 18, 2009, 20:27:17
Mislim stvarno.Viđen 667 jučer kako ide prema gradu iz smjera kumičičeve sa natpisom 32 Rijeka šta je to bilo

Jeste čuli vi ikad za probne vožnje?

MAKI

pA DOBRO ČUO SAM ALI NISAM ZANPO DA JE PROBNA
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Boki651

Na radiju rekli da je cijeli prigradsi promet u prekidu, a koliko vidim po 7a ni gradskom ne cvjetaju ruze ;D

I ne samo to, neki biser iz Troleja rekao kako ih je snijeg iznenadio, ma o cemu pricamo kad ga je jucer Viskovic najavio. Najlakse se pravit lud.

a Visković jučer napomenuo (i ne samo on)cijelo područje Rijeke danas duboki snijeg. Nitko ništa ne čisti. Jedina linija koja vozi Bivio-Centar-Pećine, ali zbog prepriječenog vozila na Pećinama, sada vozi samo od Bivia do centra i natrag solo vozilima.

Eto vec testiraju novu liniju hahahaha.

shef

Vidio ja sad na Pećinama jedinicu, vozi 602  :o . To je jedini bus kojeg sam vidio od jutros...

EDIT: sad je prošao i 588, isto na jedinici, znači da bar to vozi.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Prošao je i Conecto 653 sa displejem 2 Zamet, što znači da i to vozi. Ne sjećam se kad su Pećine imale dvije gradske linije ha ha ha.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MAKI

Da ali sam vidio na Mrtvom Kanalu neki zglobni ili mi se činilo
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

ikar

Sad je došal prvi bus na Podvežicu - 412  ;D

NP-549

Ma šta rade drame  :P :P :P  jedinica vozi solo na Pećine jer kao nemože na Trsat a na Hreljin bus vozi.
Baš su nesposobni.  Gradske linije neće vozit na Drenovu i Bezjake jer nema uvjeta za oretišta, a di se mi okrećemo ? Teleportiramo se da nas okrene.  Čim padne 0.3 mm snijega ne vozi se na Vežicu a na Hreljin se voze.  Jel imate vi u gradskom "D" kategoriju ?  Onda GAS GAS ako imate

mivano

HTV upravo javio da je sav promet u prekidu, 7 cm snijega u centru, neka žena izjvila da je došla sa Marčelja pješke, linija 11 ne prometuje do daljnjeg - ukinuta ;), proba za novu reorganizaciju ;D ;D ;D ;D ;D

MAKI

Sad prošo prema dolje 669 natpis garaža.Prije toga neki su240 krcat
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna