Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

amar

pa da, ipak ide svaki dan, neznam ni odkud nam toliki potencijal ljudi da idu gore svakodnevno pa barem po 2 putnika kad bi bila :S

amar

pregledao sam citavu ovu temu sa slikama, i nisam nasao slike unutrasnjosti setri, pa odem na njihov sajt da vidim imal u njih i nema na galeriji slika, al ugleda link KOMFOR i odem tu kad tu slike ...

izvor : kantic-touristik.com

Mustafa YJM

Citat: amar  u Veljača 15, 2010, 21:54:56
photo by goran sk

kako zavidim ovom goranu , sto bi ja volio da sam na poziciji gdje cesto prolaze ove kanticeve setre ... uhh....

a momak odlicno slika !

http://img28.imageshack.us/img28/9885/kan10.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/3879/kantic431dt.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/2127/kanticbus1.jpg

Uh, za volanom ove prve Setre je stari od mog najboljeg druga. Opasan je Meho, voli zagalamit' :)...Inače, kaže da je mačiji kašalj voziti ovu Setru, ima sva moguća pomagala.....npr. ima senzore ako se ispred nalazi auto ti možeš davati gas koliko hoćeš, bus automatski koči. Kad se vozi u rikverc na ekranu mu čak pokazuje koliko treba smotati volan, ako se smota više nego što treba, on pišti :P

tomo

Pa nema uopće smisla ova izjava... kako onda recimo 315HDH jedan dan uleti za Wien, drugi za Dortmund, treći za Zagreb? On mora najvjerovatnije prijaviti koji tip autobusa namjerava putovati na toj liniji i podnijeti evidenciju voznog parka sa registarskim oznakama, kao i važeći cjenik karata u jednom smjeru i povratnih karata te karte s popustima, što je logično...

damir050

Znali ko  zasto  im ne radi web stranica

amar

moguce da rade update stranice, update servera, moguce istekla domena, pa dok se obnovi ... vise solucija postoji :)

neoplancityliner

gledajte.... svaka dozvola se izdaje na ime poduzeća.... na dozvoli je samo iskazana relacija.... za touring(koo. Čazmatrans) npr. ILOK_DORTMUND.... na njoj je izdana relacija, svi gradovi u kojima se pristaje u RH i Njemačkoj... Munchen, Ulm, Stuttgart, Karlshure, Mannheim, Frankfurt, Bonn, Koln, Dusseldorf, Duisburg, Essen, Bochum, DORTMUND.... tako je i za RH... uz to u dozvoli piše i vrijeme polaska sa svakog mjesta, vrijeme dolaska na granice i naravno rok do kojeg smiju vozit tu liniju, tj. do kada vrijedi dozvola...

amar

danas linije za svedsku, njemacku i austriju sam zapazio, al nisam bio u situaciji da slikam ... setra 417  setra 315 i cityliner ... kasnije prosla jos jedna 417 ...

busfan

Ima li putnika jesi li vidio? Zar nedeljom vozi za Svedsku i jel 315 ide za Njemacku?

amar

ja kako skuzira da je linija za svedsku, ili je moguce svicarska ... a neznam koji gdje brije ... :) ... mislim da jest 315 ... neoplan za bregenz ...

busfan

Jesi li vidio ima li putnika, bas me zanima sad van sezone?

amar

315 i neoplan par putnika je bilo ... a 417 nisam mogao vidjeti :) sigurno razumijes zasto :)

Tlimfocit

Citat: amar  u Veljača 21, 2010, 23:57:53
315 i neoplan par putnika je bilo ... a 417 nisam mogao vidjeti :) sigurno razumijes zasto :)

Selma Selma.....:)

max

Odmor na B.P Almy.                                                 

amar

zenica ? pa onda je logicno da je ovaj na liniji zenica - zagreb ?