RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

mivano

na G.Drenovi vrlo malo snijega ( u tragovima) :( , a na višoj je NV od Pehlina
sinoć se sve zaledilo

NP-549

Citat: Bari  u Veljača 10, 2010, 22:43:32
Nešto slika današnjeg sniježnog dana (by: Berlingo)

Poslje centra Marinića
http://i862.photobucket.com/albums/ab182/Bari_Rijeka/1cddd6f1.jpg

..................

Bez uvrede bari, ali nekako mi to nije to.  Kad Belingo stavi slike uvijek uz to ide i neki sočni komentar. Mislim da mu je krajnje vrijeme da se sredi  ;) Ako su radnici Peveca prekinuli štrajk onda stvarno može i on . Zaostatke mu nećemo isplatit, jedino dio u pivi ako dođe na maškare.  Žežo je reko da če opet doč i da če šve ražjebat

Bari

Citat: NP-549  u Veljača 11, 2010, 13:07:10

Bez uvrede bari, ali nekako mi to nije to.  Kad Belingo stavi slike uvijek uz to ide i neki sočni komentar. Mislim da mu je krajnje vrijeme da se sredi  ;) Ako su radnici Peveca prekinuli štrajk onda stvarno može i on . Zaostatke mu nećemo isplatit, jedino dio u pivi ako dođe na maškare.  Žežo je reko da če opet doč i da če šve ražjebat

Ma, sve mi je jasno. Kopija je uvijek gora od originala  ;D. Vratit će se on, nije forum isti bez njega.
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Citat: Bari  u Veljača 11, 2010, 13:36:13

Ma, sve mi je jasno. Kopija je uvijek gora od originala  ;D. Vratit će se on, nije forum isti bez njega.

Ne mogu se ne složit...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Mirta

Citat: Bari  u Veljača 11, 2010, 13:36:13
Citat: NP-549  u Veljača 11, 2010, 13:07:10

Bez uvrede bari, ali nekako mi to nije to.  Kad Belingo stavi slike uvijek uz to ide i neki sočni komentar. Mislim da mu je krajnje vrijeme da se sredi  ;) Ako su radnici Peveca prekinuli štrajk onda stvarno može i on . Zaostatke mu nećemo isplatit, jedino dio u pivi ako dođe na maškare.  Žežo je reko da če opet doč i da če šve ražjebat

Ma, sve mi je jasno. Kopija je uvijek gora od originala  ;D. Vratit će se on, nije forum isti bez njega.

Berlingove slike su lijepe, ali doista nedostaju njegovi komentari. Duhovit i spontan čovjek potreban je forumu, čovjek pun ljubavi i predanosti onome
što voli.  Šteta što ga više nema.
A bez njega nema ni slika  iz opet snježnoga Zagreba.
Nikad ne reci:"Nikad!".

421

Nerv ponosa jači je od nerva spontanosti izričaja.
Niti snijeg u ZG nije isti s njegovim komentarom ili bez njega.
Uskrsni više, ne dozvoli da Te se sjećamo poput pokojnika, kad to nisi!
Ostani dobri duh foruma kao što si bio dosada.

Citat:Tvrdno odlučan, da napravi red. Zahtijevam, da se ne pravi diskriminacija do ikakvog naroda. Ako dobijem BANN, neka ga dobijem. I ako me ko pita, jesi ljut?? Jesam boga mi.
Poznato ?: voznik se borio i izborio za svoj status, a Ti?
Zaustavio si se na pišljivih 1041 postova?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Sad ću mu napisat post koji mora izazvat reakciju;  ili će puknut do kraja ili će se vratit u što se nadam.

Citat: 421  u Veljača 11, 2010, 15:27:09
Poznato ?: voznik se borio i izborio za svoj status, a Ti?
Zaustavio si se na pišljivih 1041 postova?

Od tih 1041, Zamet se spominje u preko 1000.

HA HA HA HA
   :D  :D  ;D  ;D  ;)  ;) 8)  8)

Ajd Berlingač dosta je bilo tog Lucky Strike-a

MAKI

Forum vise nije isti ber njega slazem se ako nista mogao je bar ne toliko brisat postove
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Mislim da ste ovaj puta pobjedili. Ako vam toliko falim onda se vracam. Idemo prebacivati danasnje slike kojih ima brdo, pa cemo poslje srediti profil. Svaka vam cast, ovdje sam morao popustiti. O Zametu necemo sad.  Zadovoljni?

Bari

Baš mi je drago što si se vratio. Samo ti nastavi ono što si najbolje radio

Radujemo se tvojim slikama i sočnim komentarima  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

Mirta

Bravo, Berlingo!

Davno sam pročitala riječi na koje sam se sledila:
" Ono što volim, a bez čega ne mogu biti – toga nema!".

Ali ti ne napuštaš ono što voliš. Svaka ti čast!
Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Citat: MAKI  u Veljača 11, 2010, 16:21:29
Forum vise nije isti ber njega slazem se ako nista mogao je bar ne toliko brisat postove
Zahvaljujem svima na podrsci. Pobrisane slike cu vam polako vracati, zavisi o mojem slobodnom vremenu,

Ruske

Citat: Ruske  u Veljača 06, 2010, 20:26:52
idemo dalje sa pitanjem: u kojem je connectu ovo snimljeno?

ovoliko duzi klizni prozor nisam vidio u nijednom, tako da se nadam da nemaju vise njih takav :P

ajmo ljudi ;D

berlingo, znas mozda????

Berlingo

Nije ti bas Berlingo za ove nove autobuse a niti se vozi s njima. Berlingo ti vise zna o starijima i tu ima veliku ljubav po imenu Sanos.

421

Citat: Berlingo  u Veljača 11, 2010, 21:20:07
Mislim da ste ovaj puta pobjedili. Ako vam toliko falim onda se vracam. Idemo prebacivati danasnje slike kojih ima brdo, pa cemo poslje srediti profil. Svaka vam cast, ovdje sam morao popustiti. O Zametu necemo sad.  Zadovoljni?
Čuj Berlingo,ak te ovi iz Ri neće, mi iz ZG Te hoćemo.
Pa Ti piši o Zametu na ZG forumu kolko hoćeš(uključivo slike)!
Sretan Ti rođendan,dragi Berlingo!
Ima i ona: što te ne ubije to te ojača!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln