Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

conecto

A to bi mogla bit ona ulica pokraj željezničkog kolodvora ??? ??? ???

U svakom slučaju očito veliki dugogodišnji problem, a vidim da se u Rijeci takve stvari rješavaju jednako loše, ako ne i gore nego u Zagrebu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Citat: MAKI  u Siječanj 08, 2010, 11:41:49
Zavio je kod Conta lijevo

Možda ipak ne bi trebalo ovdje izletavati javno s garažnim brojevima?
A GDJE JE POANTA?

MAKI

Isprike ali htio sam reći ako je na toj stanici bilo putnika za u 6 cui onda je valjda trebao stati
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Citat: MAKI  u Siječanj 08, 2010, 11:41:49
Zavio je kod Conta lijevo

Ja sam to vidio u slučaju kada je bila gužva i dva busa su vozila jedan iza drugoga. Vozači su to po dogovoru napravili da bi se odmakli jedan od drugog. (A u ovom koji je kratio nije bilo putnika za izlaz) Inaće mislim da se takve stvari nebi smjele radit koliko god nervirao nepotreban krug oko Školjića.

A možda je samo i pogriješio vozač. Sve linije voze ljevo kod konta i onda te baci nakon 2 mjeseca na 6cu i pogubiš se  ;D

mivano

vidim u prigradu no changes ;D

NP-549

samo kozmetika zbog ukinute 642.

mivano

Jel se zna šta će vozit umjesto 642 na drugim linijama?

ikar

Citat: mivano  u Siječanj 08, 2010, 17:40:11
Jel se zna šta će vozit umjesto 642 na drugim linijama?

631, 692, 648, 697, 679 i svi rezervni busevi...

Boki651

Molim nadležne u Autotroleju, ako čitaju forum, neka pročitaju i ovo:

Gospodo moja dajte se jednom dogovorite da li će se na displeyima i tabelama pojavljivati imena naselja ili imena ulica, jer ovako samo unosite konfuziju i zbunjujete ljude.

Primjerice dogovorite se jednom za svagda da li 2a vozi na Zapadni Zamet ili u I.Zavidića?

A onda, ako 2a vozi u I.Zavidića, zašto onda na diispleyu za 7 ne piše Turkovo, a za 7a Ćićarijska, jer vjerovali ili ne, to su nazivi ulica u kojima su zadnje stanice tih autobusa, a nikako Hosti ili Pehlin.

Ima takvih slučajeva koš i još...

ikar

Samo tu je problem što Zapadni Zamet ne postoji... To je isto naziv koji su oni smislili. Kao što ni Sv. Križ nije naselje nego je i to Gornja Vežica.

kico101

Ako ćemo postavljati pitanja, pitajmo i zašto se Dragi i Sv. kuzmu stalno obećava gradska linija, a vidimo kako je ispalo. Isto tako, pitam se u čemu je problem uspostaviti liniju za gusto naseljena naselja Markovići, Frlani i Tuhtani ( putnika bi definitivno bilo, a nema veze niti što bi linija izlazila 500 m izvan područja grada-pa zar su bezjaki i Lopača Grad? ), zašto se pod Grad ne mogu staviti Svilno i Grbaste, Gornja Drenova, Turan, Kostabela, Preluk,...
Zato , jer se rukovodstvo Troleja ne vodi logikom broja i potreba putnika ( iako tvrde da rade upravo to ), već logikom mrkve i batine. Prevedeno, u nekim kvartovima ( nećemo ih spominjati ) žive važni pojedinci ili pak postoje prijateljske partijske veze sa pojedinim MO. Kako inače objasniti liniju 3A ili 13A, a ni 4A za Rastočine ne drži vodu ( uvjeren sam da su potrebe stanovnika ulica O.Valića i Kvarnerska za povezivanjem u mrežu-veće ). Ova reorganizacija je izgubljena i proći će, jer se čovjek na sve privikne, pa i na batine, ali ostaje gorak okus smisla svega toga ( pa čak niti uštede nisu baš nešto radi čega se mijenja desetljećima korišten sustav ).
No, dajmo priliku za uhodavanje, pa 25.01. opletimo paljbu , osim ako nas ove promjene ugodno ne iznenade. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

djuro

Vec nekoliko mjeseci pratim rad ovog foruma, te se ponekad i ukljucim u rasprave. Citajuci razne teme saznao sam da je rukovodstvo autotroleja upoznato s radom foruma, kao i s tim sto se ovdje pise. Dolazim do zakljucka da se rukovodstvo uopce ne obazire na primjedbe putnika, jer eto ovdje se mogu procitati nase primjedbe i prijedlozi a nitko nikad ni u kakvom obliku se nije ocitovao o tome, ma koliko oni izjavljivali da su otvoreni za isto.

conecto

Uskoro ćeš ugledati na dnu naslovnice "najnoviji član: tschirro"
A GDJE JE POANTA?

kico101

Gledam malo večeras novo nalijepljene oznake na čekaonici na Fiumari u pravcu istoka. Piše redom: 1 Pećine, 1A Šet.A.K.Miošića, 2 Trsat, 6 Podvežica, 7 Gornja Vežica, 17,18,18B. ???
Tko je ovdje lud?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Braaaaavo idioti.  A u smjeru zapada ih nema na stupiću !   Toliko o našem kadru.  Dobili su naputak da na stanicu FIUMARA stave oznaku stajališta, i oni stave s krive strane.  Ko zna, možda osvanu i natpisi za liniju 4 u Prvomajskoj za dole