Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

STIB

Pitam vozača danas tko je stavio ovaj bus na 202, a on kaže "Šefovi!".

Baš bih volio znati ime i prezime onoga tko je to danas učinio, a siguran sam da bi to zanimalo i gospodina s kolicima:

Bus je u dolasku na Kvatrić kasnio 3 minute, trebalo je još 2 minute da svi izađu i onda još dvije da svi uđu:

"Naravno", nema ni ATRONa ni validatora  ::|

Na Lašćinskoj:

Sramota!
(uz 214 novih buseva)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

Ako ništa drugo u ovom se još nisi vozio na ovoj liniji. Jel bio još koji školski dosada na 202?
Općenito vjerojatno zbog Citelisa u APD vlada kaos.. Na svim poljima.
Nažalost, preuzeli su negativnu praksu APP-a gdje se nepopravljenim autobusima u knjižicu piše ispravan i takvi cijelo vrijeme voze. Sve čekam da se neka nesreća dogodi pa da vidimo tko će onda odgovarati.

421

Jučer na 229 vozio 460, a danas 602!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Ovo je s Citelisima takav show da mi je već postalo glupo pisat o tome svaki drugi dan. Cacciamali danas vozio (603) i na liniji 237 što se pokazalo ipak malo knap, a školski MAN na 214 ali barem je bio onaj automatik sa širokim vratima.
Izgleda da nas je otpilio i Podsused pa nam više ne posuđuje buseve da se pokrpamo do dolaska plina. Što će bit za Snježnu kraljicu (srećom oba dana nedjeljni vozni red)?

Možda bi davatelj leasinga trebao osigurati 60 dizelskih Citelisa za slučaj kad nema plina ???

A tek ovaj show na 201?! Sramota? Sigurno da, ali čija, tko je odgovoran za bilo što?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Citat: conecto  u Siječanj 02, 2010, 20:09:24
....... a školski MAN na 214 ali barem je bio onaj automatik sa širokim vratima.....

Pa niste valjda pojedinci zaboravili šaltat i kretat s kuplungom.  BTW, reci kolegama nek iz 1. kreću.

conecto

Citat: Shole  u Siječanj 02, 2010, 20:12:20
Citat: conecto  u Siječanj 02, 2010, 20:09:24
....... a školski MAN na 214 ali barem je bio onaj automatik sa širokim vratima.....

Pa niste valjda pojedinci zaboravili šaltat i kretat s kuplungom.  BTW, reci kolegama nek iz 1. kreću.

Nije toliki problem u ručnom mjenjaču koliko u dvoja uska jednokrilna vrata (zadnja skroz natrag) na gradskoj liniji i uskom prolazu između visokih dvostrukih sjedala s obje strane na prilično opterećenoj liniji dugoj svega nekoliko km.
A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

Ma ima hrpa prigradskih linija na kojima idu City-i (šta su oni koji raspoređuju buseve nepismeni ili ne znaju engleski city znači grad gospodo!
A ta 214... Kolko ljudi se uopće njom vozi? 30? 50? 70?

conecto

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 02, 2010, 20:47:45
Ma ima hrpa prigradskih linija na kojima idu City-i (šta su oni koji raspoređuju buseve nepismeni ili ne znaju engleski city znači grad gospodo!
A ta 214... Kolko ljudi se uopće njom vozi? 30? 50? 70?

E sad ti ideš doslovno! Po toj logici i Neoplan CITYliner možeš stavit na 201!

A Classic na 214 uopće nije problem, pogotovo ovi s dvoja dvokrilna vrata koji za nuždu mogu odraditi bilo koju gradsku liniju. No ovi s uskim vratima i uskim prolazom na 202 su već problem...
A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

Ma vozio sam se ja u oba tipa, i znam kako je, (vozio sam se i u Regiu na 114) ali koliko se putnika vozi sa 214?

conecto

Mislim da nismo na istoj valnoj duljini - ja ne kužim što ti uopće želiš reći, a ja valjda pričam nešto posve stoto...

No nema veze, kad već pitaš na 214 se ne vozi previše putnika, tamo bi valjda izdržao i Cacciamali.
A GDJE JE POANTA?

buSHunter795

Danas mi se čini da je neki Školski (627) vozio na 262   ???

STIB

I danas je na 201/202 jedan školski (621), ali danas to i nije takav problem - nedjelja je.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

conecto

I ne samo to, velika je razlika između 620 (od jučer) i 621.
A GDJE JE POANTA?

MAN19464

jučer je na 229 bio cacciamali nevidjeh gb.