Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

mivano

da ne duljim i zauzimam prostor ovdje ja sam negdje pročitao da je "ukraden na Drenovi, odvezen...", ali vidim nije tako, dakle, šole koji ga je vozio je tada stanovao na Pulcu i ostavljao bus na skretanju za Pulac kod znaka JGL, ako sam dobor shvatio???

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Bravo Bari! Dobro si se potrudio.

Ruske

uuuuuuuu piramida...svaka cast, predobre slike...sad mi tek jasna ona slika koja je prije kruzala po forumu gdje je uslikan 300 kako ide ispod mosta, to je taj most od pruge, nemogu vjerovati da je tako uzak bio...
ako ima jos koja slika, samo rokajte...

shef

Ma koliko slike stare bile, jedan na njima je još živ! MAN RI-163-026, to je naš 423 u jako mladim danima.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

jedan detalj mi zapeo za oko: Je li ovaj znak "S" imao nekakvo značenje ?

tramvajac 92

Možda samonaplata (poništivač u vozilu) tako nešto je značilo u ZG

NP-549

Sad če kico odma pogodit onu mečku sa reklamom, a prvom može samo seriju pogodit.

Što se pak zadnje tiče, Ribarska ulica, mjesto polaska za linije 25/26, a autobuse neću pogodit točno al su definitivno Sanosi 400, 402, 403, dok je zadnji 99,9%  527

Ruske

a onaj u pozadini, ispred 1. sanosa? desni gornji kut slike :)

NP-549

S obzirom da su na 25/26 dva sanosa, znači da još nisu došli TAM-ovi  555 (meja1), 557 (Hreljin1) i 558 (Hreljin2).  Godina je onda '87. ili '88.  A pošto je slika nazalost crno/bijela nemožemo ustanoviti dal je onaj TAM u bijelom ili u krem bojanju (482-491).  Ovako po poziciji bi rekao da je peron 19/20/21 pa bi izbor suzio na 525 (Studena2), 526 (Studena1) i 544 (Marčelji), naravno pod pretpostavkom da se radi o bijeloj boji.

Ruske

Berlingo

Ma svaka mu cast. Trazio je i iskopao.
Nego, ja bi se malo vratio na onu sliku s Krnjeva. Po meni 16.01.1985. Mene zbunjuje onaj trag u snijegu ispod sanosa. Mozda grjesim, ali ne cini mi se kao od prednje osovine. Ako je na slici solo sanos gdje onda taj trag od prednjih guma?  Ne sjecam se da su ovakav trag pustale. Meni se ipak nekako cini na kraju nakon par dana proucavanja da je to ipak serija 463-465. Vi napisite da li grjesim.

Shole

Šta si spavao 10 dana?  Pa naravno da je 463-465.  To smo se svi složili nakon što smo skupili sve "dokaze"

Berlingo

Spavao! Ja bar nekad shvatim. Neki nikad.Tamo ste se samo prepucavali. Tragove nije niko spominjao. I da, nemojte zamjeriti sta. Prodje i 40-a.

voznik

Ljudi, ima li ko fotke S115 i S200 ? Treba mi samo putnički dio i komandni pult. hvala