Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

mesinovic

Citat: amar  u Ožujak 06, 2010, 16:56:09
za bregenz trenutno vozi 2 puta sedmicno ... iz BiH za Bregenz svaki Cetvrtak i Nedelja, a iz Bregenza za BiH , svaki utorak i petak ...

a sto se tice linija, ja kako znam da je kantic na svim linijama sam sebi koperant, ispravite me ako grijesim ...

Slabo znas amare ,ja se nebih slozio s tobom bar u Svicarskoj nije sam sebi kooperant  ,za ostale neznam.? ;)

amar

ok, to sam ja samo predpostavljao ... znaci da sam grijesio ... al eto zato i jesmo svi tu na jednom mjestu da ispravljamo jedni druge ..

mate

Sliku sam posudio (dobio) od jednog svog prijatelja, koji je slikao krajolik i autocestu, a Setra mu je uletila u kadar, inace linija za Njemacku

amar

danas sam pratio setru 417 hdh na liniji za njemacku, od doboja do gracanice, u st. rijeci su usla 3 putnika, u doboj istoku 2, u gracanici 5-6 putnika ... izgleda da dobro ova linija ide ....

busfan

Mislim da ce iz  Tuzle biti najvise.. Ja sam isto tako u subotu jednu u Tuzli vidio 431 DT, pretpostavljam da je ta linija, ispred autobusa je bilo sigurno 30-40 ljudi. Nije bio ni praznik, ni sezona

amar

moguce, vjerovatno se radi o toj liniji za njemacku, pa da , znaci sigurno je u busu bilo 5-10 putnika, uslo je jos 10 do gracanice, sigurno jos do 5 do tuzle i u tuzli udje najvise .... izgleda da im ekstra ova linija ide ...

busfan

Vec sam ti pricao kad je komsinica isla ljetos da je i radnim danima bio pun, a ja sam ovu 431DT vidio mislim u oktobru ili novembru, stoji preko puta stanice u Tuzli, imaju svoj neki parking.
Moj otac je jednom dosao s njima u subotu iz Münchena, prije jedno 2-3god i tad je bio pun 417 do zadnjeg mjesta. To je bilo kraj janurara, isto van sezone, imam jos kartu, u jednom pravcu München-Loncari 36eur  ;)
Ali ne vidjam ih cesto pa ne mogu bas potvrditi da uvjek ima

tomo

Možeš li navesti/navoditi liniju/ uz fotografiju, ukoliko si vidio i zapamtio?

amar

ja eto kad ih vidim, a to je vecinom vikendom u okolici gracanice, vecinom su solidno im popunjeni busevi ....

max

max

Citat: busfan  u Ožujak 06, 2010, 10:04:00
Kantic ima dva autobusa na München registracije (416HDH i 317HDH), a ima i firmu registrovanu u Svajcarskoj, samo ne znam da li ima autobusa tamo. Vjerovatno je i za de i za ch, sam sebi kooperant
Citat: amar  u Ožujak 06, 2010, 16:56:09
za bregenz trenutno vozi 2 puta sedmicno ... iz BiH za Bregenz svaki Cetvrtak i Nedelja, a iz Bregenza za BiH , svaki utorak i petak ...

a sto se tice linija, ja kako znam da je kantic na svim linijama sam sebi koperant, ispravite me ako grijesim ...
Na  Njemackoj u koperaciji sa Optima Tours iz Minhena. Svicarska  VOYAGES FAVRE.  Austrija  LOACKER TOURS i AUSTRATRANS. Njemacka je u fazi prebacivanja na kantic-reisen al ne ide to tako brzo i jednostavno.  :)

amar

eto vidite da uvijek postoji neko tacniji i pouzdaniji u davanju informacija ...

amar

kilometar jesil ziv ?

sta bi sa ovim novim linijama za Njemacku, imas li kakvih novih informacija ?

mate

Danas jedno iznenadenje na liniji Zenica - Zagreb, Setra 708-J-840

elvis

Mate svaka cast,sad sam provjerio u popisu voznog parka i vidim da tu nismo do sad imali upisanu,iako je odavno registrovana ;)