Gradske i prigradske linije

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:41:08

Ruske

sv kriz je vrh g vezice...tj brdo gdje je nova zvjezdarnica, odi malo na poligon za autoskole ili se popni na kulu na trsatu (posto vidim da si tamo) i pogledaj prema vezici, vidjet ces na vrhu zgrade i malo lijevo od njih kula (zvjezdarnica), te zgrade ispod, tamo sam ja, a okretiste 7A ti je izmedu zvjezdarnice i zgrada prvih :)

ikar

Od danas novi VR linije 1a. Polasci su pomicani +- 2-8 minuta da bi se bolje uklopilo između jedinica. Nije savršeno, moglo se bolje, ali puno puno bolje od prošle verzije... Par polazaka je pomaknuto i na liniji 1, ali ostaje rupa u voznom redu sa Bivia između 12.46 i 13.11... (1a idu 12.50 i 13.08,)

Shole

Male korekcije, i odmah nema više 1/1a svaki put jedno za drugim.

mivano

iz teme Punjenja linija:
Citat: Ruske  u Veljača 18, 2010, 14:00:55
to to, a cacciamali ce voziti sv.kriz - g.vezica ;D
Nešto me zaintrigiralo: Da li je možda ova nova duja zapravo neki eksperiment za ultra duge gradske linije, možda su time htjeli probiti led, nekako mi se čini da možemo svašta očekivati od ove nove uprave ???
Šta vi mislite?

Ruske

dobro zapazanje...bit ce svega...11.03 je jaaaaaaako blizu

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Ako ćemo gledat po ultradužini onda je linija 7 duža i od sadašnje dvojke, a vozi već 3 godine, al niste uopće primjetili probleme na njoj jer je od 1. dana vozni red kvalitetno napravljen.  Po stoti put:  nije problem dužina linija (vrijeme kruga) nego kako su napravljena vozna vremena.  Po toj vašoj logici onda se nikad nebi stizale vožnje kad 69X ide iz Ožlaka direktno za Mune, a kolege ne da stižu nego znaš točno u minutu kad će bit na kojoj stanici, a to je posljedica dobro posloženog voznog vremena i voznog reda.

zvone16

sta ce to biti da 7A se jucer oko 20:00sati okrenuo na okretistu 7
ZvoneXp

Berlingo

Jucer zaboravio napisati. 598 s polaskom iz mojeg kvarta u 23.00  isao prema Bezjakima s 3 putnika. Ali evo ekskluzive od veceras. 602 s polaskom iz Bezjaka u 20.10 dosao na okretiste s 4 putnika (u moj kvart)!!! Znam cak i omjer. Dvije zene i dva muska!

Ruske

Citat: zvone16  u Veljača 19, 2010, 21:22:37
sta ce to biti da 7A se jucer oko 20:00sati okrenuo na okretistu 7
na vezici ili? ako je na vezici, nije prvi put...pred 10 i vise godina sam znao to dozivjeti par puta...sole fula, okrene se na okretistu sedmice i vrati se do raskrizja na sv-ani i tamo nasred onog sirokog raskrizja okrene, vrati pokraj pumpe i skrene u r-petrovica

zvone16

ZvoneXp

mivano

Citat: zvone16  u Veljača 20, 2010, 00:40:52
ma jok  gore na pehljinu
kolega Boki651 je to višeput doživio - šole griješi - tko radi taj i griješi

Boki651

Naravno, nikad to ne uzimam za zlo, dapače simpatično mi je. Pogotovo kad 7a dođe na Turkovo samo napravi djir na okretištu i vrati se do Tinj Cro-a na izlazu s Pehlina u pravcu grada i onda desno u Minakovo.

Ruske

evo danas stojim na semaforu kod tete roze oko 18...i dolazi 621 iz smjera d-vezice i skrece desno gore prema orijentovom igralistu...ja gledam i nemogu vjerovati...na busu pise 2 TRSAT (ocito sole fulao i mislio da vozi na 6ici :))

Shole

Bogami grdo mjesto za tako smotat.  Ja bi rađe preko Brda na Sv.Anu pa poslije kod Orijenta desno u Mihanovićevu, ili se ovako vratit ko i on pa onda nastavit ravno ulicom Krimeja do Pariza