Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Jutros oko 7.40 prosao po Baredicama. Isao raditi na Viskovo. Na Baredicama stoji 535 s upaljenih sva 4 (okrenut je bio u pravcu Srdoci). Prosao poslje, malo prije 10 i nije ga bilo.

Ruske

535 vozi na 6ici...vidio ga pred 1-2h u gradu...

neki cudni zvuk je sad bio u 652 na 7A, dok je stajao culo se kao kuhanje vode, slican zvuk kao meni u autu kad mi jednom zakuhao, onako kljucanje se culo, ali priguseno, bas kao da dolazi od motornog prostora...neznam gdje su im tankovi sa vodom, ali po zvuku bi rekao da je to to...i to sam cuo samo u gradu dok je stajao na semaforima, dok tamo od kumiciceve na gore kad bi stajao se nije culo...cudno

MAKI

Kad sam se ja vozio uzasno je imao cudne vibracije -
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Ruske

MAKI

Ma lani  je imao neke cudne bas sam ih osjetio kad sam sjedio
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Berlingo

Bas sam mislio pitati da li je 602 trajna zamjena za 661, kad danas na Trampovom bregu.....

Zamjenio ga 586.

SaNjIn

679 se danas oko 16.00 pokvario na putu za Lisac..navodno nešto s kočnicama i došo do križanja ispod rotora u matuljima i uparkiro se tamo..a onda je šole od 688 najprije ljepo se išo okrenut gore prema jurdanima kod poliklinike nemec nasred ceste ;D da bi se vratio do skretanja za opatiju (tj na panorami di inače skreće ) te se opet nasred ceste okrenul i pobro putnike koji su trebali s 679 ić na 688 (34)..naravno šole je nakraju bio u zaostatku cca pola sata pa je vozio trke do veprinca i natrag al mislim da je ovo čak i za pohvalu jer neznam koliko često se rade ovakve stvari da ide za par putnika ovakve vratolomije radit tj po križanjima se okretat.. 8)

zvone16

ZvoneXp

ikar

Takve stvari se rade uvijek da veza ne čeka predugo (dok pošalju pričuvu iz grada)

ikar

Citat: Berlingo  u Veljača 16, 2010, 21:58:51
Bas sam mislio pitati da li je 602 trajna zamjena za 661, kad danas na Trampovom bregu.....

Zamjenio ga 586.

Mislim da je ovo više za "crnu kroniku", navodno su popustile kočnice na okretištu i bus je sam krenuo na suhozid...

Berlingo

Pa nema valjda i on ostecenja? Znam tocno i na koji suhozid. Kako je krenulo uskoro ce faliti mijesta tamo na kraju garaze!

mile

Danas kad sam oko 5 prolazio kod indeksa stajao na stanici prema gradu 569 sa sva četri. Došao i mehaničar, nešto čeprkao napred sa lijeve strane i onda je šole upalio bus. Neznam jesu ga sredili, na brzinu sam prošao.

Lion

Danas oko 14.20 ispod Morcica u Ul. Vl. i Ml. Lenca se pokvario 585. Bio je na liniji 3. Detalje ne znam, nisam bio u busu, 2 sam slike nabrzinu napravio, mozda poslije uploadam.  ;)
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

SaNjIn

danas oko 13.30 625 vozio na 1 i stao taman iznad stanice u zvonimirovoj (tamo di se kopa za onaj noti trgovački centar)..kad smo došli šole ga upalio krenuo i skrenuo desno u onu ulicu na križanju..