RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

conecto

U ZG se počelo nešto malo bijeliti tek navečer, a na moru već ujutro zapao. Meni više ništa nije jasno, ali očito da se mi u ZG moramo pripremati kad u Rijeci padne snijeg...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Eto kolega Conecto, izgleda da ces sutra napokon gustati kad su u pitanju mali auti oko tebe. Iako nije pravilo da svaka kisa iz Rijeke ide u metropolu.

Boki651

Izašao je najnoviji izlaz modela koji kaže da se sutra snijeg ne bi trebao spustiti tako nisko. Snježna granica iznad 700m.

kico101

Boki, odlično popraćeno. Bravo! ;)
Btw, nisam niti očekivao 2 dana za redom snijeg. Klana, Mune i Zlobin su već druga priča. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Trenutna situacija je primjerice kod mene da je samo 1,5°C, dok je Platak na 0,9°C. Znači skoro pa je prisutna temperaturna inverzija.

Zato će večeras, ukoliko u riječkom zaleđu, ako temperature padnu ispod nule, biti ledene kiše!

Kad smo već kod Platka, evo jedan Regio došao na skijanje.

mivano

Citat: Boki651  u Siječanj 05, 2010, 00:11:53
jos samo napomena da sutra poslijepodne ocekujemo reprizu današnjeg dana
nešto se događa - ralica je upravo prošla Grohovskim putom prema gore
btw.: na Drenovi trenutno pada kiša

Berlingo

Trampov breg 20-ak min. prije 17.00. Temperatura 0.3. Na Zametu je sad koja decimala iznad 1.

Berlingo

Koliko vidim od cvora Diracje pa dalje (prema obja G.P.) proglaseni zimski uvjeti voznje i to jos u 23.00. Web camera s cvora Rupa otkriva poprilicno bijelu cestu.

mivano

evo što sam našao:  (iz 1. broja Drenovskog lista)
16.12.2005.
Pokrenuta je inicijativa za rješavanje minibusa
na području Kablara i Grohova, akcija
za preusmjeravanje autobusa ispred
čekaone kod Doma u smjeru grada
te
uvođenje još jednog autobusa linije 11
radnim danom

Sastanak održan 23.1.2006. ...
Što se tiče
Grohova treba istražiti opravdanost uvođenja linije zbog
malog broja putnika. Uvođenje dodatnog autobusa na liniji
11 prema mjerenjima prometa nije opravdano.

ovaj boldani dio me zaintrigiro, nije mi baš jasno što žele reć ( misli se kod Doma na Lokvi - ne znam za neki drugi dom???)
Da li se misli na to da bus koji ide iz npr. Saršona ne staje kod one kuće prizemnice nego da odozgo ulazi na Lokvu i kupi putnike - to bi bilo jako dobro, a ovaj šta čeka na Lokvi bi se parkiro  par metara sjevernije?

lukica

Pa imaš Dom (stara škola) na donjoj Drenovi... i bilo bi super da staje na okretištu(iz smjera Saršoni) samo kad bi neki bus bio na lokvi to bi bilo teško moguće...

Shole

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA svim zaposlenicima Autotroleja:

Od 01.02.2010. djeca zaposlenih u Autotroleju više nemaju pravo na bespaltnu kartu !!!

Od srca vam hvala gospodine Obersnel i gospodine Ćiro.  Ako ste mislili da ćete time nešto ušparat/zaradit grdo ste se prevarili.  Kod većine vozača djeca će se i dalje moć vozit bez karte, a samo ste si napravili još veću štetu jer sad bilo ko može reć da je od vozača sin ili kćer.  Braavo genijalci !!!

tramvajac 92

Da još to bilo tko zna..

dragec52

Ma, ma, ma, ::| uh,uh, uh  :o kažeš djeca vozača ali u TROLEJU rade i serviseri,šuplji bataljon,logistika ili će se zaposlenici/mame i tate mjesec dana voziti sa svojom djecom da ih upoznamo/  i znamo koje čiji. Mislim da neće biti povećanog prihoda u kasi od te odluke ali će biti nezadovoljstva među zaposlenicima. Pokušat ću napraviti malu anketu među kolegama drugih gradskih prijevoznika u Hrvatskoj da vidim kakvo je stanje u njihovim firmama.
Molim malo strpljenja dok se ne jave na upit.

maky

WTF?!

Jebo ih Trolej i štednja i  cigančenje sa lovom. To šta  su finanacirali pokaze za djecu zaposlenika u cijeloj godini nije ni  mrva od onoga šta su se oni nakrali. Samo da znaju, to nema u nijednoj firmi u HR...
Sad bi volio da im se svi živi počmu švercat, a ako su djeca maloljetna nemogu im apsolutno ništa...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

MAKI

Zasto su to napravili PA STVARNO NE MOGU VJEROVAT.KOJI JE RAZLOG TOME???????????
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni